Şimdi Ara

İHA muhabiri koltuğu kızak yapmış ama... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

eceli gelmiş ölmüş, uzatmanın anlamı yok

Bi zahmet siz futbol bölümünden çıkmayın futboldan başka ciddi konuları konuşabilcek seviyede değilsiniz ..
    Ecelle ihmal farklı şeylerdir öncelikle bunu bilin ..
    20 dakika telefon konuşması yapılıyor yeri tespit edilemiyor cesede 4-5 günde ulaşılıyor vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Ailesi olsam devlete daha açardım göz göre göre öldü adam ayağı kırık adam donarak öldü.Bir insana helikopterin düşecek ama ayağın kırılacak kurtulacaksın deseler derin bir ohh çekerdi.Bu kişinin ölümü devletin ayıbıdır.Kurtar -ma, ara-ma konusunda ne kadar ileride olduğumuz gösteren bir olaydır.Ailesi inşallah ölen kişinin haklarını arar hukuki yollara başvurur

Oradaki hava şartlarını görmeden konuşmak yanlış olur. Bana göre devletin yapabileceği fazla birşey yok. Gsm operatörüne en yakın baz istasyonu 1 taneymiş. Bundan dolayı enkazı bulmak o kadar kolay birşey değil. Ayrıca 112 de bulunan bayanın bilgisizliği de bu olaya etken oldu.

Hava şartları geyiği yapmıyalım hiçbir techizatı kıyafeti olmayan 17 köylü nasıl o şartlarda enkaza ulaştı bu bahaneler o donanımsız 17 köylünün enkazı bulması ile gerçerliliğini kaybetmiştir isteyen isnanlar kendikerini bu şekilde avutmaya devam etsin.

• Allah rahmet eylesin.
  • Arama kurtarma zaafiyeti tamamda niye o helikopterdeki sinyal verici alet çalışmıyordu iha muhabirinin ölümünde en büyük etken budur bence.
  • Kayarak bi miktar ilerlemesi bile büyük bi cesaret ve akıl işi.

Zaten insan birde o 112 yle görüşmesini felan dimleyince içi yanıyor Allah kimsenin başına vermesin çok zor bi durum

İşte o resimler ;

İHA muhabiri koltuğu kızak yapmış ama...

İHA muhabiri koltuğu kızak yapmış ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 30 Mart 2009; 21:57:45 >

• Acaba neleri düşünerek öldü rahmetli????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 30 Mart 2009; 22:30:12 >
  • son zamanlarda hiç böyle acı görmedim kapı komşum dayım öldü yine bu kadar acı duymadım

-20 dk tam 20 dk telefon görüşmesi yapılıyor kadının 20 dk da öğrendiği tek şey ayağının kırık olduğu onuda rahmetli kendisi söylüyor

-bazı arkadaşlar diğerlerinin telefonunu kullansaydı vs demişlerde arkadaşlar telefonu kullanmanın bir faydası mı var olsaydı o 20 dk lık görüşmede olurdu

-ateş yakma olayı o halde imkansız bir durum, bir arkadaş köylüler nasıl yaktı demiş, köylüler 15-16 kişi muhakkak ateş yakacaklarını bilerek hazırlıuklı gelmişlerdir yoksa o boşlukta bişey bulup yakmanın imkanı yokk.. keşke olsaydı..

-Evet kim ne derse desin ne hikayeler anlatırlarsa anlatsın ben inanmayacağım... sebebi; bu durum mazeret, bahane kabul edilecek bir durum değildir..adım gibi eminim ki köylülerde bulmasa hala arıyor olacaklardı hatta belkide çoktaan vazgeçmiş olacaklardı yazık çoooook yazık insan biraz mantıklı düşünür çevre köylere duyulan sesler hakkında bilgiler toplanır sabah çalışıp akşam yatılmaz insan insanlığından utanır orada yarım saat içinde yardım geleceğini ümit eden biri vardı

Allah Rahmet Eylesin Ailelerine ve BİZ yakınlarına sabırlar versin ......

eceli geldi öldü diyenlerede hiç birşey demiyorum.... yazık ya bu adamlar boşuna öldü çalışması gereken gps çalışmadı neden ??? sorumlusu kim telefonla 20 dk konuşuldu yeri saptanamadı neden? köylüler aramalara dahil edilmedi sorulup danışılmadı neden??? bunları öğrenmek hakkımız değil mi ecel diyip gecersek biz daha çoooooook yanarız

• aramaya katılan köy koruyucuları biz zaten hazırlıklı gittik çantamızda yıyecek ve yakacak götürdük dediler..buna ragmen donma tehlıkesı geçirenler bile oldu..doğa karşısında insan bazen çaresiz kalabiilıyor karsı koyamıyor..yoğun sis ve tipi bunda başlıca etken ... yaz ayı olsa daha farklı olurdu.. insanın aldığı nefes sayılıdır.. ecel geldıgınde elden bişey gelmez ..ama iha muhabırı için belkı bişeyler yapılabılırdı,yaralı olduguna bıle sevınemedı...

helıkopterin düşeceğini o insanların hangısı tahmin edebilirdi..tahmin edebilselerdı zaten hazırlıklı olurlardı değil mi..
  • yazik...
  • Allah rahmet eylesin.
  • Kaç gündür içim yanıyor.
  • ALLAH rahmet eylesin belki bacağı değilde kolu kırık olsaydı o cesareti ile yaşayabilirdi ama takdir ALLAH ın
  • Allah rahmet eylesin ama cansız bedeninin fotoğraflarının yayınlanması hoş olmamış.
  • 48 saattir bulunamıyan helikopteri 2 saatte köylü buldu yazıklar olsun bu hükumete ama hesap elbet sorulur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.