< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IEM Major - Rio 2022 [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
spirit veya furia gelmezse gold madalyada yatacak benim :D :D :D
-
Turnuvayı kazanmak Navi nin keyfine kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C9'u yemişler vay arkadaş
Finale Navi yazdık bakalım, Faze, Nip, Vitality ve en son da Cloud9 gitti
-
abboww silver coin alacam ciddi ciddi spiritte yattı :d
-
Navi maçı çok keyifli oluyor
-
benim gold işi de navi ye kaldı. bastır navi
ayrıca çeyrek finalde 2 takım bildiğimizde gold geliyor. madalya ertesi gün gold oluyor mu? bu aşamaya hiç silver olarak girmediğimiz için ne zaman gold geleceğini merak ediyorum (tabi navi yenerse)
-
Dayanamadım maçı izleyeceğim.
Maç çok hızlı ilerliyor. Navi için çok kötü başladı maç ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 12 Kasım 2022; 2:50:52 > -
Furia güzel oynuyor bence. Finale giderse şaşırmam bu performansla
-
Son favoriyide gömdük sanırım.
-
Furia win Bu majorda diamond yapan çıkar mı acaba
-
Ohhh be gold aldım furia son hakkımdi furia major winner bastım hatta ama navi iyi zorladı. Diamond alabilen inanılmaz az olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Kasım 2022; 3:42:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be Furia almış maçı
Gümüş de iyidir sağlık olsun
Hehehehehe
-
Silverla yolumuza devam edelim. Aslında Naviyi seçmeyecektim ama takım sevdası ağır bastı o yüzden seçtim yoksa favori Furia'dı bence. Hem taraftar desteği hem Navinin mental düşüşü göz önüne alırsak şaşırtıcı bir sonuç olmadı.
-
Flom Furia israrinda tebrik etmek lazım
burası doğru seçim gelmesine rağmen madalyası güncellenmeyen varmı benim gibi ?
edit: güncellemişler... max gold madalyaya ulaştım fakat furia gerçekten kazanırsa harbi üzülürüm yine diamond alamıyoruz 9/4 yüzünden :( ama 9/5 çıksaydım bu seferde gider naviye verirdim hep favori oynuyordum sırf kaybettiğim için içimden geldiği gibi oynadım o 0-3 yeşil logolu takım sproud esports trollemese iyiydi gidip 1-3 kaybettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Kasım 2022; 14:23:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X