Şimdi Ara

IELTS den 6.5 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba, almanyada universite okumak istiyorum ancak cift dilde egitim veren bi kurum. Benden toefl dan 80 veya uzeri(ibt) ya da buna denk ielts,cambridge gibi belge istendi.Ielts yi uygun gordum sanirim 6.5 almam lazim.

Orta seviyede oldugumu dusunuyorum, ozel bir kurumdan aldigim ing. Sertifikam var;

IELTS den 6.5 almak?

Bir yandanda asil hedefim olan halic mimarlik icin ygs lys calisiyorum,mezunum..Bu yuzden suan yapabildiklerim;voscreen.com,telefon vs. Ingizce kullanmak,voscreenden bilmedigim kelimeleri bir kagida dokup anlamlarini bulmak.. Baskada suan yaptigim birsey yok..

Neler yapabilirim? Ne yapmaliyim?

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programlı çalışabilmen için Cambridge, Oxford yayınlarından herhangi bir serinin Upper ve Advance kitaplarını al, intermediate isen (ki orta seviyedeyim diyorsun) intermediate kitabını da al. Oradaki konu sıralamasına göre git, orda her ünitede kelime listeleri olur onları düzenli olarak ezberle. Kendine grammar hedefi koy, grammar konularını numaralandırarak listele. 1) Simple Present 2) Past Perfect 3) If Clauses vs her hafta ya da iki üç günde bir yeni grammar konusuna geç dil bilgisini de hallet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unconscionable97

Oncelikle herkese merhaba, almanyada universite okumak istiyorum ancak cift dilde egitim veren bi kurum. Benden toefl dan 80 veya uzeri(ibt) ya da buna denk ielts,cambridge gibi belge istendi.Ielts yi uygun gordum sanirim 6.5 almam lazim.

Orta seviyede oldugumu dusunuyorum, ozel bir kurumdan aldigim ing. Sertifikam var;

IELTS den 6.5 almak?

Bir yandanda asil hedefim olan halic mimarlik icin ygs lys calisiyorum,mezunum..Bu yuzden suan yapabildiklerim;voscreen.com,telefon vs. Ingizce kullanmak,voscreenden bilmedigim kelimeleri bir kagida dokup anlamlarini bulmak.. Baskada suan yaptigim birsey yok..

Neler yapabilirim? Ne yapmaliyim?

Tesekkurler.

Hiç para harcamadan da bu sınava hazırlanabilirsin.
    Şu konudaki siteyi kullanmanı öneriyorum.Emin ol birçok kitaptan daha iyi.Hem görsel hem yazılı belge hemde sorular falan var.
    donanımhaber forum
    z » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_113220907/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Programlı çalışabilmen için Cambridge, Oxford yayınlarından herhangi bir serinin Upper ve Advance kitaplarını al, intermediate isen (ki orta seviyedeyim diyorsun) intermediate kitabını da al. Oradaki konu sıralamasına göre git, orda her ünitede kelime listeleri olur onları düzenli olarak ezberle. Kendine grammar hedefi koy, grammar konularını numaralandırarak listele. 1) Simple Present 2) Past Perfect 3) If Clauses vs her hafta ya da iki üç günde bir yeni grammar konusuna geç dil bilgisini de hallet.

Soyle bir durumda var.. Beni okula kaydedecek kisi ile birebir gorustum. Sinava girmeyip onunla yarim saat ingilizce konusup da sinavi vermis kabul edilebilirmisim. Yani yarim saat bana konusucak bende anladiklarimi anlaticam ve sorulara cevap vericegim. Yani sinava degilde anlama,konusmaya yonelik dusunuyorum aslinda. Toefl yi donunce gelip saglam bir sekilde vermek istiyorum.. O yuzden voscreen faydali olur diye dusundum,dogru mudur sizce?

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam bakicam en kisa zamanda..

• TOEFL, IELTS zaten dil bilgini ölçen sınavlar Türkiye'deki sınavlar gibi değil. Toefl'a çalışırken bir yandan da İngilizce'ni geliştirmiş olacaksın sen bilirsin fakat sadece voscreen yeterli olmaz bol bol kalıp cümle ezberleyip vocabulary'e yüklen.

• Sagolasin hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IELTS 6.5 almak zor mu
    3 yıl önce açıldı
    YDS'den 70 Almak
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor ! Pre intermediate bitirmişsin daha Ielts'den 6.5 diyorsun zor çok zor... Ielts kurslarına katılmak için bile upper-intermediate seviye istiyorlar.

Eğer 6.5 alabilecekse orta seviye biri.. Bende 5.5 almak istiyorum hemen sınava girip şansımı deneyeyim.Umarım istediğin sonucu alırsın ama o seviye yazma bölümünde ve okuma bölümünde çok güzel aksatır seni bence. akademik Ielts'de 3 okuma parçası vs sadece 60 dakika uzun metini anlayacaksında cevaplandırıp diğer metine geçeceksin zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Zor ! Pre intermediate bitirmişsin daha Ielts'den 6.5 diyorsun zor çok zor... Ielts kurslarına katılmak için bile upper-intermediate seviye istiyorlar.

Eğer 6.5 alabilecekse orta seviye biri.. Bende 5.5 almak istiyorum hemen sınava girip şansımı deneyeyim.Umarım istediğin sonucu alırsın ama o seviye yazma bölümünde ve okuma bölümünde çok güzel aksatır seni bence. akademik Ielts'de 3 okuma parçası vs sadece 60 dakika uzun metini anlayacaksında cevaplandırıp diğer metine geçeceksin zor iş

Hocam baya karamsar konusmussun ama durum soyle. Ielts ye girmekten vazgectim. Hocayla yarim saatlik gorusme rica edicem. O anlticak ben not alicam anladiklarimi aktaricam veya karsilikli konusma seklinde olucak. Hem ucret odemiyicem :) hemde daha kolay olur sanki. Bakalim ne olucak. En azindan hoca okey verirse almanyaya gidince illaki ingilizce ogrenirim. Cunku okulda turk yok denecek kadar az. Her millettwn ogrenci mevcut..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.