Şimdi Ara

iGO 8 sözleşme uyarısı iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arabama NAV-CF 8100TV marka navigasyon sistemi taktırdım. İGO 8 tabanlı navigasyondan memnunum. Ancak tek bir sorunum var. Her seferinde başlangıçta sözleşme uyarısı veriyor ve onay istiyor. Bu uyarıyı vermeden direk hariya geçsin istiyorum.

Forumlarda araştırdım ve sys.txt dosyasına:
    [debug] skip_eula=1
    komutu ekledim. Ama işe yaramadı. Nerede hata yapıyorum acaba? Yardımcı olabilir misiniz?

• Cihaz Yazılımı ile alakalı o uyarı. Cihazınızın yazılımının güncellenmesi gerekli, Navigasyonun değil. Sizin eklediğiniz o kod iGO8 tarafından algılanmaz. Satınaldığınız yer ile görüşün bir.
  • EULA mı çıkıyor yoksa başka bir uyarımı?
  • Eğer eula çıkıyorsa gerçekten başka birşey değilse sys.txt ye o dediğiniz ekleme işe yarar. Bu şekilde olacak yanlız yan yana değil

[debug]
    skip_eula=1

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Cihaz Yazılımı ile alakalı o uyarı. Cihazınızın yazılımının güncellenmesi gerekli, Navigasyonun değil. Sizin eklediğiniz o kod iGO8 tarafından algılanmaz. Satınaldığınız yer ile görüşün bir.

Cihaz yazılımıyla ilgiliyse yapabilecek bişey yok sanırım. Bu cihazlar nasıl güncellenir ki? Aldığım yer pek anlamıyor bu işlerden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Eğer eula çıkıyorsa gerçekten başka birşey değilse sys.txt ye o dediğiniz ekleme işe yarar. Bu şekilde olacak yanlız yan yana değil

[debug]
    skip_eula=1

Bu şekilde yazmıştım ama olmadı.
    Açılış resmini filan değiştirmek istemiştim önce. Zipli data dosyasını açıp değiştirdikten sonra tekrar zipleyip klasöre atmıştım. Ama o da olmamıştı. Cihaz hiç değişiklik yaptırmıyor yani.
    Neyse sağolun arkadaşlar, çok da önemli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.