Şimdi Ara

iexplorer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 1 haftadır explorer da sorun var javascript leri düzgün kullanamıyorum (jscript de olabilir)
    örneğin işbankasının sitesine girdiğimde sitenin en üstünde olması gereken internet bankacılığı en altta ve tıklayınca açılmıyor mynetteki küçük resimlerin üstüne gelince büyük resim değişmiyor msn den mail ime tıkladığımda boş sayfa geliyordu şu ana kadar firefox kullanıyodum beni çok etkilemiyodu fakat bugün WPI(windos post installer wizard) programını yükledim ve açtığımda karşıma boş sayfa geliyor fakat aynı dosyayı eski pc imde açınca açılıyor program jscript ve javascript kodlarıyla yazılmış(ikisi aynıda olabilir ama ben farklı diye biliyorum) ordan ve sitelerdeki durumdan explorer da javascript yada jscript sorunu olduğunu düşünüyorum

Eğer yardım edebilecek olan varsa lütfen yazsın biraz uzun bi msj oldu ama halledemezsem format atıcam lütfen yardımm!!

sorunu biraz araştırdım şu anda çok daha önemli etkileri varmış sisteme bunu keşfettim sistem geri yükleme silinmiş ve hotmail.com u boş sayfa olarak açıyor sorunu saptadım sayılır microsoft html application host (mshta.exe) silinmiş bilgisayarından xp pro service pack 2 işletim sistemi içinden bu exe yi bulup upload edip bana atabilecek bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin yoksa format atmak zorunda kalıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neolas67 -- 5 Ekim 2008; 13:57:52 >

• Problemin nasıl çözüleceği hakkında bir fikrim yok.

Ancak Internet Explorer yüzünden format atmayın, zamanınıza yazık.

Opera veya Google Chrome denemenizi öneririm, bakalım onlarda sorun olacakmı?
  • yok diğer tarayıcılarda(opera,eski netscape,firefox,flock) bir sorun yok zaten explorer yüzünden atmıyorum jscriptler açılmıyo boş sayfa çıkıyo sizce nasıl düzeltebilirim
  • ilk posta mshta.exe işini yazdım yardım edebilecek acil msj atsın bugün pc deki son günüm
  • Madem konu açılmış ben de benim iexplorerda olan sorunu yazayım. Ne olduysa olmuş; vista 64 de bulanan IE ile içinde flash olan hiçbir sayfayı doğru görüntüleyemiyorum. Hotmail sayfası arkadaşta olduğu gibi boş çıkıyor. Sorun sanıyorum flash uygulamasını IE 7'ye yükleyememeden kaynaklanıyor ancak ne yaptıysam bir türlü flash uygulamasını IE 7'ye tanıtamadım. Normal olarak yükleniyor ancak IE7 algılamıyor. IE7'yi kullanmadığım için bence büyük bir sorun değil ama yinede varsa çözümünü öğrenmek isterim. 1-2 haftadır o kadar çok forum tardım ama çözümü yine de bulamadım.

Düzeltme: Yanlışlıkla flash yerine java yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 5 Ekim 2008; 14:24:38 >
  • kardeş flash yüklenmemişse sayfa bozuk açılırı boş sayfa gelmez aynı sorun olabilir bizimkisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neolas67

kardeş flash yüklenmemişse sayfa bozuk açılırı boş sayfa gelmez aynı sorun olabilir bizimkisi

Aslında olabilir. Ama ben uzun zamandır aramaktayım ama hiçbir çözüm bulamadım. Acayip sıkıldım artık bu sorunla uğraşmaktan. Zaten IE7'yi kullanamadığım için çok da bir sorun yok aslında.
  • kardeş sende yok benim pc öldü resmen ya seninki vista benimki xp ondan olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.