Şimdi Ara

İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Armutlu da 3. blokta yerimiz var... Gerçekten çok nezih biryer ama Ramazan da kesinlikle tavsiye etmiyorum... Denizi çok temiz... Bayanlar için ayrı bir plaj var erkek ve bayanında kullanabildiği plajda mevcut... Aquapark Ramazan da uzun bir seans uygulaması yapıyor yanlış hatırlamıyorsam 9:30/03:00 veya 02:00 arası tek seans uygulaması var... Geçen sene ailemle Ramazanda 6 gün geçirdik Armutlu da ama bu sene geçen seneyi gördüğümden ötürü ben gitmeyeceğimi belirttim... Fiyatlara gelince market fiyatları kesinlikle uygun... Şu da var Ramazandan önce giriş yapmıştık biz dönem olarak Ağustosun ilk 2 haftası olduğundan dolayı, Ramazanın başlamasıyla içerdeki insanların hemen hemen %60 %70 inin evlerine geri döndüklerine şahit olduk... Ramazan olmasa gerçekten her yönden kafa dinlenebilecek bir yer... Son olarak internet kullanımında çevrenden elinden geldiğince ttnet wifi kullanıcı adı ve şifre topla derim :D Heryerde de çekmez bunu bil...

• quote:

Orijinalden alıntı: RAIN_MAN

Armutlu da 3. blokta yerimiz var... Gerçekten çok nezih biryer ama Ramazan da kesinlikle tavsiye etmiyorum... Denizi çok temiz... Bayanlar için ayrı bir plaj var erkek ve bayanında kullanabildiği plajda mevcut... Aquapark Ramazan da uzun bir seans uygulaması yapıyor yanlış hatırlamıyorsam 9:30/03:00 veya 02:00 arası tek seans uygulaması var... Geçen sene ailemle Ramazanda 6 gün geçirdik Armutlu da ama bu sene geçen seneyi gördüğümden ötürü ben gitmeyeceğimi belirttim... Fiyatlara gelince market fiyatları kesinlikle uygun... Şu da var Ramazandan önce giriş yapmıştık biz dönem olarak Ağustosun ilk 2 haftası olduğundan dolayı, Ramazanın başlamasıyla içerdeki insanların hemen hemen %60 %70 inin evlerine geri döndüklerine şahit olduk... Ramazan olmasa gerçekten her yönden kafa dinlenebilecek bir yer... Son olarak internet kullanımında çevrenden elinden geldiğince ttnet wifi kullanıcı adı ve şifre topla derim :D Heryerde de çekmez bunu bil...

sağolun hocam sorun neydi ki o zaman kalabalık olmaz
    birde hocam market fiyatlarından örnek verirsek atıyorum makarna istanbulda 1 liraysa armutluda ne kadardır çünkü bize pahalı dediler ondan kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @REİS1907 -- 16 Temmuz 2011; 3:42:56 >

• Ben gittim mükemmel bi tatil oldu evlerde kaplıca var çok büyük bi yer havuz dediğin olay doğru 8 lira ama aqua park o sadece 1 havuz değil ayrıca aile havuzu var 1 havuzu kapattırabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son123

Ben gittim mükemmel bi tatil oldu evlerde kaplıca var çok büyük bi yer havuz dediğin olay doğru 8 lira ama aqua park o sadece 1 havuz değil ayrıca aile havuzu var 1 havuzu kapattırabiliyosun.

sağol hocam peki aile havuzu nasıl büyük mü
  • Hocam sorun kendi adıma Ramazan olduğundan akşama kadar oruçsun ve denize giremiyorsun... Bunun peşisıra akşam teravih namazı zaten saat 11 civarı oluyo bundan sonrada havuz falan bana sıkıntı vermişti. Bu sebeplerden Ramazan ağustos ayında olduğu suretle Armutlu ya uğramam diye düşünüyorum yoksa diğer konularda en ufak bir sıkıntı yaşayacağın biryer değil... gönül rahatlığıyla gidilebilecek biryer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @REİS1907

quote:

Ben gittim mükemmel bi tatil oldu evlerde kaplıca var çok büyük bi yer havuz dediğin olay doğru 8 lira ama aqua park o sadece 1 havuz değil ayrıca aile havuzu var 1 havuzu kapattırabiliyosun.

10 numara diyorum büyük saunasıda var sana ait mükemmel ama dedikleri gibi çok din üzerine bi yer ama aile havuzunda istediğini yaparsın fantazi olsun ne biliyim ilişki olsun

• quote:

quote:

hocam sizin sorunuza gelirsek , her sene olmadı , 2 sene bir gideriz , en fazla huzurlu oldugum yerdir , dogrudur muhafazakar insanlar vardır ama kesinlikle tutucu degildirdirler , önü deniz arkası yeşillik , paranın hakkını alabilecegin , gerçekten tatil yaptım diyebilecegin yer tavsiye derim
  • quote:

Hocam sorun kendi adıma Ramazan olduğundan akşama kadar oruçsun ve denize giremiyorsun... Bunun peşisıra akşam teravih namazı zaten saat 11 civarı oluyo bundan sonrada havuz falan bana sıkıntı vermişti. Bu sebeplerden Ramazan ağustos ayında olduğu suretle Armutlu ya uğramam diye düşünüyorum yoksa diğer konularda en ufak bir sıkıntı yaşayacağın biryer değil... gönül rahatlığıyla gidilebilecek biryer...

yok hocam 1 hafta tutmayalım diyoruz sonra telafi ederiz diye çünkü diğer zamanlarda pahalı oluyor sanıyorum kalabalıkta olmaz o sebeple ramazan ayında gidelim diyoruz
    çok sağol hocam bilgiler için
  • market fiyatlarından örnek verirsek atıyorum makarna istanbulda 1 liraysa armutluda ne kadardır çünkü genelde istanbula oranla 2 kat daha pahalıymış doğru mu arkadaşlar
  • yukarı
  • quote:

market fiyatlarından örnek verirsek atıyorum makarna istanbulda 1 liraysa armutluda ne kadardır çünkü genelde istanbula oranla 2 kat daha pahalıymış doğru mu arkadaşlar

makarnayı çok mu seviyon dostum?15 20 paket götür evden
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

market fiyatlarından örnek verirsek atıyorum makarna istanbulda 1 liraysa armutluda ne kadardır çünkü genelde istanbula oranla 2 kat daha pahalıymış doğru mu arkadaşlar

makarnayı çok mu seviyon dostum?15 20 paket götür evden

yok ya örnek olarak verdim hesaplamaya çalışıyorum ne kadar pahalı diye

• yukarı
  • yukarı
  • up
  • quote:

İşin açığı hiçbirşeyin fiyatının bırakın 2 katını %50 fazla olduğunu bile görmedim... 1 liralık ürün orada en fazla 1,25 bu da en yüksek fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIN_MAN -- 16 Temmuz 2011; 20:02:35 >
  • quote:

quote:

İşin açığı hiçbirşeyin fiyatının bırakın 2 katını %50 fazla olduğunu bile görmedim... 1 liralık ürün orada en fazla 1,25 bu da en yüksek fiyatı...

çok sağol hocam
  • birde hocam denizi nasıl temiz mi
  • quote:

birde hocam denizi nasıl temiz mi

mavi bayraklı bir deniz gerisini siz düşünün... :)
  • yardımlarınız için teşekkürler otellerde pahalı olduğu için armutluya gidecez sanırım sanıyorum 8 ağustosta ordayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.