Şimdi Ara

İğne ile kas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
58.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben iğne ile kas yaptırmak istiyorum ancak yan etkileri ve açtığı sorunlar varmı varsa nedir?

ve ankarada nereler sağlıklı yapar bu işi

yardımlarınızı bekliyorum

• Kesinlikle tavsiy etmiyorum, çok sağlıksız.

İyi beslenerek ve idmanını hakkıyla yaparak istediğin kas hacmine en fazla 6 ayda ulaşabilirsin.

Vitaminler, kaliteli karbonhidratlar(soya fasulyesi) ve en önemlisi protein kaynakları; tavuk, balık, süt, yumurta(beyaz kısmı). Takviye olarak Protein tozu da kullanabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Kesinlikle tavsiy etmiyorum, çok sağlıksız.

İyi beslenerek ve idmanını hakkıyla yaparak istediğin kas hacmine en fazla 6 ayda ulaşabilirsin.

Vitaminler, kaliteli karbonhidratlar(soya fasulyesi) ve en önemlisi protein kaynakları; tavuk, balık, süt, yumurta(beyaz kısmı). Takviye olarak Protein tozu da kullanabilirsin...
    bunların hepsini denedim ama kilo aldırıyor

en iyisini iğne yöntemi olarak düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FranCisTyLe3

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FranCisTyLe3

Kilo almaktan kasıtın yağ ise ve bu şekilde beslenmene rağmen yağ olarak kilo almayı becerebilmenin tek yolu maksimum kas gücüne dayalı bir antrenman yapmamış olmandır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

quote:

Kilo almaktan kasıtın yağ ise ve bu şekilde beslenmene rağmen yağ olarak kilo almayı becerebilmenin tek yolu maksimum kas gücüne dayalı bir antrenman yapmamış olmandır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    bu iğneler steroiddir yani hormon. sebze ve meyvenin bile hormonlusu nasıl oluyo görüyorsunuz. yaptırdığın zaman çok kuvvet kazanırsın ve kasların hacmi artar fakat yaş ilerledikçe bu kaslar iğrenç şekiller alır söner, pörtler, sarkar heleki spora devam etmezsen. ayrıca genel söylentilere göre iktidarsızlığa, böbrek yetmezliğine ve karaciğer bozukluğuna yol açabiliyorlar. gittiğim bi body salonunda güreşçi abiler yaptırmışlardı atıyorum 3 steroid sonra b vitamini(vucut temizlensin karaciğer kendine gelsin diye).diğer doping iğneleri de kalbini bitirebilir, sahada kalp krizinden ölen futblcuları hatta hipodromda ölen atları görebiliyoruz. aman uzak durun ne var sanki pazun 30 cmden az oluversin. edeleli vücud feriştahın vede bilimum yumuşakçaların fentezilerini daha çok süsler.

• quote:

İyi günler
    ben iğne ile kas yaptırmak istiyorum ancak yan etkileri ve açtığı sorunlar varmı varsa nedir?

İğne ile kas yaptırmak istiyorsun enteresan ^^ Demek istediğin steroid kullanıp kilo almak tabiki ama her sporcu gibi bende bu yöntemi öneremem sana ama...Güzelce bir salona yazılsan ilk olarak (Yazıldıktan sonra ordaki hoca sana yapmak gerekenleri anlatıcaktır muhakkak ama...) İstersen kilo almayı hızlandırmak için Protein tozu ,karbonhidrat tozu veya creatin ,tribulus vbz. gibi ürünleri denesen bir süre (bunları kullanıpta kilo almamana imkan yok diyebilirim) Steroid gibi ıvır zıvırlarlarla uğraşmaman gerektiğini anlarsın...

Dipnot1:Steroid uyuşturuculardan sonraki en tehlikeli bağımlılık olarak görülüyor ve dönen paralarda oldukça büyük...
    Dipnot2:Protein tozu,karbonhidrat tozu,creatin vbz. gibi ürünler tamamen sağlıklı ürünler gibi yansıtılsada tecrübeli arkadaşlar bilir o kadarda sağlıklı olmadıkalrını(Midede hazımsızlık,gaz,Böbreklerde çıkabilecek problemler vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: BBB

quote:

İyi günler

İğne ile kas yaptırmak istiyorsun enteresan ^^ Demek istediğin steroid kullanıp kilo almak tabiki ama her sporcu gibi bende bu yöntemi öneremem sana ama...Güzelce bir salona yazılsan ilk olarak (Yazıldıktan sonra ordaki hoca sana yapmak gerekenleri anlatıcaktır muhakkak ama...) İstersen kilo almayı hızlandırmak için Protein tozu ,karbonhidrat tozu veya creatin ,tribulus vbz. gibi ürünleri denesen bir süre (bunları kullanıpta kilo almamana imkan yok diyebilirim) Steroid gibi ıvır zıvırlarlarla uğraşmaman gerektiğini anlarsın...

Dipnot1:Steroid uyuşturuculardan sonraki en tehlikeli bağımlılık olarak görülüyor ve dönen paralarda oldukça büyük...
    Dipnot2:Protein tozu,karbonhidrat tozu,creatin vbz. gibi ürünler tamamen sağlıklı ürünler gibi yansıtılsada tecrübeli arkadaşlar bilir o kadarda sağlıklı olmadıkalrını(Midede hazımsızlık,gaz,Böbreklerde çıkabilecek problemler vs.)
    kilo alıyor isen arkadaşım gidiceksin bi gym merkezine onlar sana günlük hareketlerini verip beslenmenide bi kağıda yazıp veriyolar.iğneye gerek yok felç kalabilirsin.herşeyin doğalı güzel unutma...

• erkekliğin gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: cndstrn

erkekliğin gider
    geçen günlerde bi kişi ölmüştü haberlere gazatelere çıkmıştı iğne yüzünden bende kesinlikle tavsiye etimiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: carillon613

geçen günlerde bi kişi ölmüştü haberlere gazatelere çıkmıştı iğne yüzünden bende kesinlikle tavsiye etimiyorum

Alıntıları Göster
    6 senedir gittiğim salonda çok kişinin spor amaçlı değil sadece kas yapıp hava atmak amacında olduğunu gördüm ben ve arkadaşlarımın 2-3 yılda yaptığımız vücudu birkaç ay içinde iğne ve haplarla yapanlara şahit oldum bu çok zararlı bir yöntem ve vucudunuzu belli bir süre sonra iflas ettiriyor iğne hap kullanmanı tavsiye etmem bırak kilolu ol veya zayıf ol ama hap ve iğne kullanma zarar görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

6 senedir gittiğim salonda çok kişinin spor amaçlı değil sadece kas yapıp hava atmak amacında olduğunu gördüm ben ve arkadaşlarımın 2-3 yılda yaptığımız vücudu birkaç ay içinde iğne ve haplarla yapanlara şahit oldum bu çok zararlı bir yöntem ve vucudunuzu belli bir süre sonra iflas ettiriyor iğne hap kullanmanı tavsiye etmem bırak kilolu ol veya zayıf ol ama hap ve iğne kullanma zarar görürsün

Alıntıları Göster
    özenilmicek gibi deil ama işte.. kullanamıyoz çok zararlı

• quote:

Orijinalden alıntı: GamingExpert

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter360

quote:

Orijinalden alıntı: GamingExpert

+1

Alıntıları Göster
    Çok zararlı ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Evde çalış biraz sabır et ve kasların şekillenir kendimden biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Çok zararlı ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Evde çalış biraz sabır et ve kasların şekillenir kendimden biliyorum.

Alıntıları Göster
    zaten iğneyi tavsiye eden bir insan goreceğımı sanmıyorum :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

zaten iğneyi tavsiye eden bir insan goreceğımı sanmıyorum :d

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClavicuLa NoX -- 30 Ağustos 2012; 19:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

...

Alıntıları Göster
    iyi bir şey değil. illa kullanıcam diyorsan işi çözmüş kişilere başvurman gerekiyor.kafana göre iş yapıp yamulma sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

iyi bir şey değil. illa kullanıcam diyorsan işi çözmüş kişilere başvurman gerekiyor.kafana göre iş yapıp yamulma sonra.

Alıntıları Göster
    İğne ile kas olmaz; antrenman, beslenme ve dinlenme ile olur iğne/steroid sadece bu 3 faktörün faydasını arttırır o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

İğne ile kas olmaz; antrenman, beslenme ve dinlenme ile olur iğne/steroid sadece bu 3 faktörün faydasını arttırır o kadar.

Alıntıları Göster
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruslankaraev -- 28 Ağustos 2012; 0:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruslankaraev

1

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClavicuLa NoX -- 30 Ağustos 2012; 19:40:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruslankaraev

1

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 28 Ağustos 2012; 9:34:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.