Arkadaşlar Internet Download Manager ile ilgili ilginç bir sorunum var. Programı lisanslı kullanıyorum, Youtube dışında hiçbir şekilde sorun yok. İndirmeleri yakalıyor, Dailymotion vb sitelerde indirme paneli görünüyor, ama Youtube da hiçbir hareket yok. Nette gördüğüm her yolu denedim. Programı kaldırıp yeniden kurdum, tarayıcı eklentisini yeniden kurdum, tarayıcıyı yeniden kurdum, farklı tarayıcı indirip denedim sonuç hep aynı. Konu hakkında farklı bir çözüm önerisi olan var mıdır? |
IDM Youtube İndirme Paneli Görünmüyor
-
-
Sorunuzun yanıtı değil biliyorum ama...
cobalt.tools
Tek geçerim... çoğu stream sitesinden medya indirmek için. Ha elbette, kendisi parçalı indirme yapmıyor.
Altyazı için de downsub.com ama yüksek güvenlik ve gizlilik ayarlarıı ile çalıştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 10 Aralık 2024; 12:21:51 > -
Maalesef YTB ile sıkıntı yaşamamak adına olabilir yt dlp ile açık kaynak projeleri ile indirilebilir bende de çıkmıyor
-
Teşekkürler hocam bunları da alternatif olarak ekledim listeme
-
IDM tarafında sorun yok. Siz son sürümü kullandığınızdan emin olun, şu anda idman642build26. Olmazsa Revo Uninstaller ile kaldırın, kalıntılarını temizleyin, PC'yi belirttiği gibi yeniden başlatıp tekrar yükleyin.
-
Yardım merkezine yazmıştım youtube kaynaklı bir sorun, çözmek için çalışıyoruz demişlerdi. Güncelleme göründü ve sorun düzeldi hocam
Benzer içerikler
- google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı
- dizipal video indirme
- televizyonda youtube tam ekran olmuyor
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- fullprogramlarindir güvenilir mi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mac adresi nedir
- google güvenli arama kapatma
- wifi şifre değiştirme
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X