Şimdi Ara

İğrenç ps joypad i bıktırdı artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Analog stick ler o kadar iğrençki ps deki bıktım artık
    bu kadar salla foş stick olamaz milimetrik oynamalar yapmak zorundasınız
    aksi taktirde hedef 3 metre sağa gidiyor
    bu iğrenç joystick e benim gibi tepkili olan var mı içinizde
    özellikle ve özellikle analog stick ler iğrenç ötesi hiç kullanışlı değil hemde hiç
    bir yandan lag la uğraşırken birde joypad belası var başımızda
    başımın belası R3 tuşu
    Xbox joypad ini keşke ps3 e bağlama imkanımız olsaydı keşke
    herşey değişti şu aptal joypad değişmedi ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Ağustos 2008; 10:09:36 >

• kabiliyet meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    resistance - cod 3 - cod 4 - comdemned 2 yi bitirdim ps3 de ps2 de black - killzone - moh vsvs diye uzar gider

bence el sanatları kursuna gidip geliştirin kendinizi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

resistance - cod 3 - cod 4 - comdemned 2 yi bitirdim ps3 de ps2 de black - killzone - moh vsvs diye uzar gider

bence el sanatları kursuna gidip geliştirin kendinizi biraz

Alıntıları Göster
    Evet bencede berbat bir joypad, farklı tasarım ps3 joypadlerini araştırıyorum şu an. Logitech modelleri fena değil mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Evet bencede berbat bir joypad, farklı tasarım ps3 joypadlerini araştırıyorum şu an. Logitech modelleri fena değil mesela.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

hocam pm kutunu az boşaltabilirmisin gönderemiyorum pm

farklı modellere bak joystick olarak.sony e bağlı kalma.veya bi dönüştürücü yokmu xboxunkini ps3 e takmayı sağlayan

• quote:

Orijinalden alıntı: mk370

quote:

farklı modellere bak joystick olarak.sony e bağlı kalma.veya bi dönüştürücü yokmu xboxunkini ps3 e takmayı sağlayan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

quote:

Keşke olsa x360 joypadi güzeldir. Benim pcde kullandığım Logitech joypad bağlanabilse keşke.

Bu arada harbiden PM kutum dolmuşmu yaa?? Dur boşaltıyım biraz.

Edit: Bir sayfalık mesaj sildim, gönderebilirsin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Ağustos 2008; 11:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

quote:

Keşke olsa x360 joypadi güzeldir. Benim pcde kullandığım Logitech joypad bağlanabilse keşke.

Bu arada harbiden PM kutum dolmuşmu yaa?? Dur boşaltıyım biraz.

Edit: Bir sayfalık mesaj sildim, gönderebilirsin artık.

Alıntıları Göster
    harbi cok igrenc yaw ps2 oynadigim zamanlari hatirlarim

• quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

harbi cok igrenc yaw ps2 oynadigim zamanlari hatirlarim

Alıntıları Göster
    insanın eli kayıyo stick lerden üzeri tümsek gibi çünkü ve çok büyük el yoruyor

acı ama gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

kabiliyet meselesi
    quote:

Orjinalden alıntı: defected

kabiliyet meselesi

MGO oyna anlarsın joypad in ne kadar iğrenç olduğunu
    oyunda headshot yapmak zorundasın ve kullan o zamanda görelim R3 ü daha sıkı olmalı stick ekseni sallafoş stick kısmının
    revize edilirken bunlarda dikkate alınmalıydı çok rahatsız edici

konu kötülemek amaçlı asla değil ve ps oyunları bana hitap ediyor ama bıktırdı artık ya
    zaten lag lar yüzünden rahat 1-2 saniye kaybımız var birde joypad var R3 belası
    logitech i listeme alıyorum araştıracağım
    L2 ve R2 lerin iğrençliğinden bahsetmiyorum bile

p.s. : eleştirimde joypad in iğrençliğinden asıl kasıt profesyonel kesime hitap eden bir joypad olmayışıdır. . . ele çok güzel oturur kare,O,üçgen,X tuşları güzeldir . . . Yön tuşları (directional buttons) güzeldir (Ps one için üretilenlere göre bariz kötü olsa bile iyidir yinede) . . .
    ama asıl konu FPS ve shoulder cam olan oyunlar çıkarıyorsan ve ben R3 ü kullanacaksam milimetrik ayar yapmak zorunda değilim ki iğrenç bir şey daha sert ve oturaklı bir stick olmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Ağustos 2008; 12:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MHos

quote:

