Şimdi Ara

İdman Tv/Trt Spor/Ntvspor Uydudan İzleyemeyenlere Müjde...Şimdi 7/24 Elinizin Altında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İDMAN TV BAŞKA UYDUYA GEÇTİ ARTIK İZLEYEMİYORUM DİYE ÜZÜLMEYİN...7/24 İZLİYORDUM ARTIK İZLEYEMİYORUM DİYENLER MÜJDE...
    İDMAN TV /TRTSPOR/ NTVSPOR GÜN BOYU SADECE SPORT1 TV İLE SİZLERLE...
    (KANALI PC DEN VLC /SimpleTV İLE ayrıca ANDROİD-İPHONE/ Dreambox / Enigma2 /Smart Tv' lerden izleyebilirsiniz...)
    İPTV ADRESİ:
    http://88.150.196.74:8080/sport1

İdman Tv/Trt Spor/Ntvspor Uydudan İzleyemeyenlere Müjde...Şimdi 7/24 Elinizin Altında!

NOT: İDMAN TV BİLİRSİNİZ SABAH 10.00 GECE 24.00 VEYA 01.00 ARASI YAYIN YAPAR...İDMAN MAÇ YAYINLARI DIŞINDA KANALDA NTVSPOR VE TRTSPOR DA DÖNÜŞÜMLÜ VERİLMEKTEDİR...GECEDE NBA MAÇLARI OLUYOR SPORT1 TV'DE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foot -- 11 Şubat 2014; 10:19:19 >

• Eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foot

İDMAN TV BAŞKA UYDUYA GEÇTİ ARTIK İZLEYEMİYORUM DİYE ÜZÜLMEYİN...7/24 İZLİYORDUM ARTIK İZLEYEMİYORUM DİYENLER MÜJDE...
    İDMAN TV /TRTSPOR/ NTVSPOR GÜN BOYU SADECE SPORT1 TV İLE SİZLERLE...
    (KANALI PC DEN VLC /SimpleTV İLE ayrıca ANDROİD-İPHONE/ Dreambox / Enigma2 /Smart Tv' lerden izleyebilirsiniz...)
    İPTV ADRESİ:
    http://88.150.196.74:8080/sport1

NOT: İDMAN TV BİLİRSİNİZ SABAH 10.00 GECE 24.00 VEYA 01.00 ARASI YAYIN YAPAR...İDMAN MAÇ YAYINLARI DIŞINDA KANALDA NTVSPOR VE TRTSPOR DA DÖNÜŞÜMLÜ VERİLMEKTEDİR...GECEDE NBA MAÇLARI OLUYOR SPORT1 TV'DE...

acaba akşam gs maçını izleyebilir miyiz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.