Şimdi Ara

İGRENÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dogrumu bilmem bizim buralarda haftaların konusu coca-cola,pepsi,cola turka üeriminde meyan kökü kullanışıyormuş ve bu bitkiyi fareler çok severmiş bu bitki makinelerle toplanırken fare bitkiyi bırakmaz beraberce bitkiyle beraber parçalanarak fabrikaya gidermiş ve colaların özüne bu karışımda eklenirmiş ne derece dogru bilmiyorum ama burada insanlar baya etkilendi igrenç degilmi

• Evet.FAreleri ayıklamıyolarmış çünkü o kadar kökten ayıklamak imkansızmış.Ben de ondan içiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Evet.FAreleri ayıklamıyolarmış çünkü o kadar kökten ayıklamak imkansızmış.Ben de ondan içiyorum

hacım imzandan belli zaten erkek hakları savunucuları klübü nereden çıktı ya
  • sağlık sorun değilde parası müslüman kardeşlerimize kurşun olarak geri dönüyor.Ben eylülün başından beri içmiyorum
  • o zaman şu sonuc çıkıyor japonlar veya çinliler ağızlarının tadını biliyolar ( fare :D )

forever kola

kurşun olayınada inanmıyorum ( tabii elinde kanıt yoksa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 22 Kasım 2006; 19:19:31 >
  • bu kurşun muhabbeti çok uzadı yok israil e para kazandırılıyomuş coca cola içmicekmişiz...tamamen aşırı dinci kesimin uydurmaları ve bu söylentilerde ne hikmetse cola turka çıktıktan sonra piyasaya çıktı...tamamen ticaret amaçlı uydurmalar bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

o zaman şu sonuc çıkıyor japonlar veya çinliler ağızlarının tadını biliyolar ( fare :D )

forever kola

kurşun olayınada inanmıyorum ( tabii elinde kanıt yoksa )

Tuttum seni kolaaaaaaa seni seviyorum sesimi duy damacanayla kola çıkarılsın istiyoruzzzz

• ilginç.
  • lezzeti veren o zaten ooooh misgibi fareyi bulmuşunuz iğrenç fln diosunuz aaaaaaa çok ayıp yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duck_And_Run

lezzeti veren o zaten ooooh misgibi fareyi bulmuşunuz iğrenç fln diosunuz aaaaaaa çok ayıp yani

Zaten en faydalı yeri orası
  • kolanın içinde fare kılı ve kimyasal tarım atıklarıda bulunmuş
  • Yabancı markalara bayıldığımız paralar dolaylı, dolaysız bir şekilde bize kurşun olarak dönüyor. Her zaman önce yerli malı.
  • Erke nin icadı gelince yabancı bağımlılığımızda bitecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: orumcekadam

kolanın içinde fare kılı ve kimyasal tarım atıklarıda bulunmuş

ya yoq fare kılıymış bilmemneymiş şimdiye kadar böle haberler çıkmıyodu herkez içiyodu yani ben içiorum ve şu anda bu olaylar yüzünden kola içmeyi bırakıcak diilim valla

ne pepsi dir ne cola turka
    benim favorimdir coca cola

• Ben COLA TURKA içiyorum.Çıkdığından beri.Onların ki su kadar berrak olsa içmiyecem.Bizim kinde fare pisliyi bile olsa içiyorum.OHHHHHH yarasınn..
  • ben eskiden günde 1 litre içiyordum baktım midem delinecek 1 aydır içmiyorum çok rahatladım.fare olayı doğruysa iğrenç bundan sonra hiç içmem.
  • bende içiyom.. mentosla karıştırınca daha bi alıyosunuz farenin tadını..çok güzel çook..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.