Şimdi Ara

IGN, Tüm Zamanların En İyi Oyun Konsollarını Seçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biz neyi konuşuyoruz ki ps2 hala satıyor! kötü ama hala satıyor
    ign yaptığı yanlışlığın farkına varmıştır. bu kadar basit meyve veren ağacı taşlarlar !!!
    yanlız benim kafama bişey takıldı xbox360 ps3 den daha üst sırada ama 1 sene sonra xbox360 oyunlarda sönük kalıcak (final fantasy metal gear vb. buna herşey dahil grafik dvd sayısı filan...) o zaman nolcak ?
    ps3 üst sıralaramı geçicek ?
    bence bir konsolun miyadı dolmadan listeye girmesi yanlış ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

arkadaşlar biz neyi konuşuyoruz ki ps2 hala satıyor! kötü ama hala satıyor
    ign yaptığı yanlışlığın farkına varmıştır. bu kadar basit meyve veren ağacı taşlarlar !!!
    yanlız benim kafama bişey takıldı xbox360 ps3 den daha üst sırada ama 1 sene sonra xbox360 oyunlarda sönük kalıcak (final fantasy metal gear vb. buna herşey dahil grafik dvd sayısı filan...) o zaman nolcak ?
    ps3 üst sıralaramı geçicek ?
    bence bir konsolun miyadı dolmadan listeye girmesi yanlış ......

kötü dediğin konsol abd de ps3 le, japonyada xbox la kafaya kafaya satış yapıyor. anlamadığınız şeylere kötü demekten vazgeçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 6 Eylül 2009; 13:08:48 >

• Satış Rakamları

Tüm Dünya Ortalaması

IGN, Tüm Zamanların En İyi Oyun Konsollarını Seçti

Japonya

IGN, Tüm Zamanların En İyi Oyun Konsollarını Seçti

yorum sizin

• wii ye bak yaws. şaka gibi valla
  • ps3 13.
  • Çok nostaljik bir liste olmus. ign dekilerin eski anilari depresmis heralde. Bu saçma listeye baska mantikli bir neden bulamiyorum. 5 yasindaki çocuk bile PS2 nin gelmis geçmis en iyi konsol oldugunu bilir. Hala sasilacak sayilarla satilmasi bunun kaniti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrepabi

Çok nostaljik bir liste olmus. ign dekilerin eski anilari depresmis heralde. Bu saçma listeye baska mantikli bir neden bulamiyorum. 5 yasindaki çocuk bile PS2 nin gelmis geçmis en iyi konsol oldugunu bilir. Hala sasilacak sayilarla satilmasi bunun kaniti zaten.

+1
  • garip bir liste
  • Kafası güzel biri tarafından yapılmış sıradan bir liste işte
  • Biz playstation ile büyüdüğümüz için koruyoruz ama yurt dışında ki insanlar bu yeni nesilde Xbox öndedir diyorlar. Bence her şey belli değil daha Ps3 Ps2'nin başarısını yakalayacaktır elbet.
  • bence adil ve iyi bi liste olmuş
  • Listede aman aman bir absürdlük görmedim.Nes'in video oyun perpektifine katkısı tabiki ps2'den fazladır,bunda garip olan nedir acaba?
  • Evrensel oyun konsolu PS2 bence 1 numara
  • Liste gayet iyi.

Ps3 fanlarının listeyi beğenmemeleri de gayet doğal...
  • evrensel konsol olarak ps2 değil nes herzaman daha öndedir dünyanın heryerinde çook büyük başarılar yakalamıştır bence fanlığın bi alemi yok
  • Playstation ismini inkar eden biri ya yalan söylüyordur.....ya da bu işlere yeni başlamış 10 yaşında falandır......ya da hiç anlamıyodur....80 yaşındaki dedem gibi....ona da desem dede pleysteyşın o da neymiş diyecek buradaki bir iki arkadaş gibi...
    dedem kahvede gidin dedemin konsoluyla oynayın o zaman backgammonstation.....(M.Ö lere dayanan en eski konsol..)
  • 1. Playstation
    2. Playstation
    3. Playstation
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

evrensel konsol olarak ps2 değil nes herzaman daha öndedir dünyanın heryerinde çook büyük başarılar yakalamıştır bence fanlığın bi alemi yok

evrensellikten ne anladıgımıza bağlı bu

ben bu ulkede yaklasık 15 senedır kımsenın odasında,evınde NEs ı bırak gormeyı adını dahı duymadım kımseden ama ps1 ve ps2 yı bu ulkede kı en ucra bi şehirdeki oyun sever bı ınsanın odasının baş koşesinde bulabılırım

O acıdan benım ıcın ps2 1 numaradır.

Sadece japonya dakı satıslara falan bakıp degerlendırme yapmam ben kı bu ıgn nın verdıgı lıste japonya temellı kullanımı lıstelemıs

Bı de bu baslıga ''evet lıste dogru olmus hede hodo'' dıyen arkadaslara soruyorum

kac tanenız o lıstenın ılk sıralarında olan konsolları kullanmayı bırak elınızı surdunuz ya da gercekte gordunuz ?

kac tanenenız ps2 yı bızzat tecrube ettınız ?

ona gore karar verın hangısı evrensel ve dunyanın en populer konsolu falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 28 Ekim 2009; 10:04:12 >

• evet liste dogru olmus hede hodo

o listeden ilk 5 konsolun icinden 4 une sahiptim(genesisi gormedim hic). cok uzun sure icinde, listedeki konsollarin 11 tanesi elimden gecti.

bu haberi yapan site ign yabanci bi site. sence adamlarin bu listeyi yaparken turkiyedeki en ucra kosede ps2 mi var nes mi var ona gore o konsolu daha basa koyalim deme olasiligi % kactir ?

ayrica listenin japonya satislari baz alinarak yapildigini nerden salladin ? japonya satislari baz alinarak yapilsa xbox360 6. sirada olurmu ?

turkiyedeki en populer oyun konsolu ps2 dir dogru. ama dunyadaki en iyi konsollar derseniz dedigim gibi listenin yarisini kaplayan konsollari denemis biri olarak evet liste dogru hede hodo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ekim 2009; 10:24:25 >

• Kesinlikle PS1 ve PS2 listede 1 ve 2 olmalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.