yok hocam yazmıyor bende Profil Özellikleri sınırlı diye ancak dün akşamdan beri Kart hakkınız kalmadı" diyor oyunları yeni almama rağmen kartları düşürüp satamıyoruz ne saçma iş düzelmiyor mu bu böyle kalacak mı yani. |
Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (28. sayfa)
-
-
O zaman 1-2 güne düzelir, kart düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam cevapların için bekleyelim bakalım iyi geceler.
-
bu arada başına gelip arama yapan arkadaşlar falan olursa kart hakkınız kalmadı yazısı düzeliyor benim düzeldi 35 saat sonra
-
81 tane kart düşürmem laızm oyunlar 3 saatir açık sadece 1 oyundan kart düştü 2 gün önce kart hakkınız kalmadı hatası vermişti bende 4 oyunu iade ettim. Bu gün düzeldi süre acayip yavaşladı
-
idle programında bir hesabımda sıkıntı yok.
Diğer hesabımda ise "lütfen steame giriş yapın" ekranında kalıyor. Girmiyor.
Sanırım bu "kart hakkınız kalmadı" hatası yüzünden.
Ek: kendiliğinden düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 29 Haziran 2022; 13:31:19 > -
En azından 2 gün bir şey yapmayın bence hocam. İndirimler zaten devam ediyor. Bu iki günde hesabınız bir kendine gelir. Sonradan takır takır düşürür zaten. Ama 3 saat olayı geçmiyor hocam haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmedi zaten 6 saatir oyundayım anca düştü bütün kartlar
-
Özellikle kartları satıp oyunları iade etmeyin hocam. Steam bunu çok yapan kullanıcıların elinden alıyor 2 saat hakkını :)
-
Bazı oyunların Steam sayfasında kart desteği yazmadığı halde kart düşen oyunlar da varmış. Stories Untold bu oyunlardan biri. Acaba kaç tane böyle oyun var?
-----
store.steampowered.comSave 75% on Stories Untold on Steamhttps://store.steampowered.com/app/558420/Stories_Untold
-
Arkadaşlar Idle Master'a giriş yapabilen var mı? Hesabı bilgilerini yazıp "Giriş Yapın"a basınca hiç tepki vermiyor. Ekran görüntüsü atıyorum, orada kalıyor.
-
-
Betayı mı indirdiniz?
-
İkisinde de öyle. Çalışan 1.7 öyle oldu. Giriş yapmıyor. Sonra betayı denedim. Onda da olmuyor.
-
Hiç denk gelmedim hocam bilemiyorum
-
Şimdilik şu videodaki işlemi yapınca girebiliyorum. Hiç yoktan iyidir. Tarayıcıyla alakalı galiba. Başına gelen olursa buradan yapabilir. "sessionid" ve "steamLoginSecure" kısmındaki bilgileri yazınca giriş yapılabiliyor.
-----
Can Ahmet TosunyoutubeİD ve Şifre girilmesi halinde giriş yapılmaması sorununun çözümühttps://www.youtube.com/watch?v=em2Pm9d295g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Haziran 2022; 12:4:12 > -
githubLogin methods · JonasNilson/idle_master_extended Wikihttps://github.com/JonasNilson/idle_master_extended/wiki/Login-methods
----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Ağustos 2022; 21:13:7 > -
-
-
Envanterde sağ üstteki fiyat ibareleri var ama satış fonksiyonu da çalışıyor mu emin değilim. Şu an bakamıyorum çünkü envanter market banım var. İstersen bi sil geri yükle.
-
İndirim döneminden kaynaklı galiba. İndirim dönemlerinde yavaşlıyordu. Şimdi ise hem fiyatları göstermiyor, hem de Sell'e basınca üç nokta çıkıp bekliyor sürekli, satmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X