Şimdi Ara

IDM(Internet Download Manager) Gerçek İndirme Hızını Yansıtmıyor Buyrun Kanıtı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkında tartışmalarda yaşanmıştı IDM bazı arkadaşlar gerçek download hızını gösteriyor bazıları ise göstermiyor diye bende hemen test edim dedim ve bende inanıyordum gerçeği gösterdiğini fakat sonradan modemime tanımlanan 13332 kb hız ile nasıl 1.45 mb civarında indirme yapabilirim diye dikkatimi çekti hemen testi uyguladım ve sonuç:

Not:IDM ve tüm nette sadece pardusun indirmesi çalışıyor .Zaten bunu netlimiterdan görebilirsiniz.Bende tam 79 kb fazla gösteriyorki az bir değer değil bu 1 mb hıza eşit nerdeyse

Resimi yakından göremeyenler resim üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet deyip masaüstüne kayıt ettikten sonra bakabilirler veya sayfanın büyüklüğünü arttırarak bakabilirsiniz.

Ekleme : Genede IDM tek seçeneğim oldu çünkü jdownloader denedim netload premium ile fakat 100 kb üzerine çıkamadım IDm ile 300 kb indirme yapıyorum önceden IDM ile netload premiumda son hızıma kadar alıyordum ama artık alamıyorum netloaddamı sorun IDM demi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 31 Ocak 2011; 0:30:38 >

• Artık bende bunu bir ticari yöntem olarak görmeye inandım çünkü başka bir amaç olamaz IDM daha çok kullanılsın diye yapılan bir şey %100.
  • IDM kullanışlı değil zaten... FDM'den eksiği var fazlası yok. Büyük boyutlu bir dosyanın indirme işlemi bittikten sonra birleştiriyor. Birleştie sırasında bilgisayar oldukça kasıyor ve uzun sürüyor. Bu FDM'de böyle değil. İndirme bitti an dosya kullanıma hazır.
  • Zaten yansıtıyor diyen olmadı. Program bence çok kullanışlı, sade olduğu için güzel ve isteyebileceğim her özelliği bulunduruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Zaten yansıtıyor diyen olmadı. Program bence çok kullanışlı, sade olduğu için güzel ve isteyebileceğim her özelliği bulunduruyor.

Yansıtıyor Diyen oldu ama bunu tartışma konusu için açmadım IDM nin indirme hızı hakkında bilgisi olmayan arkadaşların ve benimde görmemiz için yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 31 Ocak 2011; 0:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Militar-ist

İşlemciniz falan iyiyse birleştirme esnasında kasmaz.

Ben dediğinizden yana sorun etmiyorum birleştirme bende 1 gb lık dosya bile olsa tek seferde 2 3 sn sürüyor.
  • Bende aynı konuyu açacaktım emin olmadığım için cesaret edemedim .dosyanın inmesine 2 saat var yazıyor aradan 3 saat geçiyor hala download bitmemiş oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • idm şu anda bence en iyi indirme programıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Dürdane

idm şu anda bence en iyi indirme programıdır

Zaten sırf bu yüzden kullanmayacağım demedim düşüncene katılıyorum hala çünkü bu kadar sade ve netload rapid share hotfile vs.. premium ile aynı anda indirmeyi bu kadar basit ve sade sunan bir program görmedim jdownloader fdm flashget vs.. olsun çok karışık o yüzden IDM devam ediyorum tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 31 Ocak 2011; 12:41:38 >
  • 700-1GB sorun değil tabi kısa sürebilir, ama 8-10GB tek dosyalarda hem uzun sürüyor hemde yoruyor işlemciyi, ne gerek var? İkisini de hala aktif olarak kullanıyorum ama FDM'ı tavsiye ederim.
  • Geçenlerde sordum o kadar gerçek hızı mı yansıtıyor diye kimse cevaplamamıştı. Hızın şişirildiği belliydi.
  • hotfile premium ile IDM

google chrome

herkesin bildiği meşhur bulgar morrent sitesinde ise en fazla 870 civarını görüyorum seed sağlamsa 850 sabit oluyor oek altına düştüğünü görmedim...birde hotfile premiumu jdownloaderda deneyeceğim sonucu yazarım daha sonra...

bu arada bağlantı Netlimitsiz 8mbit'e kadar...

• kilobit ve kilobyte arasında ki farkı bulursanız idm nin doğru bilgiyi verdiğini anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra

kilobit ve kilobyte arasında ki farkı bulursanız idm nin doğru bilgiyi verdiğini anlarsınız.

elbette fark var ama dedigin dogru degil yanlis gosteriyor
  • internet hızınızı kaç mgbit olarak alıyorsunuz acaba 8 mgbit in 8 ini de alıyormusunuz?
  • 8mbit adsl varsa 840 kbit normal.. IDM 900 kbit gösterir ama aslında 800küsürdür..
    Netlimiter diye grafiksel bir program var onal takip edebilirsiniz gerçek hızı.
  • ttnetin verdiği hızlar zaten gerçek değil ki tamamen göz boyama :) siz modem arayüzünde 8 Mbit yada 16 Mbit görüyorsunuz ama o sadece göstermelik
    eee dolandırıcılığın sonu sınırı yok :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 3 Şubat 2011; 0:42:33 >
  • modemde tanımlanan hız 13332 diyosunda saniyede 1.45mb ulasabilecegin maksimum hız olabilir..tam hesaplama yapmadım..nasıl ki 8mbitte saniyede 1mbit cekiyorsun aynı olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftless

modemde tanımlanan hız 13332 diyosunda saniyede 1.45mb ulasabilecegin maksimum hız olabilir..tam hesaplama yapmadım..nasıl ki 8mbitte saniyede 1mbit cekiyorsun aynı olay..

8 mb ile nasıl 1 mb download yapıyorsun bu birkere bilgisayarın sayısal diline aykırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftless

modemde tanımlanan hız 13332 diyosunda saniyede 1.45mb ulasabilecegin maksimum hız olabilir..tam hesaplama yapmadım..nasıl ki 8mbitte saniyede 1mbit cekiyorsun aynı olay..

8 mb ile nasıl 1 mb download yapıyorsun bu birkere bilgisayarın sayısal diline aykırı.

1Mbit=128kb/s
    8Mbit=1024kb/s=1mb/s
    13Mbit=1.6MB/s

Ortada yanlış birşey yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.