Şimdi Ara

IE resim kaydetme de problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben win xp pro + sp2 de InternetExplorer 6.0.2900.2180 versiyon kullanıyorum..
    resim dosyalarını kaydetmek istediğimde hepsini adsız isimli bmp formatında kaydetmeye çalışıyor.. ne gif leri kaydedebiliyorum, ne jpeg leri..

bu konuda yardım edebilecek olan var mı

• microshit bunu "temprory internet files" ve "downloaded files" 'ın aşırı dolu olmasına bağlıyor. ama aynı sorunu ben de yaşıyorum ve söz konusu dizinlerin içeriğini silmek benim sorunuma çare olmadı.

Microshit'un sayfasından arama vasıtasıyla bulabilirsin. arama motorunda internet explorer bmp yazarak aratırsan söylediğim bilgilere ulaşırsın. Ama dediğim gibi bendeki aynı sorunu çözmedi bu talimat.

Çözümünü bulursan benim de bilgim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paxil -- 3 Haziran 2005, 18:15:57 >
  • Çözüm için bakınız:

http://support.microsoft.com/?kbid=810978
  • link için çok teşekkür ederim ama ben ingilizce özürlüsüyüm kısa bi özet gibi bişey olabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost

Çözüm için bakınız:

http://support.microsoft.com/?kbid=810978

inan ki bu çözüm her zaman işe yaramıyor. paxil de bunu demek istemiş her halde.
  • firefox kullaniyorum oyle bir sorunla karsilasmadim :)))
  • evet firefoxun daha ciddi sorunları var. bu yüzden ie6 yerini tutamaz. bi ilk çıktığında yüklemiştim bir de az önce. hala ilk dandikliğinde. hiç değişmemiş.

bmp ie ye razıyım.
  • Türkçe uygulaması şöyle:
    İlk önce açık tüm pencereleri kapatıyoruz "Temporary Internet Files" klasörünün tüm içeriği siliyoruz..

Daha sonra "C:\WINDOWS\Downloaded Program Files" klasörüne girip
    "Durum" sütununda "Yüklü" yazanlar dışındaki tüm öğeleri siliyoruz. "Bilinmiyor" yazıyorsa, o da silinmelidir.
    Daha sonra pc ye reset atıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paxil

evet firefoxun daha ciddi sorunları var. bu yüzden ie6 yerini tutamaz. bi ilk çıktığında yüklemiştim bir de az önce. hala ilk dandikliğinde. hiç değişmemiş.

bmp ie ye razıyım.

Firefox'un suana kadar arada sirada sayfalari zaman asimina ugratmasindan baska dandikligini gormedim.
  • evet arkadaşlar.. durum düzelmiştir
    lost'un söylediği klasöre gidin, alayını silin, mis gibi çalışıyor resim kaydetme olayı

teşekkür ederim lost
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.