Şimdi Ara

ie 6 da enteresan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ie 6 da google vb yerlere girdiğimde ,kelime yazılacak yerlere yazamıyorum.Tıklayınca cursor belirmiyo.Bu yüzden parola girilcek hiç bir yere giremiyorum.Ancak tıklayınca otomatik tamlamalar gözüküyo fakat yeni bir şey yazamıyorum .Var mı bunun çaresi

• varsayılan ayarlara geri dönmeyi denediniz mi?
  • denedim be arkadaşım olmadı yine .ne dersin yeniden de kuramıyorum.Ayrıca başka tarayıcıya da geçmek istemiyorum.
  • java veya activex problemi olma ihtimali yüksek.sun'ın java uygulamasını kurup denemenizi öneririm.ya da activex denetimleri uygulamaya izin vermiyor olabilir.activex ayarlarını kontrol edin...
    buraya tıklayın açılan sayfada Windows (Offline Installation) karşısındaki Download'a tıklayıp sun java'yı indirip kurun...
  • olmadı çavuşum yine olmadı.internet sayfasında herhengi bir resim üzerine gelip sağ tuş özellikler yaptığımda hata veriyo.sözcük dizin hatası gibi bir uyarı veriyo .ve microsoft ile bağlantı kurup hata gönderip göndermek istemediğimi soruyo.ardından da explorer sayfaları kapanıyo.
    Yeniden yüklemek istiyorum ie yi nasıl yüklenir xp nin tamamını kurmadan
  • şu konulara bir göz atın:
    konu1
    konu2
  • olmadı ilgine teşekkür ederim .Sanırım Mozilla il eyolumuza devam edeceğiz.İe yi yüklemeye çalıştığımda sizdeki kurulum yeni sürüm diyo ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows XP ve Windows XP SP1: Kayıt defterini düzenleme ve Internet Explorer 6'yı yükleme
    Uyarı Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni yanlış kullanırsanız, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilecek ciddi sorunlara neden olabilirsiniz. Microsoft, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin yanlış kullanımı sonucunda ortaya çıkan sorunları çözebileceğiniz konusunda garanti vermez. Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni kullanmak kendi sorumluluğunuzdadır.
    Internet Explorer'ın aynı sürümünü yeniden yüklemeyi denediğinizde, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
    Kur, Internet Explorer'ın bu sistemde zaten yüklü daha yeni bir sürümünü algıladı.
    Kurulum devam edemiyor.

Bu hata iletisiyle karşılaşmamak ve Internet Explorer ve Outlook Express'in aynı sürümünü yeniden yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Yönetici olarak oturum açın, Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
    2. Aç kutusuna regedit yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    3. Uygun kayıt defteri alt anahtarını bulun, IsInstalled (REG_DWORD) değerini sağ tıklatın ve sonra Değiştir'i tıklatın.

Windows XP'ye yalnızca Internet Explorer 6 tarayıcı bileşenini yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullanın:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}
    Windows XP'ye yalnızca Outlook Express 6'yı yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullanın:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}
    4. 1 olan değer verisini 0 olarak değiştirin ve sonra Tamam'ı tıklatın.
    5. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın ve Internet Explorer 6'yı yükleyin.

burada yazılan yordamı uyguladınız mı???

kayıt defteri değişikliğinin etkin olması için bilgisayarı yeniden başlatmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdcasx -- 15 Nisan 2006; 22:45:47 >

• evet bu forumdaki tüm ie 6 sorunlarına ve çözümlerine; sizin yazdığınız da dahil olmak üzere baktım ve denedim.Bu yazdığın çözüm sanırım xp sp1 kullanıcılarına yönelik.bende sp2 kurulu.ben sp1 kurmadan sp2 yi kurmuştum.hatalar bu yüzden mi diye düşünüyorum.
  • windows güncellemelerinde,en son güncelleme kendinden öncekileri de kapsar.yani sp2'deki güncellemeler sp1'i de kapsıyor.o yüzden sebep bu değildir.internet explorer'ın son sürümünü indirip,yeniden yüklemeyi deneyin.bir önceki mesajda yazdığım registry düzenlemelerini yaptığınız zaman,"Kur, Internet Explorer'ın bu sistemde zaten yüklü daha yeni bir sürümünü algıladı.
    Kurulum devam edemiyor." hata iletisini almamanız gerekir.
  • hata iletisi aynen şöyle:"Kur , bu sistemde İnternet Explorer'in yeni bir sürümünün zaten kurulu olduğunu saptadı.Kur devam edemiyor."
  • quote:

Orjinalden alıntı: kjan

hata iletisi aynen şöyle:"Kur , bu sistemde İnternet Explorer'in yeni bir sürümünün zaten kurulu olduğunu saptadı.Kur devam edemiyor."

kayıt defteri düzenlemelerini yapmanıza rağmen?
  • "Windows XP'ye yalnızca Internet Explorer 6 tarayıcı bileşenini yeniden yüklemek için aşağıdaki kayıt defteri anahtarını kullanın:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383} "
    Burada ne demek isteniyor anlamadım
  • internet explorer 6'yı yeniden yüklemeye çalışmadan önce kayıt defterinde o anahtara gidip "IsInstalled (REG_DWORD) değerini sağ tıklatın ve sonra Değiştir'i tıklatın." ve değer 1 ise bunu 0 yapın.sonra anahtar değişikliğinin etkin olması için bilgisayarı yeniden başlatın.bu işlemi yapınca kurulumun yapılamadığına dair hata iletisini almayacaksınız.
  • Olmadı arkadaşım dediğiniz herşeyi en ince detayına kadar yaptım ancak sonuç almadım:neyse bende bu ümitsiz vaka oldu.Sizi daha fazla uğraştırmıcam.Teşekkürler herşey için....
  • rica ederim.
    keşke çözümü de bulabilseydik...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.