Bildirim
IDM (internet download manager) indirilen videolarda ses sorunu .
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Youtube'den indirdiğiniz videolarda ses olduğundan eminseniz internet download menegear programında sorun olabilir.
Denetim Masası>Programlar ve özellikler>internet download menegear bu şekilde kaldırın. O programı başka bir siteden indirin.
O da olmazsa başka bir program kullanın.
Codec eksikliği varsa bu programı çalıştırıp düzenleyin "C:\Windows\System32\regsvr32.exe" -
Yapamadım hala -
Ya da VideoGet programını kullanabilirsiniz.Yalnız deneme sürümündedir.
Bunlar da olmazsa yardımcı olamadıysam üzgünüm. -
-
aynen sorun bendede var codec için media player classic ile açıyorum görüüntü var ses yok gom divx vb playerlar açmıyor bile | Vso Downloader'ı deneyin her türlü videoyu ayarlardan deişiyor mu bilmem ama direk indirir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artniyet33 -- 29 Temmuz 2013; 5:18:21 > -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:5:21 > -
Olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Olmuyor
programı tamamen kaldırıp en son surumunu yukleyın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO
quote:
Olmuyor
yaptım değişen birşey yok. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO
quote:
Olmuyor
yaptım değişen birşey yok.
O vakıt IDM ve kullandıgınız tarayıcıyı tum ızler kalmayacak sekılde kaldırın bunun ıcın program kaldırma programları mevcut. Akabınde tekrar kurun. En son surumlerı. Buyuk bır ıhtımalle bu sekılde yapıldıgında duzelmesı lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı problem bende de vardı ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım, ben de programı bertaraf ettim. Free Download Manager kullanabilirsiniz. IDM ile aynı özelliklere sahiptir. -
quote:
Arkadaşlar 6.12 sürümü var idi. Chrome üzerinden Youtube'den indirdiğim videolarda ses çıkmıyordu. 6.16 build 3 sürümüne güncelledim bu sorun hala devam ediyor. Codec eksikliğinden şüpheleniyorum. Nasıl Hallederiz ?
Yardımlarınızı bekliyorum şu yaz gününde
Bir de Youtube demişsiniz, oradan dank etti. İndirme yaptığınız kanal VEVO ise, VEVO bir süre önce bu indirmeler dolayısıyla engelleyici bir şeyler yaptı diye okumuştum bir yerlerde..
-
Maalesef sırf youtube dan idm ile video indirmek icin mozilla kullanıyorum. Geri kalan hersey için chrome. Ayrıca suan vevo mevo ne varsa indirilebiliyor. -
Bu sürümü yüklersen hata almazsın diye düşünüyorum ben kullanıyorum.http://cozumbul.blogspot.com/2013/10/internet-download-manager-full-indir.html -
6.17 kullanıyorum bazı videolarda indirme çıkıyor , bitiyor bi bakıyorum sadece sesi indirmiş -
videoplayback yazanları indirirseniz öyle sadece ses yada sadece görüntü verir. bazı videolarda videoplacback seklinde 2 tane cıkıyor.. bendede var o sorun sayfayı yenılıyorum bazen duzelıo ama hic düzelmediği durumlarda keepvid sitesi üzerinden indiriyorum. 1-2 gündür sorunsuz aman nazar değmesin :p
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X