IELTS 7 veya toelf 80 almam gerekiyor en az. intermediate seviyesindeyim. Kaç ay çalışma gerektirir ? Sizce hangisine girmeliyim ? Toefl en son nisanda yapılıyormuş. IELTS hangi tarihlerde ?
Ieltsliz'in Ücretli essay writing geliştirmek 3 tane essay videoları mevcut paypal dışında satın alınmıyor 18 dolar normalde. bende Discussion ve opinion essay videoları mevcut ilgilenen olursa iletişime geçebilir.
ilets 7 toeflda yakalasik olarak 93 puana denk gelmektedir. bu sebeple sayet 4 saalik bilgisayar sinavi ile bir derdiniz yok ise toefl sinavini secmeniz sizin icin daha iyi olacaktir.
her iki sinava da duzenli olarak ogrenci hazirlayan biri olarak soyleyebilecegim sey en az 4 ay kendinizi her bolum icin hazirlamanizdir. hazirlanmaniz icin gereken en ideal sure ise bir toefl deneme sinavina girerek, aldiginiz puan ile almak istediginiz puani karsilastirarak hazirlanma surenizi kararlastirabilirsiniz.
çoktembeladamÇ
kullanıcısına yanıt
hocam ielts genel ort. 6.5 ve writing'in 6.5 olması lazım. 7 değil yanlış olmuş . her section için 4er ay mı yoksa 4 aylık genel bi çalışma mı ? toefl reading çözdüm örneklerden. baya kolay geldi zorlanmadım. ama listening'i hiç denemeden zor geldi not tutmak vs. dolayısıyla. ielts reading toefl kadar olmasa da yine de kolay çözdüm. listeningte de 2 tane kaçırdım sadece. writing ve speaking sıkıntı benim.
çoktembeladamÇ
kullanıcısına yanıt
writing en az 6.5 almalıyım. genel ortalamam 6.5 olduktan sonra speaking 6 olsa da olur yani