Şimdi Ara

ie1394 bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. bir adet jvc grd770 dv kameram var. bir çok konunuzu araştırdım ama sorunuma çare bulamadım. bir adet firiwire ie1394(4-4) kablom var. bununla dizütü bilgisayarıma görüntü aktarmak istiyorum. ama bilgisayar hiç bir şekilde bağlandığına dahil dahi bir uyarı vermemekte. acaba kendi bilgisayarımda bir sorun olabilirmi düşüncesiyle diğer farklı bilgisayarlarda da denedim ama aynı sonuç veriliyor. bu sorunu nasıl çöebiliriz arkadaşlar. bi fikri olan varmıdır.??? Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt52 -- 15 Ocak 2009; 14:30:26 >

• kameranızda usb streming gibi bir ayar varsa orayı kapatın veya menüsünü fabrika ayarlarına getirin. Kabloyu takarken önce bilgisayara sonra kameraya sonra da kameranın power ını açmanız lazım. Bu sıralamaya uymayıp kamerayı görmüyor diye denemeler yaptıysanız kameranın iee1394 firewire ile ilgili devresini yakmış olabilirsiniz. Yetkili servisine götürün, (köşe başı cep telefonu video kamera tamircilerine değil.) Eğer kamerada problem varsa yapacak birşey yok. Kullanıcı hatası kapsamında değerlendirilip garanti dışı ücretli işlem yapılır. Bu durumda yeni kamera almayı bile düşünebilirsiniz.
  • ilginiz için teşekkür ederim. sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda hiç açılmamış yeni kamera üzerinden de bağlantı yapmaya çalıştık ama tekrar aynı sorunla karşı karşıya kaldık. ieee bağlantısında ieee kartında bir sorun yok. ama balantı kuramıyoruz. bilgisayarda tık yok. el adamı dandik makinasını bağlıyor. biz bağlayamıyoruz. deli olacağım
  • problemin nerde olduğunu tespit edebilirsen çözüm için de adım atmış olursun.
    1- kabloyu değiştir
    2- laptopu değiştir
    3- iee1394 kartı olan masaüstü pc ye bağla
    4- kamerayı değiştir.

hiçbiri olmazsa vazgeç bu sevdadan.
  • laptop değiştirildi, 2 adet masaüstü pc de denendi , kabloyuda değiştirip denedik. o zaman ben kameraya dereye atayım :) ilginize teşekkürler :)
  • Kameranın menülerini iyice incelediniz mi.USB aktarım için (firewire için de geçerlidir) gereken bir ayar olmalı.Varsayılan olarak bu ayar kapalı durumda olabilir.Kameranızın ayarlarını hiç bilmiyorum.Arada hiç ummadığımız bir ayar yüzünden olabilir bu engel.Hatta bu ayar play ve record modlarında ayrı yerlerde bulunabilir,menünün derinliklerinde gizlenmiş olabilir.Mümkünse kullanım klavuzuna bakın.Kamerada ve bilgisayarda sorun yoksa aklıma bu geliyor.Ayrıca kamera ile gelen sürücü CD sini de kurmuş olmanız lazım.Kamera ve bilgisayarı kabloyla bağlar bağlamaz hemen olmaz yani bu iş.Sürücüyü yükleyip kamera menülerinde ayarları yaptıktan sonra forumnik hocamın dediği sırada bağlantıyı yapıp kamerayı açınca yeni donanım bulundu demesi lazım.

Yine de olmuyorsa yapacak bir şey kalmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 17 Ocak 2009; 16:00:47 >
  • kamera içinden sadece bir cd çıktı. oda photo editör diye bişi. video üzerine bir cd bulunmamakta. menüyü ve kullanma kılavuzunu derinlemesine inceledim. içerisinde o şekilde bir bilgi bulunmamakta. ama e nazından driver yada program istese bile bilgisayarın bir bağlantı uyarısı vermesi gerek değilmidir???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WAP300N bağlantı sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Soundbar Bağlantı Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    USB Hoparlör sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet doğrudur.Bağlantı olduğunda en azaından sesli bir uyarı duyuluyor.gerçi arkası gelip sürücü kurulumu ve kamera tanınmas olmuyor ama en azından bir ses duyulması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.