|
İflas eden Fisker, elindeki elektrikli araçları ucuza satmak istiyor
-
-
Desteksiz garantisiz fiyatlari madem bu kadar dusuyor. TOGG icin aylarca basit hasarlar icin niye bekletiliyor ?
Bedavaya maliyet alti servis yokmuscasina ucuza mi satiyorlar ? Sanmam ...
-
1 milyar dolar borç. Elde kalan pilli arabalar. Leasing firması almış yine. Pilli araçların en büyük müşterisi Leasing firmaları. Batarya rafta durdukça bozulan bir ürün. Birkaç yıl kullanılır sonra geridönüşüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir marka var (anlayan anladı) Onun logosunu basın, yeni model diye peynir ekmek gibi satılır. Değil iflastan kurtulmak, müritleriniz olur.
-
Hazımsızlık diz boyu kedi ciğer mevzusu.
-
Kimse de Türk malı düşmanlığı falan yok. Türk malı fetişini kullanıp insanları kandıran fetö artıklarına düşman insanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız kasa tasarımı çok güzel aracın. Aklı olan tasarımın haklarını ve kalıplarını satın alır. Ar-ge tasarım maliyetinden kurtulur.
Katılıyorum. Tasarım güzel.
-
Kemalist adam nasıl Türk düşmanı olabilir. Kripto fetöcü gibi yorum yapma.
ilin fisker'i geldi forumu karıştırdı iç savaş çıkacak birazdan...
neyse konuyu dağıtalım...
ben kıymet verir ve hayranlıkla takip ederdim bu firmayı ama işte basiretsiz yöneticiler ve firmanın bugüne nasıl geldiğini merak edenler açsın karıştırsın...
adamlar 15-20 yıl önce jenaratörlü menzili 1000km'lere varan modeli çıkarmışlardı...
ama fikir opel ampera'dan tutun belirgin modellere kadar yayılmış ancak istenen rakamları bulamamıştı
Karma modeli (Cem boyner'de vardı yanlış hatırlamıyorsam ülkemizde nadirde olsa var yani...)
halen günümüzde konvensiyonel araçların üretimi devam ettikçe, elektirikli modellerin üstünlük sağlaması uzun sürecek...
hadi ya deme ya diyeceğimiz iflasları duyacağız....
2024 Temmuz ayı itibarıyla iflas eşiğinde olduğu bilinen bazı elektrikli araç üreticisi firmalar şunlar;
- Fisker: ABD'li bu firma, 2023 yılında iflas başvurusunda bulundu. Yüksek Ar-Ge ve işletme maliyetlerine karşın düşük satış rakamları, firmanın sonunu getirdi. 2023'te sadece 4.929 adet araç satabilen Fisker, 1 milyar dolardan fazla borçla iflas etti.
Bunlara ek olarak, mali zorluklar yaşayan ve iflas riski altında olduğu düşünülen bazı diğer elektrikli araç üreticileri;
- Lordstown Motors: ABD'li bu firma, 2021 yılında üretime başlamış olmasına rağmen, finansman sıkıntısı ve üretim gecikmeleri yaşıyor.
- Nikola: ABD'li bu kamyon ve pikap üreticisi, 2020 yılında yatırımcı dolandırıcılığı skandalına karıştı ve bu durum firmanın itibarını zedeledi.
- Arcimoto: ABD'li bu üç tekerlekli motosiklet üreticisi, üretim gecikmeleri ve sipariş iptalleri yaşıyor.
var daha bir sürü, Çinlilerin liste kabarık ama devletü aliyeleri acayip destek veriyorlar...duymuyoruz...ki çinli duyurmaz kolay kolay...
-
O kadar çok marka varmı tutunmak zor
Yorumunda büyük çelişkiler var şeriat artığı
Elektrikli otomobillerin fiyatları pahalı olduğu için satışları az. Clio gibi b sınıfı 5 kapılı aynı fiyata en az 400km menzilli yine 8 yıl 160.000km pil garantili bir elektrikli otomobil olsa peynir ekmek gibi satar. Bakalım yıl sonuna Reno 5 modeli çıkacakmış, aynı şekilde TOGG’unda 2025 yılında uygun fiyatlı B sınıfı bir otomobil tanıtacağı söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir insan nasıl hem kemalist olup hem Türk düşmanı olabilir tarih bilgisi olmayan cahil insan. Kemal dediğin adam Osmanlı'dan beri ezilen yok sayılan Anadolu'da irgatlik görevi verilen Türk'e tarihini tanıttı, ülkenin kurucu unsuru yaptı, dilini kültürünü kurtardı. Simgesi olan bozkurtu paralara bastı, ne mutlu Türküm diyene dedi.
Bu nasıl cehalet Yarabbi okurken basım ağrıdı bir de cevap verdim ya.
Bizim millet alır. Chery bile Türkiye den kaçtı tekrar geldi 40000den fazla satış yapmış bunu da alırlar. %40 vergiden sonra Chery kesin bir daha gider. O araçları 2 milyona kim alır. Mesela austral full Kia Sportage full Nissan Qashqai full xtrail Tiguan da alınabilir oluyor. Alanları şimdi iyi olmayan günler bekliyor öbürüne dilim varmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-862CE11E0 -- 4 Temmuz 2024; 15:45:40 >
Kim o Osmanlı çocuğu ya trolldür o
kesinlikle bunu birçok başlıkta belirtiyorum
dün cevap verdiğim başlıkta öncelik A segmentten başlamalı
hatta getir araç, tiktak gibi şirketler A segment, mikro segment araçlarla yaygınlaşmayı artırmalı ve milleti tanıştırmalı
ama bizde ulaşmak zor
bugün micro segment araçların fiyatları dahi 500-600bin bandında (ki avrupada 300bin ₺ seviyesinde)
2 kişilik motosiklet ruhsatlı araçlar...
ZOE devamı olacak Renault 5 ve fiyatı 750-800 bandı olmalı ki yaygınlaşsın...
ama çok zor 1.3M-1.5M arası fiyat isteyecekler...
işi zor özetle...
-
Bizim devletimiz alsa harika olmaz mı. Kaç yıllık know how artı yüzlerce patent. Kime diyorum ki ben
-
Doğru diyon. O yüzden tüm Tarikatlarda, Diyanet, Devlet büyükleri vb. herkes Alman malı kullanıyor. Bu Kemalistler çok fazla oluyor.
Bir marka var (anlayan anladı) Onun logosunu basın, yeni model diye peynir ekmek gibi satılır. Değil iflastan kurtulmak, müritleriniz olur.
|
Kimse de Türk malı düşmanlığı falan yok. Türk malı fetişini kullanıp insanları kandıran fetö artıklarına düşman insanlar.
|
Bir insan nasıl hem kemalist olup hem Türk düşmanı olabilir tarih bilgisi olmayan cahil insan. Kemal dediğin adam Osmanlı'dan beri ezilen yok sayılan Anadolu'da irgatlik görevi verilen Türk'e tarihini tanıttı, ülkenin kurucu unsuru yaptı, dilini kültürünü kurtardı. Simgesi olan bozkurtu paralara bastı, ne mutlu Türküm diyene dedi.
Bu nasıl cehalet Yarabbi okurken basım ağrıdı bir de cevap verdim ya. |
Yorumunda büyük çelişkiler var şeriat artığı
|
Kemalist adam nasıl Türk düşmanı olabilir. Kripto fetöcü gibi yorum yapma.
|
Doğru diyon. O yüzden tüm Tarikatlarda, Diyanet, Devlet büyükleri vb. herkes Alman malı kullanıyor. Bu Kemalistler çok fazla oluyor.
|
Dedi arap hayranı |
Audilere bmwlere binen emniyet şeridi aboneleri kim acaba ? Çelişkiye gel |
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- spotify ne kadar internet yer
- apple intelligence nasıl açılır
- whatsapp durum beğenme
- kitap okuma uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X