Şimdi Ara

İETT Otobüsünde Yaşadığım Olay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun͵ sadece sen değil diğer yolcularda tepkisini koyması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharelock -- 7 Ağustos 2012; 2:35:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bak ya sanki babasının otobüsü.O otobüsler benim vergimle alınıyor.Aslında adam öyle dediğinde çaktırmadan telefonu video kaydına alicaksın delil olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Helal olsun. Haksızlığa göz yuman dilsiz şeytandır derler.

Aynen öyle kardeşim teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Xona

Türkçen iyiymiş kardeş.Ayrıca tebrik ederim

Teşekkür ederim de Türkçe'min iyi olması ne alaka ?
  • Tebrik ederim, sanki ben yapmışım kadar rahatladım okurken. Aynısını minibüste yapıyorlar da yemez orada bunu söylemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Dayakta yiyebilirdin, gereksiz bir davranış. Haksızlığa gelemiyorsan git canlı bomba olarak mecliste patlat kendini.

Sen͵ben͵ herkes bu gibi olaylara duyarsız kalırsa bizim hakkımızı kim savunacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharelock -- 7 Ağustos 2012; 2:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Dayakta yiyebilirdin, gereksiz bir davranış. Haksızlığa gelemiyorsan git canlı bomba olarak mecliste patlat kendini.

Saçmalıyorsun ne dayak yemesi ? Hem hakkımın yenmesini susup sessizce izlemektense, hakkım için dayak yemeyi yeğlerim. Senin dediğin başka bir olay. Ne yani Türkiye'deki bütün haksızlıklara ben mi el atayım ?

quote:

Orijinalden alıntı: Dzyuba

Tebrik ederim, sanki ben yapmışım kadar rahatladım okurken. Aynısını minibüste yapıyorlar da yemez orada bunu söylemek

Teşekkür ederim, malesef bir çok yerde var. Önemli olan gördüğün zaman hakkını savunabilmek.

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Adama bak ya sanki babasının otobüsü.O otobüsler benim vergimle alınıyor.Aslında adam öyle dediğinde çaktırmadan telefonu video kaydına alicaksın delil olarak.

Aynen öyle kardeşim. Malesef o kadarını akıl edemedim o an

quote:

Orijinalden alıntı: EmpLizy

Helal olsun͵ sadece sen değil diğer yolcularda tepkisini koyması gerekiyordu.

Teşekkürler, hiç biri sesini çıkarmadı valla. Ne olay sırasında ne de sonrasında. Ben olsam destek çıkardım böyle yapan birine.

• kız için yaptığını ilk mesaja eklersen daha iyi olur
  • güzel yapmışsın hocam bu olay iett de çok oluyo tanıdık eş dost
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kız için yaptığını ilk mesaja eklersen daha iyi olur

Kız için yapmadım. Kız olmasa yine yapardım yine sesimi çıkartırdım. Ama onun yanımda olması dahada bi özgüven sağladı bana.

quote:

Orijinalden alıntı: HİDDET

güzel yapmışsın hocam bu olay iett de çok oluyo tanıdık eş dost

Valla arabam var iett ye son yıllarda çok nadir biniyorum ilk defa başıma geldi böyle bir şey. Onda da sonuç bu

• Doğru olanı yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4flee

Bu arada yanımda 2 aylık kız arkadaşımda vardı. Daha yeni yeni tanıyoruz bir birimizi Birazda ondan gaz aldım diyebilrim. Otobüsten inince çok beğendi cesaretimi öve öve bitiremedi. Çok pis totom kalktı lan

aman ha.. bu gazla başkalarinada şey yaparsin kiza rezil olma sonrada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 7 Ağustos 2012; 3:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

Bu arada yanımda 2 aylık kız arkadaşımda vardı. Daha yeni yeni tanıyoruz bir birimizi Birazda ondan gaz aldım diyebilrim. Otobüsten inince çok beğendi cesaretimi öve öve bitiremedi. Çok pis totom kalktı lan

Yok ya rezil olmadım, aksine çok iyi bir görünüm bıraktım kızda. Doğru düzgün ilk defa gezme şansımız olmuştu

• quote:

• quote:

quote:

quote:

Yok ya rezil olmadım, aksine çok iyi bir görünüm bıraktım kızda. Doğru düzgün ilk defa gezme şansımız olmuştu

yanlış anladın gidersin it uğursuzada böyle yaparsin vs.. sonrada başina dert olurlar rezil olursun maksatinda demiştim

yoksa yaptigin cok doğru

• Adamsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yanlış anladın gidersin it uğursuzada böyle yaparsin vs.. sonrada başina dert olurlar rezil olursun maksatinda demiştim

yoksa yaptigin cok doğru

Haha eyvallah. O konuyuda merak etme ayarını veririm ben

• Otobüsten inerken şoförün ensesine şaplatıp moonwalk yaparak inseydin kıza daha fazla havan olurdu da neyse geçmiş artık.
  • kılın önde gidenisin.. bi temiz dayak yeseydin keşke
  • gercekse helal olsun. ciddi diyom helal olsun..

• otöbüs şöförü ile arkadaşı yine iyi adam çıkmışlar. Kıl birileride olabilirdi. Bil hassa arkadaşı iyi adammış hakkını yemeyelim.

(Not: Şöförün arkadaşı değilim :D:D )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.