Şimdi Ara

idrarımdan kan geldi dalga geçmeye gelenler şikayet edilecektir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabah her hafta yaptiğim rutin şeyleri yaptim yine aynı yerden kahvaltı yaptık yine çay içtim aynı yerde sonra birden karnım ve belim inanilmaz ağrımaya başladı sol alt kısmı belimin çok aşırı ağri yapti biraz gezindim kahvaltı yaptiğimiz yere geldik midem iyice kötüleşti kustum midem rahatladı biraz sonra midem ve belimin ağrısı azaldı baya rahatsız edici şekilde değildi artık sonra tuvalete girdim penisimin kafası ağrıyordu işedim kan geldi biraz belirtili bir şekilde geldi öyle açık kırmızı falan değil bildiğin kıpkırmızıydı 2-3 kere daha gittim yine ayni şey şuan normale döndü hastaneye gidip kontrol ettirmeli miyim düzeldi gibi geliyor bana ama bilemiyorum başına gelmiş biri varsa yazsın

• Doktora gitmeni öneririm.
    Burda çözüm bulamazsın.
  • Hemoroid şüphesi var. Barsak ya da anüs yolundaki kılcal damarlarda genişleme, çatlama olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrek taşı düşürüyosundur hocam. Acilen bir üroloji bölümüne randevu al

• Acil randevu alın. İş şakaya gelmez, geçmiş gibi olsa da bi kontrol şart

• İçme suyu arıtma tesisini git direk 10 gün kal temizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

böbrek taşı olabilir baktır derim utanılacakbir şey yok bende utanıyordum önceden mecbur kalınca avuçlatıyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 18 e girmedim 1 ay kaldı çocuk ürolojisine mi randevu almam gerek yoksa normal urolojiye mi gidiyim sizce ?

• geçmiş olsun. bence bekleme doktora git sorunun kaynağı ciddi olabilir.
  • Geçmiş olsun hocam da bence olman gereken yer forum değil, doktor. Umarım önemli bir şey yoktur.
  • Senin yerine kendimi şikayet ettim

• Bence böbreklerle alakalı bir sorun ama kesin cevabı doktordan alabilirsin. Geçmiş olsun.

• normale alın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 28 Ağustos 2016; 18:42:45 >
  • Cocuk urolojisi degil yetiskine al. Bobrek agrisi baslarsa gecmis olsun hayatta yerinde duramazsin olur olur dirilirsin. Kumlama olabilir.hemen doktora

• Böbrek taşı...Cok gecmis olsun umarım kısa vadede iyileşirsin.
  • dh konu dışına yazarak doğru yapmissin tecrübeli uyelerimizin sorununu cozecegine eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.