Şimdi Ara

IGN, Tüm Zamanların En İyi Oyun Konsollarını Seçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En saygın oyun sitelerinden IGN.Com, tüm zamanların en iyi 25 oyun konsolunu seçti. Acaba bir numarada hangi oyun konsolu var? Resimli liste aşağıda:
    http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1252121973&archive=&start_from=&ucat=2&
    http://www.ign.com/top-25-consoles/25.html

• Güzel bir liste olmuş,ben dünyada yokken bile konsollar varmış.
  • xbox 360, ps1 ve wii den daha mı iyimiş. ha ha ha. hiç güleceğim yoktu. ign i boşverin, halk hangi konsolu seçmiş bende size onu göstereyim

IGN, Tüm Zamanların En İyi Oyun Konsollarını Seçti

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles

işte ign listesine yapılan bir yorum:

What the f.ck IGN Xbox 360 number 6 really maybe number 10 playstation 3 could have been over xbox. xbox really I just sayin Xbox 360 good but it has that thing called RROD Syndrome.That kinds of puts it back on the list.I hope you come out with another list....

Posted by: Newport1991 on September 04, 2009 21:16 PDT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Eylül 2009; 12:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Güzel bir liste olmuş,ben dünyada yokken bile konsollar varmış.

1958 yılından itibaren konsollar üretililiyor.
  • Hayatımda gördüğüm en saçma sıralama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

xbox 360, ps1 ve wii den daha mı iyimiş. ha ha ha. hiç güleceğim yoktu. ign i boşverin, halk hangi konsolu seçmiş bende size onu göstereyim

What the f.ck IGN Xbox 360 number 6 really maybe number 10 playstation 3 could have been over xbox. xbox really I just sayin Xbox 360 good but it has that thing called RROD Syndrome.That kinds of puts it back on the list.I hope you come out with another list....

1- IGN'deki en çok satan konsollar sıralaması değil, en iyiler listesi.
    2- Bir konsolun en çok satılan olması o konsolu en iyi yapmaz, en iyi olduğu anlamına gelmez.
    3- PS2 sana göre en iyi konsol olabilir, ama herkese göre olmak zorunda değil.
    4- Yorumunu alıntı yaptığın Newport1991 nickli kişi, IGN'den daha saygın değil. Sanki ÇOK önemli birinden alıntı yapmış gibisin.
    5- Halk neyi seçmiş diyerek gideceksek ben de sana derim ki, tüm zamanların en çok satılan oyun Wii Sports. O zaman o gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? Hayır değil. Tıpkı PS2'nin de "olamayabileceği" gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun78 -- 5 Eylül 2009; 11:24:28 >

• Wii sports en çok satılan oyun değildir, bu oyun konsolu alan müşterilere bundle olarak verilen bir oyundur, wii gibi çok satan bir konsolda bundle verilen bir oyunun bu rakamlara ulaşması normaldir. 360 bir kenara PS3 bile PS2'yi geçemez bu konuda. Yoksa PS2 gibi oyun dünyasını altüst etmiş bir konsola laf söylemek kimsenin haddine değil, bu IGN olsa bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir gerçek vardır.
    PLAYSTATION ÖNCESİ ve SONRASI
  • PÖ ve PS

Playstation'dan Önce - Playstation'dan Sonra

Tarihte ateşin veya yazının bulunması gibi bir olaydır Playstation
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

PÖ ve PS

Playstation'dan Önce - Playstation'dan Sonra

Tarihte ateşin veya yazının bulunması gibi bir olaydır Playstation

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Şöyle bir gerçek vardır.

Katılıyorum.Her ne kadar benim babam ve annem tüm oyun konsollarıma atari dese de öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun78

quote:

xbox 360, ps1 ve wii den daha mı iyimiş. ha ha ha. hiç güleceğim yoktu. ign i boşverin, halk hangi konsolu seçmiş bende size onu göstereyim

1- IGN'deki en çok satan konsollar sıralaması değil, en iyiler listesi.
    2- Bir konsolun en çok satılan olması o konsolu en iyi yapmaz, en iyi olduğu anlamına gelmez.
    3- PS2 sana göre en iyi konsol olabilir, ama herkese göre olmak zorunda değil.
    4- Yorumunu alıntı yaptığın Newport1991 nickli kişi, IGN'den daha saygın değil. Sanki ÇOK önemli birinden alıntı yapmış gibisin.
    5- Halk neyi seçmiş diyerek gideceksek ben de sana derim ki, tüm zamanların en çok satılan oyun Wii Sports. O zaman o gelmiş geçmiş en iyi oyun mu? Hayır değil. Tıpkı PS2'nin de "olamayabileceği" gibi.

