Şimdi Ara

İGOR TUDOR İSTİFA !!! (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir 3 lü defans hayranlığı almış başını gidiyor bu zatın

Kendini Conte Zannediyor ama Bir Yılmaz Vural Bile Etmez

Kariyerine Bakıyosun Karabükten daha büyük klüp çalıştırmamış onda ne yapmış 12.yapmış bumudur Galatasaray Kriteleri

Snijderle,Podolskiyle Yarışa Girdi Türk Oyuncuların Kuklası Oldu İhanete Uğradı

Acilen Gönderilmesi yeni sezonda takımın Başında Olmaması Gerekiyo Yoksa bu takım ilk 10 a zor girer

KISACASI İGOR TUDOR İSTİFA HA SEN İTALYANCA BİLİRSİN

ARRİVEDERCİ

• Karabukun ahı tuttu sizi alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. Dunyada hoca kalmamis gibi tudor alirsan boyle olur ayrica adam cok itici ve tipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşemsi bitene kadar kalsın ben destekliyorum, bazı fantezileri var ama takım üstündeki hakimietini beğeniyorum, istediği transferleri de yaparsak taş gibi bir takıma çevireceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 11 Nisan 2017; 16:23:54 >
  • 3'lü defansı bence güzel oynatıyordu. Takımda biraz olsun toparlanma vardı fakat Başakşehir maçında birden klasik 4-2-3-1'e dönmesi, Semih'i sağ bek yapması, Yasin'i 10 numara oynatması, Sneijder ve Podolski'yi yedek bırakması nedeniyle gözümden düştü. En kısa zamanda gitmen dileğiyle Tudor
  • Ben de bu konuyu bekliyordum sonuna kadar destek veriyorum takımını yarı yolda bırakan insan gitsin başka ülkede çalışsın.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Aynen madem yarı yolda bıraktın bari kendi seviyende bir takıma gitseydin. Galatasaray kim tudor kim tudor bu takımı çalıştıracak düzeyden oldukça uzak. Beşiktaşa gitse 2 haftada liderlikten düşürür takımı.

• gitmesin semihin yerine defansa geçsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sezondan umudunu kesmiş oyuncuları iyice tanıma peşinde seneye şansı hak ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajancan

Karabukun ahı tuttu sizi alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. Dunyada hoca kalmamis gibi tudor alirsan boyle olur ayrica adam cok itici ve tipsiz

la tamam hocalığıni eleştir ama tudorda tipsiz se memlekette yakışıklı adam yoktur 1.93 lük artist gibi adam la yuh artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Ajancan

Karabukun ahı tuttu sizi alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste. Dunyada hoca kalmamis gibi tudor alirsan boyle olur ayrica adam cok itici ve tipsiz

la tamam hocalığıni eleştir ama tudorda tipsiz se memlekette yakışıklı adam yoktur 1.93 lük artist gibi adam la yuh artık

Boyla olmuyor herşey. Boyu uzun ama aklı kısa. Van Persie 188 ama fenerin paralarını yiyip yiyip gidecek.

• Bu kadroyla 3lude oynasan 4lude oynasan farkli olmaz.Riekerink olsaydı, bol bol yan pas yapmaya devm ederdiniz.

yonetim gitse ne olacak? bu enkazin temizlenmesi cok pahaliya patlar abi.
  • Hocamızı yedirmeyiz, takıma destek ol köstek olma.

• tudorla alakası yok kadro leş.

• hamzaoglu > astiniz

riekernik > kesitiniz

tudor > yedirmeyiz

• Dursunuda al git tudor zira bu yönetimle conte , simeone , morinho gelse bişey olmaz .

• Sezon sonu kesin gider Başakşehir yenilgisi yüzünden. Hatta FB'ye bile yenilebiliriz bu şekilde oynarsak. Rezil bir futbol var, Riekerink döneminden daha kötüyüz şu an. Her gelen daha kötüye götürdü takımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 12 Nisan 2017; 2:42:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk geldiğinde söyledik
  • Beşiktaş'ı yendi diye teknik direktör alırsan böyle olur.

• Sorun hocada değil hala anlamadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

Sorun hocada değil hala anlamadınız mı?

Bazı sorunlar harbi harbi hocada.. Sefilliğimizin büyük kısmının altında Tudor'un imzası var..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.