yaşayan var mı bilmiyorum ama bir anda bitkin düşüyorum.yarınlar yokmuşcasına yatasım geliyor bunu nasıl düzelteceğiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
yaşayan var mı bilmiyorum ama bir anda bitkin düşüyorum.yarınlar yokmuşcasına yatasım geliyor bunu nasıl düzelteceğiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oruc tutarken sivi tuketmeyi ihmal etmeyin. O yorgunluk ortadan kalkar ve iftarda yemege de saldirmazsiniz.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun nedeni insülin direncinin olduğu metabolik sendrom denilen durum olabilir. Bir doktora görünüp tahlil yaptırmanız iyi olur. |
iftar sonrası 30dk 1 saat arası dinlenip 10dk dışarı çıkıyorum beni kendime getiriyor öneririm |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 6 Nisan 2022; 1:47:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
c değil ç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bravo sana :d < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 6 Nisan 2022; 8:25:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() denemeler de olmasa.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Genelde bu midenin aşırı dolması veya ağır yemek yedikten sonra vücudun kanı periferden sindirim sistemine göndermesinden veyahutta diyabete meyilli kişilerde bozuk insülin paterninden dolayı görülebiliyor. Tavsiyem mideyi tıka basa doldurmamak, nefes alma payı bırakmak (bence en mühimi); çok yağlı, ekmek, karbondidrat içeren gıdalardan mümkün mertebe beride durmak. |