Orjinalden alıntı: defected

kabiliyet meselesi

MGO oyna anlarsın joypad in ne kadar iğrenç olduğunu
    oyunda headshot yapmak zorundasın ve kullan o zamanda görelim R3 ü daha sıkı olmalı stick ekseni sallafoş stick kısmının
    revize edilirken bunlarda dikkate alınmalıydı çok rahatsız edici

konu kötülemek amaçlı asla değil ve ps oyunları bana hitap ediyor ama bıktırdı artık ya
    zaten lag lar yüzünden rahat 1-2 saniye kaybımız var birde joypad var R3 belası
    logitech i listeme alıyorum araştıracağım
    L2 ve R2 lerin iğrençliğinden bahsetmiyorum bile

p.s. : eleştirimde joypad in iğrençliğinden asıl kasıt profesyonel kesime hitap eden bir joypad olmayışıdır. . . ele çok güzel oturur kare,O,üçgen,X tuşları güzeldir . . . Yön tuşları (directional buttons) güzeldir (Ps one için üretilenlere göre bariz kötü olsa bile iyidir yinede) . . .
    ama asıl konu FPS ve shoulder cam olan oyunlar çıkarıyorsan ve ben R3 ü kullanacaksam milimetrik ayar yapmak zorunda değilim ki iğrenç bir şey daha sert ve oturaklı bir stick olmalıydı

Alıntıları Göster
    Sevip sevmemek gibi göreceli bir kavram içeren konular ortam germekten baska birseye yaramaz. Oynayan oynuyor hatta gözünden bile vuruyor multide görüyoruz.. Mhos senden de böylesine bir üslupla, böyle bir konu hiç beklemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Sevip sevmemek gibi göreceli bir kavram içeren konular ortam germekten baska birseye yaramaz. Oynayan oynuyor hatta gözünden bile vuruyor multide görüyoruz.. Mhos senden de böylesine bir üslupla, böyle bir konu hiç beklemezdim.

Alıntıları Göster
    bu biraz alışkanlık, eh birazda kabiliyet meselesi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    analoglarla nasıl iyi nişan alabileceğini anlatayım.
    nişan almak istdiğin adamın üzerine hızlıca nişanı sürükle sonra aniden bırak(tabi bıraktıktan sonra durma mesafesini ayarlıyacaksın)
    yanı küçük küçük oynamalarla iyi nişan alamassın(bu olay xbox360 ın gamepadinede geçerli)
    hızlı hareket etmelisin ,ben böyle yaparak adamların kafasına bile saliseler içerisinde nişan alabiliyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

bıktırdı reaper cidden bıktırdı
    Tekken de L2 ve R2 lere kısayol yaptım kapmaları ama inan bana Reversal yapayım derken 1 saniye kaybediyorum düşün artık
    başka bir joypad arıyorum şuan
    MGO da Headshot yapana kadar akla karayı seçiyorum ve inan bana R3 ü ayarlı bırakıyorum kafa seviyesinde ve sadece sol sağ yapıyorum R3 le yoksa stick ekseni çıldırtıcak beni
    yarış oyunu için yapılan stickler onlar neden düzeltmiyorlar ki ölürler mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

R2 ve L2 ler işkence olmuyor mu sana
    Tekken de ağlayacağım o derecede bıktım artık
    tuşa basmanında mı kabiliyeti var ? ? ?
    ve sonuna kadar ısrarlıyım bu konuda R3 tam bir facia ve sadece yarış oyunları için ideal
    koca kafalı bir stick ve sen o stick te 10-30 metre uzaklıktaki bir adamı vurmaya çalışıyorsun FPS için tam bir facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Ağustos 2008; 12:19:10 >

• quote:

quote:

Tekken de L2 ve R2 lere kısayol yaptım kapmaları ama inan bana Reversal yapayım derken 1 saniye kaybediyorum düşün artık
    MGO da Headshot yapana kadar akla karayı seçiyorum ve inan bana R3 ü ayarlı bırakıyorum kafa seviyesinde ve sadece sol sağ yapıyorum R3 le yoksa stick ekseni çıldırtıcak beni

quote:

ve sonuna kadar ısrarlıyım bu konuda R3 tam bir facia ve sadece yarış oyunları için ideal
    koca kafalı bir stick ve sen o stick te 10-30 metre uzaklıktaki bir adamı vurmaya çalışıyorsun FPS için tam bir facia

Alıntıları Göster
    Ama bir sorun var;

MGO PS oyunu

Controller PS Controlleri

Oyuncular MGO yu, PS üzerinden ve PS controlleri ile kullanıyor.

