Şimdi Ara

İett Öğrenci Abonman Nasıl Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
28.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene İstanbul Üniversitesini kazandım. Evim Büyükçekmece'de okul çoğunuzun bildiği gibi Beyazıt'ta İETT Öğrenci Kartı aldım ancak fark ettim ki öğrenci abonman diye bir şey varmış 70 TL karşılığında 200 biniş hakkı varmış. Şimdi ben abonman olmak istiyorum. Nasıl yapılıyor direk öğrenci kartımı verip, 70 TL verince direk abonman olabiliyor muyum? Yoksa ekstra forum gibi bir şey mi doldurmam lazım? Bir başka sorumda okula giderken metrobuse biniyorum metrobusten sonra tramvaya binince tramvay sanırım (Bağcılar-Kabataş hattı) 0.40 TL aktarma alıyor ama dönüşte tramvaya bastım 1 TL aldı ancak tramvaydan metrobuse binince 0.40 TL yerine yine 1 TL aldı tramvaydan metrobüse aktarma olmuyor mu? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlanck -- 1 Ekim 2013; 16:55:56 >

• İstanbul kuralları;

1) Metrobüsten aktarma olur, metrobüse aktarma olmaz.
  • Biraz saçma bir kuralmış :D
  • o degilde, ogrenci pasosunu nasil cikaricam. bilen varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazıt otobus duraginin ordaki akbil dolduran bufeden yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten başvuru yap ben avcılar kampüsünün önünde iett bayisi vardı ordan 10 tl verip yaptırmıştım ben üniversiteye kayıt olunca otomatık randevu almıs gıbı gozuktum sen işini garantı al randevu al iett sitesinden sonra git al kartını bu arada 1 adet vesikalık fotoğrafı goturmeyi unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlanck

internetten başvuru yap ben avcılar kampüsünün önünde iett bayisi vardı ordan 10 tl verip yaptırmıştım ben üniversiteye kayıt olunca otomatık randevu almıs gıbı gozuktum sen işini garantı al randevu al iett sitesinden sonra git al kartını bu arada 1 adet vesikalık fotoğrafı goturmeyi unutma

randevu
    foto

bu kadar yani ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paso almak isteyenler şöyle yapsın vakıfbanka 10 tl yatırın paso için o dekontları saklayın okuldan öğrenci belgesi alın gidin bilgisayardan online başvuru yapın size mail atacaklar veya verdikleri takip numarasıyla kartınızın basılıp basılmadığını kontrol edin kartınız basıldığında 2 nüsha dekont öğrenci belgesi ve kimliğinizle gidin alın pasonuzu ayrıca öğrenci aylık yaptırmak isteyenlerde halk ekmek veya akbil doldurulan herhangi bir yerde 70 tl karşılığında 200 basımlık hakka sahip olurlar ayrıca metrobüsler 2 diğer taşıtlar tek basım alıyor
  • diamond4000 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir de kimlik kartını gotur fotoğrafı bıle gerı verıyorlar sana fotokopi makinasına benzer bir şey var ordan resmını taratıp kartına yapıştırıyorlar toplasan işlem suren 3 dk yı gecmez
  • Tamam çok saolun gençler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.