bana laf yetiştirmek için uğraşacağına haberin kaynağına gitsen sadece Newport1991 in yada benim değil hemen hemen herkesin listeye k.çıyla güldüğünü görürsün. yemişim ign in saygınlığını. herkes senin gibi düşünmüyor herhaldeki "IGN herşeyi doğru bilir, biz kimizki" demeyip baştan aşağı giydirmişler listeye. konsolun yanında bedava dağıtılan oyunu sen ciddiye alıp örnek verme istersen. her ps2 nin yanında 1 adet gran turismo 3 bedava verilseydi tüm dünyada 136 milyon gt3 satılmış olurdu. bunları düşünüp cevap yazarsan yorumuna azıcık mantık katmış olursun. 25 konsolluk listede ps2 satışlarının yarısını bile yakalayabilmiş 1 tane konsol yok. daha hala neyi tartışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Eylül 2009; 12:15:47 >

• IGN stajer editörüne falan yaptırdı heralde listeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

IGN stajer editörüne falan yaptırdı heralde listeyi.

5 yaşındaki birine yaptırmış gibi.
  • Hayatımda bu kadar salak liste görmedim açıkçası. PS2 gelmiş, geçmiş en iyi konsoldur. PS kesinlikle ilk 5 içinde yer almalıdır. Sırf piyasaya erken çıkmak için üretimi tamamlanmamış ürün olarak satılan, ürünlerinin %53'ü sorunlu çıkan Xbox360 6. değil ilk 25 de olmaması gereken bir ürün. Xbox360 müşterilerini mağdur etmeseydi hakkını veririm ama bu şekilde gözümde değeri yok. Ayrıca xbox ne getirmiş de Ps3'ün önünde yer alıyor. Xbox bilgisayar bozması bir sistem. Çok saçma bir liste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Şöyle bir gerçek vardır.

Kesinlikle katılıyorum.

Ps2 birinci olmalıydı bencede.
  • quote:

bana laf yetiştirmek için uğraşacağına haberin kaynağına gitsen sadece Newport1991 in yada benim değil hemen hemen herkesin listeye k.çıyla güldüğünü görürsün. yemişim ign in saygınlığını. herkes senin gibi düşünmüyor herhaldeki "IGN herşeyi doğru bilir, biz kimizki" demeyip baştan aşağı giydirmişler listeye. konsolun yanında bedava dağıtılan oyunu sen ciddiye alıp örnek verme istersen. her ps2 nin yanında 1 adet gran turismo 3 bedava verilseydi tüm dünyada 136 milyon gt3 satılmış olurdu. bunları düşünüp cevap yazarsan yorumuna azıcık mantık katmış olursun. 25 konsolluk listede ps2 satışlarının yarısını bile yakalayabilmiş 1 tane konsol yok. daha hala neyi tartışıyorsun

Sana laf yetiştirmiyorum, kendi doğrularımı, kendi fikrimi yazıyorum. Sen laf yetiştirmek olarak algılarsan da saygı duyarım.

Bu sıralama herkesi etmediği gibi beni de memnun etmedi. Ben listeyi veya IGN.Com'u savunmuyorum. Anladın mı?

Ben senin "PS2 çok sattı, o yüzden en iyi konsoldur" mantığını doğru bulmuyorum. "En çok satan şey en iyidir" diye bir saçmalık olamaz.

"Konsolla bedava dağıtılan oyun en çok satan olamaz" dediniz. Tamam öyleyse, Wikipedia'da "not originally bundled" listesi yani konsolla birlikte verilmeyen en çok satan oyunlar listesi var. Ona bakalım:

1. Wii Play (Wii – 22.98 million)[68]
    2. Nintendogs (DS – 22.27 million, all five versions combined)[68]
    3. Wii Fit (Wii – 21.82 million)[67]
    4. Pokémon Red, Blue, and Green (Game Boy – 20.08 million approximately: 10.23 million in Japan,[44] 9.85 million in US)[19]
    5. New Super Mario Bros. (DS – 18.45 million)[68]
    6. Super Mario Bros. 3 (NES – 18 million)[105]
    7. Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day! (DS – 17.41 million)[68]
    8. Mario Kart Wii (Wii – 17.39 million)[67]
    9. Pokémon Diamond and Pearl (DS – 16.81 million)[69]
    10. Gran Turismo 3: A-Spec (PS2 – 14.89 million shipped)[102]

Senin mantığından gidersek Wii Play gelmiş geçmiş en iyi oyun, Nintendogs da en iyi ikinci oyun oluyor.

YOK BÖYLE BİR ŞEY. Wii Play en iyi oyun olamaz.

Senin fikirlerini kendi yürüttüğün mantıkla çürüttüm işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun78 -- 5 Eylül 2009; 12:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun78

quote:

Sana laf yetiştirmiyorum, kendi doğrularımı, kendi fikrimi yazıyorum. Sen laf yetiştirmek olarak algılarsan da saygı duyarım.

Bu sıralama herkesi etmediği gibi beni de memnun etmedi. Ben listeyi veya IGN.Com'u savunmuyorum. Anladın mı?

Ben senin "PS2 çok sattı, o yüzden en iyi konsoldur" mantığını doğru bulmuyorum. "En çok satan şey en iyidir" diye bir saçmalık olamaz.

"Konsolla bedava dağıtılan oyun en çok satan olamaz" dediniz. Tamam öyleyse, Wikipedia'da "not originally bundled" listesi yani konsolla birlikte verilmeyen en çok satan oyunlar listesi var. Ona bakalım:

1. Wii Play (Wii – 22.98 million)[68]
    2. Nintendogs (DS – 22.27 million, all five versions combined)[68]
    3. Wii Fit (Wii – 21.82 million)[67]
    4. Pokémon Red, Blue, and Green (Game Boy – 20.08 million approximately: 10.23 million in Japan,[44] 9.85 million in US)[19]
    5. New Super Mario Bros. (DS – 18.45 million)[68]
    6. Super Mario Bros. 3 (NES – 18 million)[105]
    7. Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day! (DS – 17.41 million)[68]
    8. Mario Kart Wii (Wii – 17.39 million)[67]
    9. Pokémon Diamond and Pearl (DS – 16.81 million)[69]
    10. Gran Turismo 3: A-Spec (PS2 – 14.89 million shipped)[102]

Senin mantığından gidersek Wii Play gelmiş geçmiş en iyi oyun, Nintendogs da en iyi ikinci oyun oluyor.

YOK BÖYLE BİR ŞEY. Wii Play en iyi oyun olamaz.

Senin fikirlerini kendi yürüttüğün mantıkla çürüttüm işte.

güzel kardeşim. sayfanın en başına git bak bakalım ben "en çok satan konsol en iyi konsoldur yada en çok satan oyun en iyi oyundur" diye bir laf etmişmiyim. ben sana halkın tercihini gösteriyorum. halk oyun konsolu olarak ps1 ve ps2 yi tercih etmiş. şimdide wii yi tercih ediyor ve ben sana diyorumki ign in oturduğu yerden yaptığı listeyi bırakta, milyonlarca oyuncu kitlesinin ceplerinden para ödeyerek yaptığı listeye bak diyorum. inş. anlamışındır yada ben anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Eylül 2009; 14:36:08 >

• imzama dikkat lütfen ilk sırada ps2 veya ps1 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

imzama dikkat lütfen ilk sırada ps2 veya ps1 olmalı

ign in, milleti kahkahaya boğduran listesini bir kenara bırakıp halkın yaptığı listeye bakarsak ps1 ve ps2 birinci sırada. ign saçmalamış ama milyonlarca insan doğru yolu bulmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

imzama dikkat lütfen ilk sırada ps2 veya ps1 olmalı

ign in, milleti kahkahaya boğduran listesini bir kenara bırakıp halkın yaptığı listeye bakarsak ps1 ve ps2 birinci sırada. ign saçmalamış ama milyonlarca insan doğru yolu bulmuş

valla şaka gibi yorumlar o zamanlar en iyi konsollar onlardı da ondan çok satıldı.. ben de aldım hem ps1, hem ps2 gerçekten de güzeldi.. ama gelmiş geçmiş demek saçma bence.. sonuçta teknoloji ilerledikçe yeni özellikler geliyor oyunlara.. yani ps2deki dandik LOTR oyununa gelmiş geçmiş en iyiler sınıfına sokmak şu anki hd oyunlara hakaret demektir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.