Şimdi Ara

İETT Otobüsünde Yaşadığım Olay (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4flee

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

sen işyerine gelen dostuna çay kahve ikram etmiyor musun? bu otobüscüde dostuna bi jest yapmak istemiş adamı niye küçük düşürüyorsun? bnce yanlış davranış

Kendi çayımı çöreğimi ikram ederim. BELEDİYENİN DEĞİL ! Ona da söyledim zaten bunu misafirinse git çay çorba ısmarla diye. Belediyenin altına zimmetledği otobüsle bir şey yapması haksızlıktır.
    Babasının yeri mi ora yol geçen hanı gibi kafasına eseni bindirecek ? Kim bilir belkide garibanın biri gelse "Param yok abi binebilir miyim ?" dese bindirmezdi. Ama tanıdığa gelince jest yapacakmış öyle mi ? Güler geçerim buna.

yaw tamam dünyayı kurtarmışsın gurur duy kendinle

• 2 lira icin yaptına bak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

quote:

ben olsam kız arkadaşına laf atardım

Bunu ne amaçla yapardın bilmiyorum ama yerdin bir tane okkalısından... Zaten bendeki kalıpı görsen öyle konuşamazdın. Ayrıca o sinirli halime hiç yanaşamazdın

kanka ben dograr atardım sen bana vuramadan ve kızı alıp gece evde

Haddini aşıyorsun birader.

dayanamadım le7els misin nesin ulan adamın sevgilisi ile nebiçin konusuyorsun.hiçmi sevgilin olmadı.hadi olmadı peki kızkardeşindemi yok annende mi yok be kardeşim hepmi bel altı muhabbet ulan acayip sinirlendim

Şikayet et ozmn mesajımı ben şaka amaçlı söylediğimi anlattım. okuman yazmanda mı yok.

• Tebrik ederim hocam HELAL OLSUN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Babam emekli olmadan önce bunu babamın çalıştığı otobüste yapsan o otobüsten inen sen olurdun kaldı ki bu olayı sırf orada artistlik yaparak değil rahatsızlığını amirliğe bildirerekte vicdanını rahatlatabilirdin

Valla kardeşim hiç bir güç beni otobüsten indiremezdi. Eğer şöför öyle bir şeye kalksa koca otobüsün benim arkamda yer alacağından eminim. Ayrıca adamı başta şikayet etmekle uyardım zaten. Ama hiç tınlamadı bile. Defalarca git istediğin yere şikayet et ne olacak vs. sürekli bir şeyler söylendi. Bende tamam şikayet edicem dedim ama baktım şikayetle olacak gibi değil. Mecbur bende öyle yaptım.

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Bu arada yanımda 2 aylık kız arkadaşımda vardı. Daha yeni yeni tanıyoruz bir birimizi Birazda ondan gaz aldım diyebilrim. Otobüsten inince çok beğendi cesaretimi öve öve bitiremedi. Çok pis totom kalktı lan

Açık sözlü insanları severim.. bu tabii en başta yetiştirilme şeklinden belli birazda kişilikle ilgili... yaşın kaç bilmiyorum açıkcası ama seni yetiştiren anne babanın ellerinden öperim

Yaşım 20, teşekkür ederim saolasın.

Yine de bunu bir gövde gösterisine dönüştürmen gerekmezdi yine kaldı ki o şoförlerle polemiğe girerken bir kez daha düşünün hergün binbir türlü insanla uğraşıyorlar çoğu psiko-sosyal etkinlik kapsamında eğitim görüyor. Yine böyle olayla karşılaşırsan gidip bir şikayet dilekçesi doldurabilirsin sorumlu vatandaşı böyle daha rahat oynarsın hem

• quote:

Orijinalden alıntı: HİDDET

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu ne amaçla yapardın bilmiyorum ama yerdin bir tane okkalısından... Zaten bendeki kalıpı görsen öyle konuşamazdın. Ayrıca o sinirli halime hiç yanaşamazdın

Şaka yaptım canım, o şöförde böyle sinirlenmiştir.

