< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IEM Major - Rio 2022 [Ana Konu] (7. sayfa)
-
-
hadi be herkes direkten dönmüş bende öyle bu major çok saçma ilerliyor umarım navi alırda ordan sevinirim
-
liquid bir tek bizim forum oynamış galiba herkes es geçmiş kaynak:redditcsgo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 9 Kasım 2022; 8:37:35 > -
Bu majorde 0-3ü bilen sayısı bir elin parmağını geçmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dün nedenini anladık
-
Navi dedim inceldiği yerden kopsun.
-
hahaha aynen çok biliyormuşuz ama hiç bir şey bilmiyormuşuz aslında
-
içimden spirit geliyordu hatta yazmıştım zira fnaticde iyi aslında kendi kafamdaki gibi picklesem winlemiştim ama ben takımları vs. takip etmiyorum veya bilmiyorum neyse zaten kafamda artık gold madal olarak hesaplıyorum :D final pick furia bastım fakat benim için bir önemi yok ztn, kutu öneriniz nedir ne almalıyım map olarak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Kasım 2022; 15:0:59 > -
Hocam takipte etseniz olmadımı olmuyor. Yorumcular, analizciler dahi tutturamiyor gördüğümüz gibi
Herkese bol şans
-
Garip şeyler olacak gibi hissediyorum neyse
-
bende böyle yaptım. her an her şey olabilir bu turnuvada
-
C9 turnuvayı alırsa şok edici bir sonuç olmaz. Bu turnuvada bu dk dan sonra şok edici daha ne olacak. 🤣
Aynen son şampiyon daha başlarda elendi daha ne olsun Bu saatten sonra her takım major şampiyonluğuna aday benim için. Şaşırmam pek.
Ben Cloud9 belirledim şampiyonu. Bekleyip göreceğiz.
-
Fikir olsun;
-
Ben heyecan olsun diye kafama göre seçtim nasıl olsa 5 bilemedim artık saldım
-
C9 kaybederse çoğu kişi bayılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X