Şimdi Ara

Ie 10 sürüm düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
16.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win 8 de Ie 10 sürümünü Ie 9 veya Ie 8 e düşürmem mümkünmüdür

• quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin
    Merhaba

Bu mümkün değil, eğer bazı web sayfaları çalışmadığı için sordu iseniz, ie 10 ile çalışmayan sayfaya giderek F12 ye basın, sonra "browser mode IE 10" a basarak ie 7 ye kadar değişim yapabilirsiniz.

Bu durum için Firefox ta "IE Tab 2" eklentisi kurarak da sorunu halledebilirsiniz..
  • Mümkün Değildir, Motanın Önerdiği Çözümü Deneyebiirsin
    Acaba Sorun Neydi
  • Bir sigorta şirketine ait olan yazılım 9 üstü IE lerde çalışmıyor. Yeni alınan bilgisayarlarda da win 8 geliyor. Bu yüzden sorun oluşturuyor. Bizde win 8 i kaldırıp trekrar lisans parası vererek win 7 ye dönmek istemiyoruz.
  • quote:

Bir sigorta şirketine ait olan yazılım 9 üstü IE lerde çalışmıyor. Yeni alınan bilgisayarlarda da win 8 geliyor. Bu yüzden sorun oluşturuyor. Bizde win 8 i kaldırıp trekrar lisans parası vererek win 7 ye dönmek istemiyoruz.

E güzel işte, tekrar lisans parası vereceğinize dediklerimi uygulayın, meşrutiyet içinde çare tükenmez..
  • quote:

Bir sigorta şirketine ait olan yazılım 9 üstü IE lerde çalışmıyor. Yeni alınan bilgisayarlarda da win 8 geliyor. Bu yüzden sorun oluşturuyor. Bizde win 8 i kaldırıp trekrar lisans parası vererek win 7 ye dönmek istemiyoruz.

IE 10 içinde F12 ye bastıktan sonra resimdeki gibi sorunu halledebilirsiniz..

Ie 10 sürüm düşürme

• quote:

Sorunu halledebildiniz mi acaba ?

Bende aynı sorunu yaşıyorum, diğer tarayıcılarla ek tab kurdum fakat fayda vermedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denetim masası/program ekla kaldıra gir orda sol tarafta yüklü güncelleştirmeleri görüntüle yi tıkla 1-2 dakika bekle tüm güncelleştirmeleri listeler ordan Internet Explorer 10 u bul sil bilgisayara reset at 9 a döner 9 dan 8 e düşürmek içinde aynı yolu izleyebilirsin

BENZER Bİ SORUN BENİM KULLANDIĞIM SİSTEMDEDE VAR BU ŞEKİLDE GERİ ALDIM SORUNSUZ ÇALIŞIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerkamber -- 30 Nisan 2013; 22:10:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Merhaba

Bu mümkün değil, eğer bazı web sayfaları çalışmadığı için sordu iseniz, ie 10 ile çalışmayan sayfaya giderek F12 ye basın, sonra "browser mode IE 10" a basarak ie 7 ye kadar değişim yapabilirsiniz.

Bu durum için Firefox ta "IE Tab 2" eklentisi kurarak da sorunu halledebilirsiniz..

motan kardeş çok teşekkürler söylediğin yöntem ile kolayca istediğim oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free_07
    motan kardeş çok teşekkürler söylediğin yöntem ile kolayca istediğim oldu..

Rica ederim, işinizi gördüğüne memnun oldum, kolay gelsin..
  • Merhaba Bende aynı sorun var ama yapamadım konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.