Adam empati kurmaya çalışıyo beyler ama az kalsın

Seninlede kurarım empati

• en iyisini yapmışsın , Antalyada kartlı binişe geçince milletten kartı olamyandan ceza gibi 2.5 lira aldılar,şöfor kartı okutulması gerekiyormuş birinde tıklım tıklım bindik çoğunda kart yok paraları verdik az ilerleyince şofere abi kartları okutmadın dedim dövecek gibi baktı ama ben fitili ateşlemiştim millet ;zaten böyle paraları hep cebe atıyolar gibisinden atarlandıadam sinirle 5 kişinin kartını okuttu,ama şofördeki o surat çok güzeldi
  • quote:

quote:

quote:

Babam emekli olmadan önce bunu babamın çalıştığı otobüste yapsan o otobüsten inen sen olurdun kaldı ki bu olayı sırf orada artistlik yaparak değil rahatsızlığını amirliğe bildirerekte vicdanını rahatlatabilirdin

Valla kardeşim hiç bir güç beni otobüsten indiremezdi. Eğer şöför öyle bir şeye kalksa koca otobüsün benim arkamda yer alacağından eminim. Ayrıca adamı başta şikayet etmekle uyardım zaten. Ama hiç tınlamadı bile. Defalarca git istediğin yere şikayet et ne olacak vs. sürekli bir şeyler söylendi. Bende tamam şikayet edicem dedim ama baktım şikayetle olacak gibi değil. Mecbur bende öyle yaptım.

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Bu arada yanımda 2 aylık kız arkadaşımda vardı. Daha yeni yeni tanıyoruz bir birimizi Birazda ondan gaz aldım diyebilrim. Otobüsten inince çok beğendi cesaretimi öve öve bitiremedi. Çok pis totom kalktı lan

Açık sözlü insanları severim.. bu tabii en başta yetiştirilme şeklinden belli birazda kişilikle ilgili... yaşın kaç bilmiyorum açıkcası ama seni yetiştiren anne babanın ellerinden öperim

Yaşım 20, teşekkür ederim saolasın.

Yine de bunu bir gövde gösterisine dönüştürmen gerekmezdi yine kaldı ki o şoförlerle polemiğe girerken bir kez daha düşünün hergün binbir türlü insanla uğraşıyorlar çoğu psiko-sosyal etkinlik kapsamında eğitim görüyor. Yine böyle olayla karşılaşırsan gidip bir şikayet dilekçesi doldurabilirsin sorumlu vatandaşı böyle daha rahat oynarsın hem

Amacım gövde gösterisi değildi gerçekten. Aslında ilk başta hiç aklıma böyle şeylerin olacağı gelmemişti. Sadece insan gibi neden akbil basmamasını sordum ve basmasını rica ettim. Her ne olduysa şöförün artistlikleri yüzünden oldu. Şikayet ettikten sonra o şikayetin bir yere varmayacağını tahmin ediyorum. Eğer öyle yapmış olsaydım bu sefer kim tınlayacak şikayeti, hiç kimse umursamayacak diye içim içimi kemiriyor olacaktı. Hiç pişman değilim açıkcası, hatta yine olsa yine yaparım

quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

en iyisini yapmışsın , Antalyada kartlı binişe geçince milletten kartı olamyandan ceza gibi 2.5 lira aldılar,şöfor kartı okutulması gerekiyormuş birinde tıklım tıklım bindik çoğunda kart yok paraları verdik az ilerleyince şofere abi kartları okutmadın dedim dövecek gibi baktı ama ben fitili ateşlemiştim millet ;zaten böyle paraları hep cebe atıyolar gibisinden atarlandıadam sinirle 5 kişinin kartını okuttu,ama şofördeki o surat çok güzeldi

Sende en iyisini yapmışsın valla helal olsun.
    Anlamıyorum şu milleti. Haksız kazanç elde ettikten sonra nasıl hiç rahatsızlık duymadan yaşayabiliyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4flee -- 8 Ağustos 2012; 4:54:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

quote:

quote:

quote:

quote:

dayanamadım le7els misin nesin ulan adamın sevgilisi ile nebiçin konusuyorsun.hiçmi sevgilin olmadı.hadi olmadı peki kızkardeşindemi yok annende mi yok be kardeşim hepmi bel altı muhabbet ulan acayip sinirlendim

Şikayet et ozmn mesajımı ben şaka amaçlı söylediğimi anlattım. okuman yazmanda mı yok.

şakaymış ulan yüzyüze gerçek hayatta can dostumda bu şakayı yapsa bana,ağzını burnunu dağıtırım.anne,bacı,sevgilinin şakasımı olur.

• helal olsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HİDDET

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka yaptım canım, o şöförde böyle sinirlenmiştir.

Adam empati kurmaya çalışıyo beyler ama az kalsın

Seninlede kurarım empati

saolasın eksik olma kardeşim

• Ego tatmin vol.1345

• helal olsun böyle insanları görmek güzel
  • İyi yapmissin gecen bende bi arkadasabunu anlatmaya calistim ama anlamak istemefi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.