< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İdm alternatifi bedava Ant Download Manager Pro lisans ve win11-10 için ince ayar (3. sayfa)
-
-
hocam ne zaman almıştınız bende 05/08/2020 tatihinde aldım bizdede olmasın ileride
-
10 sene olmuştur. Lacivert bilgisayardan almıştım. Ömür boyu idi hesapta
-
Vay be ilaçlamak kelimesini duyunca bir duygulandım, yıllar oldu bu kelimeyi duymayalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
".ts uzantısı genelde profesyonel yayıncılık alanında kullanılıan MPEG 2 ve 4 bazlı video/stream dosyasıdır.
İndirdiğiniz içerik muhtemelen bir televizyon yayınının doğrudan kaydı veya bir içerik sağlayıcısının doğrudan ripidir."
Bir arkadaş güzel açıklamış. Yani televizyonculukta genelde TS uzantısı kullanılıyor. Eğer bitrate oranı aynı olursa farketmiyor kalite açısından. Online olarak izlenilen filmler genelde bitrate oranı çok düşürülmüş filmler. Boyut küçültüyorlar ki kolayca izlenebilsin. Malum herkeste 100 mbps internet yok..
-
Doğru hocam. TS dosyalarının sıkıntısı boyutunu göremiyorsunuz IDM ile indirmeye çalışınca.
Sadece saat,dakika,saniye cinsinden veriyor.
-
Buda IDM gibi rar/zip/ts/mp4 vs dosyaları tarayıcıdan otomatik çekiyormu ?
-
Hey yavrum hey. Biz işimizi getright ile hallederdik. Bir mp3 şarkıyı 1 haftada indirdiğim olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Plugini var detaylı denemedim amacı büyük ihtimalle evet
asıl mp ü napster la indiridik. diğer şeyler getright la. nerden bulacaktık mp3 de getright la inecekti
-
Telefon versiyonu yok sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Napster o dönem bu işin nirvanasıydı. mp3 onun işiydi... Benim bahsettiğim Napster çıkmadan önce IRC üzerinden arkadaşlar ile ve bir nevi de deepweb taraması yapıp o dönem internetten bulabildiklerimizi getright ile indirirdik.
Haber verdiğiniz için teşekkürler. Demin kurup Youtube üzerinden bir video indirdim sorunsuz şekilde.
-
Teşekkürler ama hiçbir şey idm'nin yerini tutmuyor. jdownloader da denedim, free download manager da denedim hiç biri yerini tutmuyor.
-
Güncelleme yap geçer.
Bende eski sürüm yüklüydü, sonra son sürüme güncelledim, artık tam hız indiriyor.
-
Demek sonunda mısırdaki dededen miras kaldı. Başın sağolsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 22 Ocak 2022; 11:32:56 > -
anladımn. o kadarını bilmiyorum hocam. ben direk 2001 de ilk maaşımla bilgisayar alıp 56k telefon hattıyla 2,5 mb lık bi şarkıyı napster dan 4 5 gün içinde indirince ne sevinirdim ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X