Şimdi Ara

IFA 2011: Samsung'un yeni Android tableti Galaxy Tab 7.7 boy gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Samsung'un, bugünkü etkinlikte uzun süredir üzerinde konuşulan Galaxy Tab 7.7 modeline de resmiyet kazandırması bekleniyor.

Resmi tanıtım öncesi tabletle ilgili sızdırılan ilk bilgilere göre;

• Super AMOLED teknolojisini kullanan dokunmatik ekran

• Android 3.2 ''Honeycomb'' işletim sistemi

• 1.4 GHz saat hızında çalışan işlemci (Büyük ihtimalle çift çekirdekli)

• TouchWiz arayüzü

• Anı yakalamak için 3 megapiksel kamera

• Görüntülü konuşma için 2 megapiksel ön kamera

• Full HD (1080p) video oynatabilme

• 8 GB ile 64 GB arası değişen dahili flash bellek seçenekleri

• microSD kartlarla ek depolama kapasitesi

• 5100 mAh'lik batarya

gibi teknik özelliklerle karşılaşacağız. Firmanın resmi tanıtımını merakla bekliyoruz.

• samsung bombaları fena patlattı ifa da
  • Uygun bir fiyata gelirse bence alınır.Ekran büyüklüğünde telefonları gibi tablette de sidik yarıştırmamasına sevindir doğrusu.Zira 7 inç ideal.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52263326

şuraya bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka4411 -- 1 Eylül 2011; 13:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepkurdu

samsung bombaları fena patlattı ifa da
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52263326

şuraya bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka4411 -- 1 Eylül 2011; 13:21:21 >
  • Bu ürün tutar. Özellikleri gayet iyi, video çekiminden bahsedilmemiş ama 720p'den aşağı değildir diye düşünüyorum.
  • 7.7 ne ya?

8.9 vardı bir de ona ne oldu?

10.1 zaten var...

Yakında 6.3, 5.49, 7.15'de çıkar :D

Samsung'dan ancak bu beklenir.. Ehehehe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi tek 6" kaldı o nerde kaldı samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: caves

7.7 ne ya?

10.1 zaten var...

size ne ? adamlar super amoled li daha küçük bir tablet çıkaracak. Bu hangi mantıkla yazılmış bir yazıdır ya? böyle olmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 1 Eylül 2011; 14:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

quote:

7.7 ne ya?

10.1 zaten var...

size ne ? adamlar super amoled li daha küçük bir tablet çıkaracak. Bu hangi mantıkla yazılmış bir yazıdır ya? böyle olmayın lütfen.

işte bu tarz apple hateboy'ların tarzıdır. kendileri apple forumlarında bunu yapıyor sürekli, bir deneyeyim dedim nasıl tepkiler gelecek...

yoksa samsung istediği ölçüde tablet üretsin, kime ne zararı var.

hatta ürün çeşitliliğini arttırması bakımından yararı bile olabilir....

• quote:

quote:

quote:

7.7 ne ya?

10.1 zaten var...

işte bu tarz apple hateboy'ların tarzıdır. kendileri apple forumlarında bunu yapıyor sürekli, bir deneyeyim dedim nasıl tepkiler gelecek...

apple haterboy falan olduğum yok, hangisi iyiyse ona göre yazıyorum ne 3.5" e kaldım ne de androidin kıt olan marketine. çıkar ifan at gözlüğünü dışarda başka şeylerde var.

ip4 ve galaxy s + ipad 2 sahibi olduğum için hem android forumunda hem de apple forumunda gezinme hakkına sahibim. Seni hiç mi hiç enterese etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 1 Eylül 2011; 15:56:40 >

• Super amoledse gerçekten çok güzel tablet samsung gerçekten androidin applı olmaya aday sürekli yeni oyuncaklar çıkarıyor hepsi de birbirinden güzel takdir ettim
  • Ya pardon da artık ben hangisini alacağıma şaşırdım.Bir durun artık ya dakika başı telefon veya tablet çıkartıyorlar.Bu kadar da fazla artık ve saçmalık.Bir model çıkarırsın beklersin idare ettiği kadar.Baktın tamam iyice aldı kullandı herkes piyasa yenisisini istiyor çıkarırsın yeni modelini.Apple ürünlerinin fazla satılmasının ve kaliteli olmasının nedeni de bu işte ama samsung anlamıyor hala.Apple çıkarıyor bir ürün, örenğin ipad 2 veya iphone 4.O ürüne yoğunlaşıyor ve ne yapabilirz daha iyi yapmak için bu cihazları diyor.O cihazlar üzerine yoğunlaşıyor.Ama samsung ne yapıyor?Daha duyurulmuş fakat piyasa çıkmamış tabletleri varken gidip 5 tane daha yeni model çıkartıyor.Sonra ne oluyor birisine koştururken diğeri kalıyor.Sonra applü ürnleri daha stabil dendiğinde samsung un bir ürünün alan kullanıcılar bunu redediyor.
  • işte bu tablet alınır;1.4 çift çekirdekli işlemci sd kart takılabilmesi vb...
    umarım fiyatı uygun tutarlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

7.7 ne ya?

10.1 zaten var...

apple haterboy falan olduğum yok, hangisi iyiyse ona göre yazıyorum ne 3.5" e kaldım ne de androidin kıt olan marketine. çıkar ifan at gözlüğünü dışarda başka şeylerde var.

ip4 ve galaxy s + ipad 2 sahibi olduğum için hem android forumunda hem de apple forumunda gezinme hakkına sahibim. Seni hiç mi hiç enterese etmez.

o kadar cihaz sahibi olacağına okuduğunu anlamayı öğrenseydin keşke.

sana kim hateboy dedi?

ben hateboy'lar böyle yazıyorlar dedim, sana hateboy demedim.

sana kim istediğin forumda dolaşamazsın dedi?

istediğin forumda dolaşabilirsin.

ben sadece hateboyların yaptığını yaptım mesajımda, saçma sapan bir eleştiri getirdim ukala bir tarzla...

bütün hateboy'lar apple forumlarında bunu yapıyor diye örnek verdim.

konunun seninle bir ilgisi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: afavar

Ya pardon da artık ben hangisini alacağıma şaşırdım.Bir durun artık ya dakika başı telefon veya tablet çıkartıyorlar.Bu kadar da fazla artık ve saçmalık.Bir model çıkarırsın beklersin idare ettiği kadar.Baktın tamam iyice aldı kullandı herkes piyasa yenisisini istiyor çıkarırsın yeni modelini.Apple ürünlerinin fazla satılmasının ve kaliteli olmasının nedeni de bu işte ama samsung anlamıyor hala.Apple çıkarıyor bir ürün, örenğin ipad 2 veya iphone 4.O ürüne yoğunlaşıyor ve ne yapabilirz daha iyi yapmak için bu cihazları diyor.O cihazlar üzerine yoğunlaşıyor.Ama samsung ne yapıyor?Daha duyurulmuş fakat piyasa çıkmamış tabletleri varken gidip 5 tane daha yeni model çıkartıyor.Sonra ne oluyor birisine koştururken diğeri kalıyor.Sonra applü ürnleri daha stabil dendiğinde samsung un bir ürünün alan kullanıcılar bunu redediyor.

bence samsung un da ilk önce gözlemleyip ondan sonra ne çıkartacaksa çıkartmalı...

• Sanırım cözünürlük baya bi yüksek cünkü simgeler küçük duruyor artı olarak hd amoled cıktı yani büyük ihtimal :D
  • Apple buna da dava açmış. Samsung IFA'dan kaldırmak zorunda kalmış tableti.
    Eeh, yeter artık be Apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxutkuxX

quote:

Orijinalden alıntı: afavar

Ya pardon da artık ben hangisini alacağıma şaşırdım.Bir durun artık ya dakika başı telefon veya tablet çıkartıyorlar.Bu kadar da fazla artık ve saçmalık.Bir model çıkarırsın beklersin idare ettiği kadar.Baktın tamam iyice aldı kullandı herkes piyasa yenisisini istiyor çıkarırsın yeni modelini.Apple ürünlerinin fazla satılmasının ve kaliteli olmasının nedeni de bu işte ama samsung anlamıyor hala.Apple çıkarıyor bir ürün, örenğin ipad 2 veya iphone 4.O ürüne yoğunlaşıyor ve ne yapabilirz daha iyi yapmak için bu cihazları diyor.O cihazlar üzerine yoğunlaşıyor.Ama samsung ne yapıyor?Daha duyurulmuş fakat piyasa çıkmamış tabletleri varken gidip 5 tane daha yeni model çıkartıyor.Sonra ne oluyor birisine koştururken diğeri kalıyor.Sonra applü ürnleri daha stabil dendiğinde samsung un bir ürünün alan kullanıcılar bunu redediyor.

bence samsung un da ilk önce gözlemleyip ondan sonra ne çıkartacaksa çıkartmalı...

tablet yapıyorlar. yani aynı şeyi yapıyorlar. hepsine yeni baştan uğraşılması gerekmiyor. yapıldıkça daha kolay olacaktır ve çeşitlilik artacaktır. samsung'un yaptığı daha iyi. apple tek ürüne mahkum bırakıyor ve çeşitlilik sunmuyor. apple'a karşı nefret değil aksine platonik bir aşk besliyorum. fakirim diye pek yüz vermiyor bana. çeşitliliğin olması hem teknolojinin daha hızlı yayılması açısından hem de halkın istekleri ve durumları açısından gayet gerekli. -bence-

• Galiba hoparlör yerleşimini hala düzeltmemişler. Galaxy Tab'ın hoparlörleri kaliteli olmasına rağmen çok kötü bir konumdaydı, bunda da öyle görünüyor... (Bu konuda iyi bir örnek BlackBerry PlayBook.)

Ayrıca şu kenardaki çerçeveyi de inceltmeleri lazım artık.

Bunun dışında teknik özellikleri iyi. Bir tek USB ve HDMI olmaması eleştirilebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.