Şimdi Ara

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox kolumu PS3 kolumu? şimdi ne istiyorum biliyormusunuz..biri çıksında Xbox Sony den çaldı dizaynı zaten o stickleri felan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 15 Ağustos 2008; 12:58:54 >
  • Bu Gamepad'in korunacak bir yani yokki.xbox'in gamepadinden hemen sonra ps3 ile oynamaya basladiginizda; "vay be adamlar asmis zihin kontrollü makina yapmis" diyorsunuz cünkü ps3 gamepadi okadar adi bir malzemeden yapilmiski elinizde oldugunu hissetmiyorsunuz.Hemm adi hemde ele oturmuyor 10-15 yas arasi icin tasarlanmis sanki
  • ps3 kolunun ps1 kolundan hiç bir farkı yok. ele oturmuyor. sanki ps1 oynar gibi hisstettim, bir iki kere oynadığımda. xbox'ın gamepad'i zaten süperdi, xbox 360'ınki ise ergonomi harikası olmuş. xbox'ım olmamasına rağmen pc için xbox 360 gamepad'i aldım. playstation için süper işlemciler koymuşlar ama en önemli çevre ekipmanını senelerdir geliştirmiyorlar.
  • PS kolunun hafif olmasi haric bence bi artisi yok. Ama 360 kolunu daha cok seviyorum bu da bir gercek
  • Kabiliyeti bilmeme ama sıcakda direkt kayıyor. Gıcık alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avk

Ama bir sorun var;

MGO PS oyunu

Controller PS Controlleri

Oyuncular MGO yu, PS üzerinden ve PS controlleri ile kullanıyor.

Eh kendi adıma konuşayım online action oyunlarda çok başarılı değilim (Devasa onnline RPG de iyiyimdir :) ) ama neticede adamlar aynı şartlarda beni indiriyorsa bunun benden kaynaklandığını düşünürüm.

L2 ve R2 ile ilgili olara, gameseek.co.uk de trigger seti var, ben aldım çok memnunum. üstüne takıyorsun tuşların daha rahat kullanıyorsun.

joypad in hantallığı tek sorun sticklerden tek ben mi şikayetciyim anlayamadım o zaman şöyle değiştireyim Uncharted da headshot ı kolay yapabiliyor musunuz ?
    Headshot ı da geçtim Tekken de Reversal yapamamak nasıl bir şeydir
    ayrıca directional buttonlar dahada sert dövüş oyununda sert directional ne işe yarar ki ? ps1 de üstü pürüzsüz dü ve yumuşaktı hadi el terliyor diye pürüzlü yaptılar düzelttiler neden sert kardeşim directional buttons sen git analog stickleri sert ve daha dar yap mesela kardeşim ben Tekken EWGF yapıcam ve hızlı olmak için yumuşak bir pad lazım neden sert yaptın ?
    ben r2 ve l2 için aparat aldıktan sonra ne yapayım o joypad i
    o kadar çok eksi - sayabilirim ki
    ben ps kullansamda gerçekciyim iyiye iyi kötüye kötü demeliyim
    logitech lere bakacağım dediğim gibi bu gidişle ps4 te de bu joypad ler çıkacak
    beni en sinir eden başka bir konuda xbox joypad inin ps dekinden daha iyi olması

quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

bu joypadle oynamak yılların getirdiği bir kabiliyet meselesi ama şunu kabul etmekte yarar var ergonomik değil neden dersenizbakın ps1 ilk çıktıgından beri oynarım nedense sağ serçe parmağım ve yüzük parmagım uyuşuyor birde sürekli r2 ye bastıgımdan baş parmagım uyuşuyor dinlendirmek zorunda kalıyorum ama fps olayına gelirsek nişan almayı öğrendikten sonra sorun yok nişan olayını hızlıca yapmak zorundasınız öle milim milimi ilerletirseniz öldünüz demektir peki fps ye nasıl alışıcaz derseniz ilk önce cod4 alın en en en kolayda bitirin sonra en zoru veterandı sanırım onla oynayın 2 defa bitirin onlie da kimse karşınıza gelemez

11 yıldan beri 1997 ocak ayından bu yana günün hemen hemen her günü bu joypad i kullandım
    ama esgeçilen konu şu
    genelde Ps hep arcade konsolu gibiydi benim için çünkü arcade ağırlıklı oyunları vardı
    zamanla bizi diğer platformlarada taşıdılar FPS, RPG vb. türler
    ama joypad halen aynı değişmiyor kardeşim ya
    Dünya değişti Ps joypadi değişmedi
    o stick ler titreşimle beraber yeni jenerasyon olarak geldi ama fps oyunları için gelmedi yarış oyunları için karşımıza kondu
    beni fazlası ile rahatsız ediyor hadi hızını ayarladık sorun yok diyelim direksiyon gibi çok geniş tutulmuş eksen - l2 ve r2 ayrı bir kriz -
    gel bana tekken oynama diyor resmen elime oturuyor ama tuşları beni çıldırtıyor

kimse kusura bakmasın bir joypad 10 yılı aşmış bir şekilde karşımıza daha kötü olarak çıkıyorsa eleştirelim ve neden bu kadar veriyoruz diye düşünelim bence

p.s. : her 2 konsola sahip kişiler gözü kapalı xbox joypad i diyor . . . bu joypad (PS3) i yapan insanlar neden kullanıcısnı düşünmez ki . . . biz bu konuda geri düştük dönüp düşünelim demezler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Ağustos 2008; 13:56:58 >

• X360 gibi kaliteli Joypad ile tanışdıktan sonra, Sony den dah iyi iş çıkartmasını beklerdim, X360 Joypad piyasada rakipsiz ama PS3 Joypad lerinde de çok fazla zorluk yaşamadım açıkcası, ikiside her iki konsolda çalışıyo olsa idi kesinlikle X360 Joypadini tercih ederdim............
  • Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz ps gamepad'i iğrenç.Xbox gamepadi yanında fos kalır diye.

Daha yeni mi aklına geldi bu kolun iğrenç olduğu ?
  • PS3 alarak ilk defa bi konsola sahip oldum. Yıllarca PC kullandım. Quake2 zamanından beri hep FPS oynarım. Çok merak ediyorum. PS gamepad kullananlar klavye kullanan FPS oyuncularıyla aynı ortamda mücadele etseler karşılarında durabilirlermi. Bana durulmaz gibi geliyor. Şu an GTA4 ü silahlı sahnelerde küfrede küfrede oynuyorum. Halbuki çalışsa bi klavye mouse duman ederdim ortalığı adam gibi.

Konuyla alakasız mı oldu bilmiyorum. Ben ergonomisinden memnunum PS gamepadin ama FPS lerde oynanmaz böyle ya.

XFPS mi neydi öyle bi changer var sanırım. PS3 için olanını bilen gören varsa lütfen haber versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

Orjinalden alıntı: defected

kabiliyet meselesi

MGO oyna anlarsın joypad in ne kadar iğrenç olduğunu
    oyunda headshot yapmak zorundasın ve kullan o zamanda görelim R3 ü daha sıkı olmalı stick ekseni sallafoş stick kısmının
    revize edilirken bunlarda dikkate alınmalıydı çok rahatsız edici

konu kötülemek amaçlı asla değil ve ps oyunları bana hitap ediyor ama bıktırdı artık ya
    zaten lag lar yüzünden rahat 1-2 saniye kaybımız var birde joypad var R3 belası
    logitech i listeme alıyorum araştıracağım
    L2 ve R2 lerin iğrençliğinden bahsetmiyorum bile

p.s. : eleştirimde joypad in iğrençliğinden asıl kasıt profesyonel kesime hitap eden bir joypad olmayışıdır. . . ele çok güzel oturur kare,O,üçgen,X tuşları güzeldir . . . Yön tuşları (directional buttons) güzeldir (Ps one için üretilenlere göre bariz kötü olsa bile iyidir yinede) . . .
    ama asıl konu FPS ve shoulder cam olan oyunlar çıkarıyorsan ve ben R3 ü kullanacaksam milimetrik ayar yapmak zorunda değilim ki iğrenç bir şey daha sert ve oturaklı bir stick olmalıydı

oyununun joypad'e tepkisi kötüyse joypad'in suçu ne ?

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz ps gamepad'i iğrenç.Xbox gamepadi yanında fos kalır diye.

o adamlarda gamepad yapmış konsol yapamamış kaka
    size de yazık 3-4 konsol almak zorundamısınız ?

ayrıca ekleyeyim ben hiç bir konsolun fanlığını yapamam
    iyiye iyi kötüye kötü diyemezsek doğruyu göremeyiz maalesef ki
    fan lık falan boş işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Ağustos 2008; 14:35:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: charnel

PS3 alarak ilk defa bi konsola sahip oldum. Yıllarca PC kullandım. Quake2 zamanından beri hep FPS oynarım. Çok merak ediyorum. PS gamepad kullananlar klavye kullanan FPS oyuncularıyla aynı ortamda mücadele etseler karşılarında durabilirlermi. Bana durulmaz gibi geliyor. Şu an GTA4 ü silahlı sahnelerde küfrede küfrede oynuyorum. Halbuki çalışsa bi klavye mouse duman ederdim ortalığı adam gibi.

Konuyla alakasız mı oldu bilmiyorum. Ben ergonomisinden memnunum PS gamepadin ama FPS lerde oynanmaz böyle ya.

XFPS mi neydi öyle bi changer var sanırım. PS3 için olanını bilen gören varsa lütfen haber versin.

http://urun.gittigidiyor.com/Playstation3-Klavye-Mouse-Calistirin-Xfps-Rateup_W0QQidZZ11797989#aciklama

• quote:

quote:

Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz ps gamepad'i iğrenç.Xbox gamepadi yanında fos kalır diye.

Konsolun alasını yapmışlar bence günde 10-15 saat oynuyorum oda sıcaklığı rahat 30-40 derece.

Ve alalı 11 ay olmak üzere.

Zaten bana sınırsız oyun keyfini yaşatan bir konsol her çıkan oyunu oynuyorum sayesinde çok şükür.

Onun için bozulsa yine alırım yine alırım yani zaten oynadığım oyunları hesaplarsan xbox bedavaya denk geliyor

• breh breh breh 110YTL valla fps oynamam daha iyi
  • GErçi oynanılan oyunun içinde nişan alma durumu olduğu için hangi joypedi alsanda çok bir farkı olmıyacaktır.Nişan alma oyunlarında klavye+fare biçilmiş kaftandır.
  • ps3 ün joypad ini beğenmeyenler bi zahmet uzak dursunlar o zaman nasıl nişan alamıyorsunuz ya?? ben cod 4 de online oynarken salisesinde sniper la ta nerdeki adamın kafasından vuruyorum. aleti karalamaya çalışmayalım Eğer iyi kontrol edemiyorsanız ya joyped de sorun oluşmuştur yada sizin el ayarınız bozuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 15 Ağustos 2008; 14:33:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Konsolun alasını yapmışlar bence günde 10-15 saat oynuyorum oda sıcaklığı rahat 30-40 derece.

Zaten bana sınırsız oyun keyfini yaşatan bir konsol her çıkan oyunu oynuyorum sayesinde çok şükür.

Onun için bozulsa yine alırım yine alırım yani zaten oynadığım oyunları hesaplarsan xbox bedavaya denk geliyor

nasıl bedavaya geliyor? anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

quote:

quote:

nasıl bedavaya geliyor? anlamadım

kendi çapında bedavaya getirdiğini sanıyor. boşver sen

• korsan oyunu bedavaya getirdim diye seviniyor,boşverin takılsınlar...
  • @quatronic

Ne bu tavır hayırdır ?

Elimde 56 oyun var.

Bunları orjinalden hesaplasan tanesi ortalama 60 ytl desek o zaman hesapla bakalım kaç xbox bedavaya geliyor.

@alibey

Seviniyorum tabiki var mı diyeceğin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Ağustos 2008; 15:00:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.