Eh kendi adıma konuşayım online action oyunlarda çok başarılı değilim (Devasa onnline RPG de iyiyimdir :) ) ama neticede adamlar aynı şartlarda beni indiriyorsa bunun benden kaynaklandığını düşünürüm.

L2 ve R2 ile ilgili olara, gameseek.co.uk de trigger seti var, ben aldım çok memnunum. üstüne takıyorsun tuşların daha rahat kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 15 Ağustos 2008; 12:21:23 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence bütün sorun analogların biraz yuksek olması. ps2 koluna görede xbox koluna görede anologlar yuksek. ayrıca ps2 ve xbox a (2 sininde analogları aynı) göre daha dar. arkadaş bence haklı. bunun kabiliyetle veya başka bişeyle alakası yok. bu arada daulshock3 için dediklerim gecerli değil ,çünkü hiç kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemaL79

bence bütün sorun analogların biraz yuksek olması. ps2 koluna görede xbox koluna görede anologlar yuksek. ayrıca ps2 ve xbox a (2 sininde analogları aynı) göre daha dar. arkadaş bence haklı. bunun kabiliyetle veya başka bişeyle alakası yok. bu arada daulshock3 için dediklerim gecerli değil ,çünkü hiç kullanmadım.

Alıntıları Göster
    bende bu r ve l tuşlarını dövüş oyunlarında gıcık ediyor. Street fighter geldiğinde oynamak çok zor olucağı kesin . 4 tuş oynayıp duruyoruzz 6 tuşlu oyunu :)

• quote:

Alıntıları Göster
    bence sixasix başarısız bir kol, zaten acele ile piyasaya yetiştirilsin diye çıkartılmış, üstelik cod4te 2 tanesini çöpe attım.
    ama dualshock ile bir sorun yaşamıyorum, aynı olmasına karşı daha ağır ve ele oturuyor, gayet rahat kullanımı var.

• quote:

Alıntıları Göster
    bu joypadle oynamak yılların getirdiği bir kabiliyet meselesi ama şunu kabul etmekte yarar var ergonomik değil neden dersenizbakın ps1 ilk çıktıgından beri oynarım nedense sağ serçe parmağım ve yüzük parmagım uyuşuyor birde sürekli r2 ye bastıgımdan baş parmagım uyuşuyor dinlendirmek zorunda kalıyorum ama fps olayına gelirsek nişan almayı öğrendikten sonra sorun yok nişan olayını hızlıca yapmak zorundasınız öle milim milimi ilerletirseniz öldünüz demektir peki fps ye nasıl alışıcaz derseniz ilk önce cod4 alın en en en kolayda bitirin sonra en zoru veterandı sanırım onla oynayın 2 defa bitirin onlie da kimse karşınıza gelemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98

bence sixasix başarısız bir kol, zaten acele ile piyasaya yetiştirilsin diye çıkartılmış, üstelik cod4te 2 tanesini çöpe attım.
    ama dualshock ile bir sorun yaşamıyorum, aynı olmasına karşı daha ağır ve ele oturuyor, gayet rahat kullanımı var.

Alıntıları Göster
    Özellikle benim gibi eli terleyenler için Sixaxis 'in analoğu gerçekten problem. Futbol oynarken özellikle kaç defa fırlatıp atasım geldi kolu, kontrol edemiyorsun analogu, kayıyor parmağından

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

bu joypadle oynamak yılların getirdiği bir kabiliyet meselesi ama şunu kabul etmekte yarar var ergonomik değil neden dersenizbakın ps1 ilk çıktıgından beri oynarım nedense sağ serçe parmağım ve yüzük parmagım uyuşuyor birde sürekli r2 ye bastıgımdan baş parmagım uyuşuyor dinlendirmek zorunda kalıyorum ama fps olayına gelirsek nişan almayı öğrendikten sonra sorun yok nişan olayını hızlıca yapmak zorundasınız öle milim milimi ilerletirseniz öldünüz demektir peki fps ye nasıl alışıcaz derseniz ilk önce cod4 alın en en en kolayda bitirin sonra en zoru veterandı sanırım onla oynayın 2 defa bitirin onlie da kimse karşınıza gelemez

Alıntıları Göster
    Arkadaş normalde PS3'ü korur hep ama nedense Gamepad'e laf atmış, şaşırdım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.