Şimdi Ara

IDM Youtube İndirme Paneli Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Internet Download Manager ile ilgili ilginç bir sorunum var. Programı lisanslı kullanıyorum, Youtube dışında hiçbir şekilde sorun yok. İndirmeleri yakalıyor, Dailymotion vb sitelerde indirme paneli görünüyor, ama Youtube da hiçbir hareket yok. Nette gördüğüm her yolu denedim. Programı kaldırıp yeniden kurdum, tarayıcı eklentisini yeniden kurdum, tarayıcıyı yeniden kurdum, farklı tarayıcı indirip denedim sonuç hep aynı.

Konu hakkında farklı bir çözüm önerisi olan var mıdır?

• Sorunuzun yanıtı değil biliyorum ama...

cobalt.tools

Tek geçerim... çoğu stream sitesinden medya indirmek için. Ha elbette, kendisi parçalı indirme yapmıyor.

Altyazı için de downsub.com ama yüksek güvenlik ve gizlilik ayarlarıı ile çalıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 10 Aralık 2024; 12:21:51 >
  • Maalesef YTB ile sıkıntı yaşamamak adına olabilir yt dlp ile açık kaynak projeleri ile indirilebilir bende de çıkmıyor

• cafyon C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bunları da alternatif olarak ekledim listeme IDM Youtube İndirme Paneli Görünmüyor 

• IDM tarafında sorun yok. Siz son sürümü kullandığınızdan emin olun, şu anda idman642build26. Olmazsa Revo Uninstaller ile kaldırın, kalıntılarını temizleyin, PC'yi belirttiği gibi yeniden başlatıp tekrar yükleyin.

IDM Youtube İndirme Paneli Görünmüyor
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

Yardım merkezine yazmıştım youtube kaynaklı bir sorun, çözmek için çalışıyoruz demişlerdi. Güncelleme göründü ve sorun düzeldi hocam IDM Youtube İndirme Paneli Görünmüyor 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM artık video indirmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.