benim bir arkadaş vardı tarikatçiydi şimdi adını hatırlamıyorum hangi tarikatti. sadece iftarda değil hiçbir zaman balık yemezdi. bence bir sakıncası yok ye fosfor var balıkta zihin açar böyle sorular sormazsın belki.
ulen daha dün Nihat Hatipoğlu "Peygamber Efendimiz deniz ürünleri helaldir demiştir" dedi. Nerden uyduruyolar bu yobaziteleri
tavada kızartması sahurda yenmez adamı çok susatır. İftarda bir problem olmaz.
her dakika saçma bir konu açılıyor yani bunda düşünemiyorumki birşey neden yenmesin neden günah olsun diye bulamıyorum bunu hangi zihniyet uydururda ciddiye alanlar olur ya
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
cevap veriyorum:çünkü yenmez
İlk defa duydum böyle saçma birşeyi.Hatta bugün iftara balık var of of fırında ne pişer ama yanında bol salata oh oh...
Ben çatır çatır yiyorum valla, bu akşamda palamut yicem mesela
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
quote:
İlk defa duydum böyle saçma birşeyi.Hatta bugün iftara balık var of of fırında ne pişer ama yanında bol salata oh oh...
imzan kural dışı
evet..balık bayat olursa zehirleme yapıyormuş..sadece ayran değil yoğurtta dahil buna..zaten ikisi pek iyi gitmiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah
Balıkla beraber ayran da içilmez diye bi söylenti var bu doğru mu peki ?
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
rakısız gitmediği içindir belki
ne alaka ya balık yenmezmiş daha dün palamut yedim valla bide tazeydiki sorma ayran konusuna gelince tamamen sallamasyon balıkla ayran öle bi içilirki üstüne bi kasıkda yogurt yenir yogurt zaten vücuddaki zehirlenmelere iyi gelir ee yogurt nie zehirlesinki adamı kac kere balık yedkten sonra üstüne yogurt ayran ictim hiç bişe olmadı
bilmiyorum aklına nerden geldi ama günah falan değil... sadece bütün gün aç olduktan sonra balık yiyince karnı ağrıyabiliyor insanın, ağır olduğu için... (4 gün önce denenmiştir..not:balık gayet tazeydi..)
balık tek başına yenmez de ondan..balığa yazık..
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
rakısız gitmediği içindir belki
aha cevabı vermiş bile birisi..Ben de üstü kapalı yazcam diye uğraşıyorum..
Günah
ayıklaması uzun sürer... aç aç kim bekleyecek...
quote:
Orjinalden alıntı: loodyeyes
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
quote: