Arkadaslar iftardan sonra yemek icin tatlı'mı alsam yoksa dondurma'mı.. Önerilerinizi bekliyorum tatlı ise ne tatlısı- dondurma ise nasıl bi dondurma...
vanilyalı dondurma + yaklaşık 8-10 tane çekirdeklerinden ayrılıp rendelenmiş hurma. hurmaları dondurmanın üstüne serpiştirip afiyetle yiyoruz efenim.
(şuanda uydurdum lan süper olur akşama denicem)
quote:
Orijinalden alıntı: Spielberg
vanilyalı dondurma + yaklaşık 8-10 tane çekirdeklerinden ayrılıp rendelenmiş hurma. hurmaları dondurmanın üstüne serpiştirip afiyetle yiyoruz efenim.
(şuanda uydurdum lan süper olur akşama denicem)
İrmik helvası yanında dondurmayla beraber.
Künefe
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Alıntıları Göster
ikiside bimden 1litre dondurma + datlı
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Alıntıları Göster
Hocam Vanilya ve Çikolatalı kutu dondurma 10 numara gider hafif olur hem
Bim osmanoglu kazandibi yanına Bim fair dondurma
quote:
Orijinalden alıntı: Koray
kazandibiyle dondurma olmaz hocam. dondurma daha çok şekerli-şerbetli tatlılarla güzel diger :)
Lokma tatlisi alsam nasil olur beyler hem hafif hem hesapli
Spielberg
kullanıcısına yanıt
Geçen sene hurma ve yoğurt denemiştim hafif ve çok güzel oluyor Ama 8-10 tane çok fazla 1-2 yeter
Kadayıf+Dondurma
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
Geçen sene hurma ve yoğurt denemiştim hafif ve çok güzel oluyor Ama 8-10 tane çok fazla 1-2 yeter
vallahi öyle bir canım çektiki dondurma&hurma
teraviden sonra dondurma alıp evde denicem bakalım nasıl olcak :) hafif olur inş :) iftarda bişi yemiyorum zaten, 3-5 kilo versem güzel olur daha fit olmam lazım :)
algida limon-vişne+ hoşbeş fındıklı, dün yaptım şu kombineyi, kaçık yerine hoşbeşi daldırıyorsunuz dondurmaya offffffffffffff
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
algida limon-vişne+ hoşbeş fındıklı, dün yaptım şu kombineyi, kaçık yerine hoşbeşi daldırıyorsunuz dondurmaya offffffffffffff
Ve ölmedin
quote:
Orijinalden alıntı: Limon-
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
Ve ölmedin
hala bu postu atabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammet
Ramazanda tuttuğumuz oruç, akşama kadar aç kalıp akşam sonrası tatlı dondurma yemek değil.Yetimlerle, fakirlerle sofraya oturmak.Onlara yardımcı olmak.Nefsimizi terbiye etmek.
Ee? Dondurma yemiyelim mi?
Eee yemeyelimmi dondurma tatli felan
quote:
Orijinalden alıntı: HeyyMayk
Arkadaslar iftardan sonra yemek icin tatlı'mı alsam yoksa dondurma'mı.. Önerilerinizi bekliyorum tatlı ise ne tatlısı- dondurma ise nasıl bi dondurma...
sadece çay
quote:
Orijinalden alıntı: HeyyMayk
Eee yemeyelimmi dondurma tatli felan
Afiyet olsun gençler.Yeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Spielberg
quote:
Orijinalden alıntı: Koray
kazandibiyle dondurma olmaz hocam. dondurma daha çok şekerli-şerbetli tatlılarla güzel diger :)
kazandibili dondurma en iyisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme