Şimdi Ara

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bi git işine ufaklık,her başlıkta hır çıkarmaya çalışıyosun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

ps3 ün joypad ini beğenmeyenler bi zahmet uzak dursunlar o zaman nasıl nişan alamıyorsunuz ya?? ben cod 4 de online oynarken salisesinde sniper la ta nerdeki adamın kafasından vuruyorum. aleti karalamaya çalışmayalım Eğer iyi kontrol edemiyorsanız ya joyped de sorun oluşmuştur yada sizin el ayarınız bozuktur.

Biz bu aletlere o kadar para veriyorsak tabiiki beğenip beğenmemek bize kalmıştır, ne oldu zorunamı gitti!!!

Sen beğeniyorsan sana sixaxisle mutluluklar dilerim, diğer ps3 sahiplerinin beğenip beğenmemesi onları ilgilendirir, ps2 zamanında da bu kolu beğenmezdim halen de berbat olduğunu düşünüyorum, öyle herşeye atlama sen.

Bu kolu bu kadar beğenmeyen varsaki bunlar bizzat ps3 sahipleriyse kimse bu kolu savunmaya kalkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Ağustos 2008; 15:11:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alibey83

ya bi git işine ufaklık,her başlıkta hır çıkarmaya çalışıyosun...

Senin gibi bebeler olduğu sürece heryerde ister istemez tartışma çıkıyor maalesef
  • Benim elime çok iyi yatıyor. İlk zamanlar XBox 360'ın koluna alışamamıştım yön tuşları aşağıdaydı sonraları Xbox kolu daha rahat gelmeye başladı. Tabi Ps3 kolu daha hafif ve futbol oyunlarında daha ele yatkın oluyor. Beğenip beğenmemek mesele değil adam yapmışsa ya alıp oynayacaksınız yada almayacaksınız. Beğenirsiniz beğenmezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Benim elime çok iyi yatıyor. İlk zamanlar XBox 360'ın koluna alışamamıştım yön tuşları aşağıdaydı sonraları Xbox kolu daha rahat gelmeye başladı. Tabi Ps3 kolu daha hafif ve futbol oyunlarında daha ele yatkın oluyor. Beğenip beğenmemek mesele değil adam yapmışsa ya alıp oynayacaksınız yada almayacaksınız. Beğenirsiniz beğenmezsiniz.

Hocam piyasada ps3 için yapılmış alternatif joypadler varken neden bu kola mecbur kalalımki, yukarıda da yazdığım gibi şu an kolları araştırıyorum, en kısa zamanda da bu koldan kurtulacağım inşallah. Ellerim büyük herşeyden önce kol elime göre küçük kalıyor ve parmaklarım çok çabuk ağrımaya başlıyor ayrıca elleride çok terletiyor. Rumblepad II'nin yarısı kadar olsa yeterdi.

Edit: Şu kol nasıldır kullanan varmı? Eğer kullanışlıysa bir tane alacağım.

http://urun.gittigidiyor.com/Logitech-Ps3-CHILLSTREAM-GamePad_W0QQidZZ10340061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Ağustos 2008; 15:30:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Benim elime çok iyi yatıyor. İlk zamanlar XBox 360'ın koluna alışamamıştım yön tuşları aşağıdaydı sonraları Xbox kolu daha rahat gelmeye başladı. Tabi Ps3 kolu daha hafif ve futbol oyunlarında daha ele yatkın oluyor. Beğenip beğenmemek mesele değil adam yapmışsa ya alıp oynayacaksınız yada almayacaksınız. Beğenirsiniz beğenmezsiniz.

Hocam piyasada ps3 için yapılmış alternatif joypadler varken neden bu kola mecbur kalalımki, yukarıda da yazdığım gibi şu an kolları araştırıyorum, en kısa zamanda da bu koldan kurtulacağım inşallah.

Hocam şuda var ama ele hiç yatkın olmaz. Bence hepsi aynı değişen farkı yok şu sol alttaki analog yukarı çıkmadığı sürece koldan nefret edersiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/PS3-GAMEPAD-Kontrorland_W0QQidZZ5790581#aciklama

• quote:

quote:

quote:

Hocam piyasada ps3 için yapılmış alternatif joypadler varken neden bu kola mecbur kalalımki, yukarıda da yazdığım gibi şu an kolları araştırıyorum, en kısa zamanda da bu koldan kurtulacağım inşallah.

Hocam şuda var ama ele hiç yatkın olmaz. Bence hepsi aynı değişen farkı yok şu sol alttaki analog yukarı çıkmadığı sürece koldan nefret edersiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/PS3-GAMEPAD-Kontrorland_W0QQidZZ5790581#aciklama

Aramalarımız devam edecek illaki uygun bir kol vardır.

• Ya gerçekten hayretler içindeyim, ben bu güne kadar en ufak bir rahatsızlık hissetmedim bu controller le, eğer mesele D pad ile sol analogun yerini değiştirmekle bitecekse eninde sonunda benzer bir tasarım gelecektir Sony'den. Nasıl ki analog kol Nintendo dan alındı ise. KAldı ki bence xbox xontrolleri çok benziyor PS controllerine, hemen saldırıya geçmeyin bir anlatayım, Xbox controllerini gördüğümde, sanki PS Controlleri alınmış, iskelet olarak kullanılmış gibi geldi, ana hatlarına bakınca sanki içinde bir PS controlleri varmış gibi görünüyor bana. Tabi Dpad ile analog un yerleri farklı.

Unutulmaması gereken, bir ürünün avantajları ve dez avantajları olduğudur, xbox 360 ın controllerinde olup olmadığını bilmiyorum ama PS2 ve PS3 controllerlerindeki butonlar(üçgen, çember, X ve Kare) basınç algılayıcılı, yani araba yarışında ne kadar sert basarsanız(tabi uyumlu bir oyunsa) okadar gaza basılmış oluyor. Six axis var, rumble var, bluetooth var, bunların tümü avantaj. Alışkanlıklar ise bence dez avantaj oluşturmamalı, mesela tüfekler bullpup ve normal olarak ikiye ayrılıyor, bullpup tüfeklerin şarjörleri arkada tetikleri öndedir. Normal tüfeklerde şarjör önde tetik arkadadır. ÖRneğin Steyr AUG bullpup bir slahtır, M16 normal bir tüfektir. Ancak bu silahları kullanan kimi kişiler normal tüfekleri tercih etmekte kimisi ise bullpup un daha rahat olduğunu söylemektedir. Şimdi bu birini diğerişnin karşısında üstün kılmaz, üstün kılacak olan silahı kullanan kişinin yeteneği, nişancılığıdır.

Yine AK47 de diğer tüfeklerden farklı olarak kurma mekanizması soldadır, yani solaklara uygundur, ama Rus ordusu tamamen solaklardan oluşmamaktadır ve kimse (ben dahil, çünkü askerde AK47 kujllandım en fazla) şikayet etmemektedir. Demek istediği olay alışkanlıkla ilgili ve rahatlık görecelidir, elbette bir controller diğerine göre daha rahat olabilir ama bu kişiden kişiye değişir.

Eğer ciddi bir ergonomik hata olsa PS controllerinde şimdiye dava manyağı olmuştu yurt dışında, Yabancılar bu konularda çok hassas, mesela bir Harry Potter hastalığı olduğunu biliyormusunuz? ortopedik bir rahatsızlık, sebebi ise Harry Potter kitaplarının ilk çıktığı haftalarda çocukların kendini şaşıracak kadar çok okuması, belirtisi boyun ağrısı vs. yani adamlar bunlarla uğraşıyor. Sony'i oyarlardı ergonomik sorunu olsa.

Neyse çok uzun oldu. Benim açımdan bir sorun yok, aldım bir set Gioteck Trigger, bir de ek şarj ünitesi aldım(şarj unitesini şarj ediyorsun, içinde pil var, acil bir durumda mesela pil bitmeden önce takıyorsun controllere, sanki usb den kullanıyormussun gibi hem şarj ediyor hemde oyunun bölünmüyor) rahatım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 15 Ağustos 2008; 15:38:42 >

• Logitech'in sol analogu üstte olan bir gamepad'i var.

Mediamarkt'ta hala var hatta.

Gayet şık,ağırlık olarak da süper bir kol hava da üfürüyor

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık

Edit: Xbox için galiba bu tuşlar falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Ağustos 2008; 15:38:53 >
  • Ama o gamepad PC ve Xbox 360 uyumlu, PS3 uyumlu değil ki.
  • Editledim dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Editledim dostum

Orrayt
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Logitech'in sol analogu üstte olan bir gamepad'i var.

Mediamarkt'ta hala var hatta.

Gayet şık,ağırlık olarak da süper bir kol hava da üfürüyor

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık

Edit: Xbox için galiba bu tuşlar falan :)

O gamepad bende var ama XBOX360'da işe yaramıyor ama en güzel yanı XBOX360'dan PC'ye çıkmış oyunları (DMC4, GEOW, Lego Indiana Jones vb.) sanki XBOX360 koluyla oynuyormuşsunuz gibi oluyor. Artı olarak hava üflemeside mükemmel bir olay.

• Her güzelin bir kusuru oluyo ps3 ünde joıstigi ele oturmuyo ve terletiyo.Ama tüm yansanayi kollardanda iyi bence, sıxaxıs özelligide olmayınca olmaz.
  • bu xbox seven arkadaşların alıp veremediği nedir bi anlasam ya ya joypad'i konuşucaz şurda bi rahat durun gidin oynayın xbox kolunuzla ergonomik ergonomikte millet fikrini söylesin...

tamam xbox'ın kolları mükemmel harika... o kadar ergonomikki insan tutunca sarılıp uyuyası geliyor... oley ne mutluki xbox sahipleri mükemmel bir kola sahip... tamam dağılın şimdi...

bana göre ps kolu rahat 6-7 saat oyun oynayıpta hiç bileğimin kolumun ağrısından sızlanmadım... oyunda hareket ederken sorun varsa problem kolda değil oyundadır... joypad'e teopkisi kötüdür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 15 Ağustos 2008; 19:14:26 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

ps3 ün joypad ini beğenmeyenler bi zahmet uzak dursunlar o zaman nasıl nişan alamıyorsunuz ya?? ben cod 4 de online oynarken salisesinde sniper la ta nerdeki adamın kafasından vuruyorum. aleti karalamaya çalışmayalım Eğer iyi kontrol edemiyorsanız ya joyped de sorun oluşmuştur yada sizin el ayarınız bozuktur.

Biz bu aletlere o kadar para veriyorsak tabiiki beğenip beğenmemek bize kalmıştır, ne oldu zorunamı gitti!!!

Sen beğeniyorsan sana sixaxisle mutluluklar dilerim, diğer ps3 sahiplerinin beğenip beğenmemesi onları ilgilendirir, ps2 zamanında da bu kolu beğenmezdim halen de berbat olduğunu düşünüyorum, öyle herşeye atlama sen.

Bu kolu bu kadar beğenmeyen varsaki bunlar bizzat ps3 sahipleriyse kimse bu kolu savunmaya kalkmasın.

NE ZORUMA GİDECEK PARASI OLAN İSTEDİĞİNİ ALIR. BU ARADA İYİKİ PS3 KIRILMADI. NEDEN KIRILMASINI İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BENİM DİĞER İŞİM PS3. SIFIR JELATİNİNDE EBAY DAN 65-70 YTL ARASI PS3 OYUNU GETİRTİYORUM 80-90 YTL YE SATIYORUM. VEYA GG DAN AÇIKA RTTIRMA İLE 35-40 YTL YE OYUN ALIYORUM 55-60 YTL YE SATIYORUM. HEM OYUN OYNUYORUM HEMDE PARA KAZA NIYORUM. BU SAYEDE PS3 DE OYNAMADIĞIM OYUN HEMEN HEMEN KALMADI...

BU ARADA PS3 ÜN KOLUNU Bİ SİZ BEĞENMİYORSUNUZ ALLAH AŞKIN AYABANCI FORUMLARA GİRİNDE BAKIN BAKALIM JOYPED DEN RAHATSIZ OLAN VAR MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 15 Ağustos 2008; 19:26:54 >

• analoglarla ilgili söylenenlere katılıyorum. ergonomiden bi şikeyetim yok ama analoglarla fps türü oyunları oynamak işkence. oyunu oynarken kullanacağımız beceri analoglara hakim olmak üzerine olmamamalı ama durum böyle resmen.
  • benim ps yi bırakmamın tek sebebi budur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

bu xbox seven arkadaşların alıp veremediği nedir bi anlasam ya ya joypad'i konuşucaz şurda bi rahat durun gidin oynayın xbox kolunuzla ergonomik ergonomikte millet fikrini söylesin...

tamam xbox'ın kolları mükemmel harika... o kadar ergonomikki insan tutunca sarılıp uyuyası geliyor... oley ne mutluki xbox sahipleri mükemmel bir kola sahip... tamam dağılın şimdi...

bana göre ps kolu rahat 6-7 saat oyun oynayıpta hiç bileğimin kolumun ağrısından sızlanmadım... oyunda hareket ederken sorun varsa problem kolda değil oyundadır... joypad'e teopkisi kötüdür...

babanın çiftlğimi usta burası milleti kovalıyosun

• Evet analoglar kötü ancak futbol oyunlarında d-pad kullanımı güzel. 2 joystickin de kendine özgü avantajları var. FPS oyunları Xbox 360 joypadleri ile çok rahat oynanıyor, futbol oyunu PES ise Playstation 3 joypadleri ile daha rahat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.