selamlar arkadaşlar. işyerindeki server'larda değişik volume'lerdeki bir dosyayı diğerine kopyalarken veya taşırken internet explorer tanımlanamayan güvenlik riski diye evet hayırlı uyuz bir mesaj çıkıyor. bir türlü çözemedim. koskoca google'da bile yok cevaplanırsa 1. sırada çıkacağı kesin ekran görüntüsü şöyle:
güncel....
quote:
Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil
güncel....
cevabını bilen yok mu?
kendin pişir kendin ye oldu artık...
alttaki ekran görüntüsüyle benzer sorun yaşayan arkadaşlara çözüm önerisi sunuyorum. ben kurtuldum
selamlar arkadaşlar. işyerindeki server'larda değişik volume'lerdeki bir dosyayı diğerine kopyalarken veya taşırken internet explorer tanımlanamayan güvenlik riski diye evet hayırlı uyuz bir mesaj çıkıyor. bir türlü çözemedim. koskoca google'da bile yok cevaplanırsa 1. sırada çıkacağı kesin ekran görüntüsü şöyle:
Merhaba, Ben bilgisayarı açarken çıkıyor bu uyarı, yani hiçbir site açmadan daha bilgisayar yeni açılıyor ve bu uyarı çıkıyor. bunun çözümünü bilen varmı. int tarayıcısını çalıştırmadan çıktığı için güvenli diye tanımlayacağım bir adres yok. Sanırım bu olay bir program yükleyince oluyor ama hangisi bunu yaptı bilemiyorum.
Bilgisayar ilk açılışında bu hatanın çıkma nedeni MSN den kaynaklanıyormuş. neden msn den kaynaklandığını bilmiyorum ama msn bilgisayar açılışında çalışmaya başlıyor ve ie tarayıcısı çalışıyor gizliden her nedense sayfa falanda açılmıyor ama bu hatayı veriyor. Nedeni her ne ise bilmiyorum ama msn den kaynaklandığı kesin. böyle bir sorun yaşayanlar başka yerlerde aramasınlar çözümü.
ARKADAŞLAR BEN BU SORUNU (bu sayfanın tanımlanamayan bir güvenlik riski olabilir) msn discovery SON SÜRÜMÜNÜ YÜKLEYİNCE OLDU KALDIRDIM SORUN ÇÖZÜLDÜ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme