Şimdi Ara

IFA 2014 : Desire 820 resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift renk ve tasarım harka diyebiliriz.
    Ama 5.5 inç 720p 2600 mah batarya ne öle bari 3000 mah yap fiyatıda 1500 tl olursa vitrinlerde kalacağı belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herzamanki gibi htc=kalite.

• siyah çerçeve hiç olmasa...

• Htc tasarim ve yazılımsal anlamda gayet iyi ama iteliyor resmen fiyatlandırmada :)))

• Merhaba

Bu cihaz 64 bit.
    Saydiklariniz 32 bit
    Aralarında nexus 5 ise en düşük olanı ve hatta kampanya ile 999 TL alınabiliyor.

Z2 ve G3 aktif satışta. Ben de LG nexus5 de son durum iyi değil.

Bu saatten sonra 64 bit ve yeni nesil işlemci + yüksek GPU MHz ' ki cihaz bakılmalı.

Parlayan yıldız 32 bit ve eski işlemci bile olsa Z3 compac gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC yazısı ge-rek-siz hatta boşluk oranı da bozuluyor bunu bir kendileri anlamadı.

• Doğru fiyatlandırma olsa hakikaten fırtına gibi eser ama 816 nın fiyatını düşünürsek gene tuzlu olacaktır ...
  • Çok hoş

• ahaha herkes paradan bahsetmişde HTC ilk defa güç butonunu doğru yere koymuş farkeden olmadımı :D cok ilginç bi durum

• 1000-1200 bekleyenler hiç beklemesin en az 1700

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

1200TL ve saglam reklamlar patlar. tipi cok hos

http://www.vatanbilgisayar.com/desire-816-gray-akilli-telefon.html

şu cihaz bu fiyata satılıyorken imkansız
  • Telefon iyi hoş güzel tamam ama o batarya olmuş mu

• 1. Madem A53 çekirdekleri kullanılacaktı neden big little yapıldıki 1.5ghz 4 çekirdek olsaydı 800-1000TL gibi çıksaydı piyasayı götürüldü
    2.64 bitin Androide oturmasına daha çok var markette ki çoğu uygulama stabil değil yani bu senede 32 bit işlemcilerle devam edilebilir

• yeah

• HTC'den bu fuarda akıllı saat, spor çözümleri bekliyorduk. Bir haber yok mu?

• 999tlden aşağı olmaz gibi ama bakalım ne olacak

• Batarya o kasaya göre çok küçük ve HTC'nin fiyat politikası ortada, bu cihazı en az 1800'den satar HTC.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bir yerde "Avrupada 329 Euro fiyatıyla satılacağı açıklandı" gibi birşey gördüm bize kaçtan gelir acaba...
  • 1800 TL çok yüksek bir fiyat olur. Klasmanı orta üst seviye dolayısı ile 900-1300 TL arası olabilir diye düşünüyorum.

HTC CEO' su desire 820 için rekabetçi bir fiyat politikası izleyeceğiz dedi.

Yeni tanıtım filmini gördükten sonra oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayabilir diye düşünüyorum.

http://www.tabletmecmua.com/htc-desire-820-resmi-tanitim-videosu-yayinlandi/
  • bu cihaz ne zaman gelir acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.