Bildirim
IELTS için kurs önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çok teşekkürler ama ümraniye anadoluda ve bana çok uzak ama yinede bilgi alacağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 5 Şubat 2019; 6:34:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda varmı bilmiyorum ama İzmir için Akademik Batı Dilleri Eğitim konusunda en başarılı kurum derim -
İstanbul lisan merkezi diye bir kursa gitmiştim ben ingilizce için gayet memnun kaldım.Özellikle hocaların öğrencilerle muhabbetleri iyi ders aralarında güzel sohbetler oluyor.TOEFL ve IELTS kursları da vardı ben ordayken duymuştum. -
Firmalarin elemanlari yorum yapmis hep ayik olun. Mesaj sayilarina dikkat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kurs harici ekstra olarak Speakingline uygulamasını da öneririm. Dil öğrenimini pekiştirmek adına. Oldukça başarılı ve işe yararayan bir uygulama. Eğer böyle bir niyetiniz var ise kesinlikle Speakingline uygulamasını kullanmalısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X