Sabah akşam internetten TRT FM dinliyorum.Çalan şarkılar 10 numar,sohbet 10 numara her şeyiyle Dünya'nın en kaliteli radyosu.Mp3 dinlemez oldum 1 haftadır.
Keyifli olmaz mı..Özellikle yolculuklarda bir numaralı arkadaştır..Radyoyu araçta iken dinlerim ve fix Trt Fm
+1 ve polıs radyosu. Bu ıkı radyo kalıtelı yayınları ıle dınlenmeye deger radyoların basını cekıyor bence
quote:
Orjinalden alıntı: games for windows
Sabah akşam internetten TRT FM dinliyorum.Çalan şarkılar 10 numar,sohbet 10 numara her şeyiyle Dünya'nın en kaliteli radyosu**** dinlemez oldum 1 haftadır.
evet bnde sürekli trt fm dinlerim ailecek dinlerz
quote:
Orjinalden alıntı: RONNIE
+1 ve polıs radyosu. Bu ıkı radyo kalıtelı yayınları ıle dınlenmeye deger radyoların basını cekıyor bence
Polisleri sevmiyorum çok vukuaatım oldu
Trt FM'i sevmiyorum. Kullandıkları dil çok berrak ama bana çok ağır geliyor. Zaten genelde CD çalarda Timbaland olur onu dinlerim
Arkadaş gece vardiyasında 8 saat dinleyip sabah kelebek gibi olmaya kalkıyom sonra Dinlemem ben böyle radyo dinlemeyin sizde fazla güzel konuşuyolar utanırsınız kendinizden
quote:
Orjinalden alıntı: daywalker148
Arkadaş gece vardiyasında 8 saat dinleyip sabah kelebek gibi olmaya kalkıyom sonra Dinlemem ben böyle radyo dinlemeyin sizde fazla güzel konuşuyolar utanırsınız kendinizden
ALEM FM MATRAX ZKC ZEKIRDEK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme