Şimdi Ara

iGO 8 Hangi Pda larda Çalışır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar ben geçen sene asus p535 kullanmıştım ama hevesle aldığım için sıkılıp satmıştım ama şimdi işimi değiştirdim kargo işine girdim istanbulu sokak sokak gezmem gerekiyor araçla onun içinde ausda igo 8 i kullanmıştım şimdi bana öle bir programın yada daha iyisi varsa kullanabileceğim pda önerilieriniz bekliyorum cevaplarınız için şimdiden tşklker

• iGo halen en iyisi.Bütçenize&isteğinize göre görece güncel pda lardan seçim yapabilirsiniz.Beğendiğiniz bir model var ise ilgili başlıklar altında forumda sorabilirsiniz (Misal Asus P535 almak istiyorsanız o mdelin başlığı vb gibi)

Birde PNA cihazları var yani bildiğimiz kendi başına araç içi ve dışı çalışabilecek gps cihazları(En ufakları pda dan bir parça daha ufak).Bu tipteki cihazlarında Türkiye haritası yazılımı (iGo)resmi lisanslı olarak 250-300TL den başlıyor.Eğer tel ihtiyacınız yok ise bu tipteki cihazlarada bakmanızda fayda olabilir.
  • Ben Samsung İ780 kullanıyorum.

Igo 8 de kullandım ama Route 66 daha kullanışlı geldi bana.Adres ismine sok. ve cad. ismi girmeden Sadece bir isim girdiğinizde de bir çok yeri çıkarıyor.Mesela İst. da oturduğum sitenin ismini adresini yazmadan yazdığımda Route 66 hemen buluyor ama İgo bulamıyor.Veya Marmariste bir otelin ismini yazıyorum hemen çıkıyor karşıma nokta atışı yapıyor.
  • igo'da poi ya da bilinen nokta'da ararsanız sitenizi ya da marmariste'ki herhangi bir oteli bulabilirsiniz...
  • Arkadaşlar yorumlarınız için tşkler yani igo prg ramı her pda da çalışıyor değilmi
  • PDA en az 128 mb ram olmalı, 64 mb olunca bazen kilitlenmeler donmalar oluyor. İşlemci hızı da 500 den aşağı olmasa iyi olur.
    Tavsiyem eğer profesyonel kullanacaksan PNA alın, bu cihazlar navigasyon için üretilmiş, antenleri, ekranları işletim sitemleri bu iş için dizayn edilmiş.
    Cihazların programı çalıştırmasından çok verim alınması önemli. PDA, PNA kadar verimli olamaz.
  • Bende Akıncıya katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.