NaVi gücünü bugün belli etti baya. Tüm takım gerçekten maksimum oynadığında Navi'yi durdurcak takım yok şuan. Yarın da yenerse eğer NaVi major'u alır |
IEM Major - Rio 2022 [Ana Konu] (6. sayfa)
-
-
ggyi vermişiz vitalityde gitmiş XDDDDD kasa ne alınmalı ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Kasım 2022; 23:7:39 > -
bu turda 5 bilmeye yakin birilari varmi
-
benim pickemde , liquid heroici yenerse ve yeniden heroic ile eslesmezse. diger 4 takimdan biri liquidle eslesip yenerse. heroicle eslesen takimda heroici yenerse benim 5 oluyor
-
Liquid ,Heroic, Navi ve Mouz çıkarsa tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 8 Kasım 2022; 1:11:59 > -
Mouz, Navi, Liquid kaldı neler olacak akşama göreceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3'de 3 olması ihtimalini sevdik.
-
Tarafımız belli
ESL Brasil 🇧🇷twitter“⚠️ AVISO ⚠️ A energia do RioCentro caiu. Estamos cientes disso e estamos trabalhando rapidamente para uma solução imediata. Daremos mais detalhes assim que possível. #IEM Rio 2022”https://twitter.com/eslbrasil/status/1590001452927582208
Rio'da elektrikler kesilmiş ne garip major oluyor. Yayın falan kalmadı haliyle Mouz - Ence maçına duraklatılmış.
-
Şansıma maçlar Pick'Em yaptığım maçlara gelmiş. Aynı 2 takım 1 maça düşseydi benim 5bilme şansım bitiyordu.
Mouz, Navi, Liquid. Bunların yenmesi lazım 5 olmam için. Nasıl denk geldi bilmiyorum. Teşekkürler ESL
Yani Navi vs. Liquid olsaydı 5 bilme şansım bitiyordu.
-
navi + liqiud gelirse 5 oluyorda sevinemiyorum kazansam bile finalde kesin goldu elime vercek birisi alıştım artık
-
Maçı izleyeyim dedim ama sürekli duraklama oluyor. Sıktı cidden.
Navi'de yendi. Son maça kaldı. Haydii Liquid
-
Kaldı Liquid
Liquid yenılcek gıbı duruyor gitti pickem
-
Gitti valla hocam
-
Liquid şu an pek iç açıcı ilerlemiyor ama 2.yarıda umarım koparırlar. Çok inişli çıkışlı bir maç oluyor.
Geçmiş olsun liquid yatırdı.
-
Liquid
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X