Şimdi Ara

İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Vay anasını konu nereye gelmiş

harbiden he
  • up
  • bırakın kimin nesi olduğunuda yakın zamanda giden varmı ne götürek yanımızda,odalarda mutfak varmış kendin pişir kendin ye yapabilirmişiz,yapmak istemezsek güzel sabah kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği yiyebileceğimiz yer varmı, fiyatlardan bahsetmemişler,sitelerinde güzel resimler koymuşlar,bize ekim ayı için 2 kişi 5 gün 300tl dediler,daha aşağı ücret alan varmı arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

Orijinalden alıntı: Contramal

sen nerden biliyorsun fettullah ı takip ettiğimi iddia ediyorsun ?

bi kere o mekan fettuhlahçıların değil süleymancıların ?

ki benim hiç biriyle işim olmaz ilerici arkadaşım

İhlas fetullahcida degil suleymancida

İhlas hiçbirine bağlı değil arkadaşın dediği gibi , Ehli Sünnet Vel Cemaat diye geçiyor bu da Peygamberimizin sünnetinin peşinde olduklarını gösterir , Seyit Enver Ören'e aittir İhlas kurumları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

bırakın kimin nesi olduğunuda yakın zamanda giden varmı ne götürek yanımızda,odalarda mutfak varmış kendin pişir kendin ye yapabilirmişiz,yapmak istemezsek güzel sabah kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği yiyebileceğimiz yer varmı, fiyatlardan bahsetmemişler,sitelerinde güzel resimler koymuşlar,bize ekim ayı için 2 kişi 5 gün 300tl dediler,daha aşağı ücret alan varmı arkadaşlar....

yemek disarida pahali olur gecen 5kisi bi oglen yemegine 70lira odedik lahmacun pide yedik
  • Su an armutludayim bilgi isteyen olursa pmlesin ;) sabaha havuzdayim kafa dinleme yeri olarak 10 numeraaa
  • bizimde var orda yer,ilk iki yıl gittim sonra ..ihlasçılar çıkarcıdır... ve para göz oldukları için satana kadar bin takla atarlar...köprü,ayı,dayı muamelesi parayı alana kadar.. sonra umrunda olmazsın!..kaldı ki armutluyuda nerde hanzo, vb insan varsa doldurmuş..Demek istedigim hiç insan seçmiyor oraya oyüzden en son gittigmde ortam cins cins insanlarla doluydu..... paranın kokusunu aldımı tamam nasıl bir insan oldugun önemli değil,paranın kölesi olmuşlar.En baştada dediğim gibi çok ama çok çıkarcıdırlar,

• Beyler buraya sadece aile ile mi gidiliyor? sevgilimle gitmeyi düşünüyorum ama biraz muhafazakar bi yer daha önce hep ailemle gitmiştim dışardan devre kiralayıp sevgilimle kalsam oluyomu öyle ?
  • Su an armtludayim. Deniz haric her sey para ile. Havuza 2 saat giris 10 tl markete girdim deniz gozlugu almaya istanbuldaki 5 tl lik gozlukler 25 tl ye satiliyor. Kiytirik deniz sortlari 25 ,30 tl. Bilmiyorm go kart falan diyolar da kiralamak icin daha fiyat sormadim muhtemelen ates pahasidir. Akrabanin devremulku olmasina ragmen giriste vekil parasi 250 tl ve su ve elekrtik icin 100 tl toplm 350 tl 3 kisi icin para odedik. DahA ilk gunum yarim gezicem bakalim. Çok pahali olmayan zaman gecirmelik tavsiyesi olan varsa isime yarar. Ne halt yicem ben burada bir hafta bilmiyorum. Ha bu arada internet wifi falan yok. Kaplica dedikleri sey de banyodaki küçücük jakuzi ondan da termal su akiyo diyolla. Ama bu normal cesme suyu deilse ben bi sey bilmiyorum xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

Su an armtludayim. Deniz haric her sey para ile. Havuza 2 saat giris 10 tl markete girdim deniz gozlugu almaya istanbuldaki 5 tl lik gozlukler 25 tl ye satiliyor. Kiytirik deniz sortlari 25 ,30 tl. Bilmiyorm go kart falan diyolar da kiralamak icin daha fiyat sormadim muhtemelen ates pahasidir. Akrabanin devremulku olmasina ragmen giriste vekil parasi 250 tl ve su ve elekrtik icin 100 tl toplm 350 tl 3 kisi icin para odedik. DahA ilk gunum yarim gezicem bakalim. Çok pahali olmayan zaman gecirmelik tavsiyesi olan varsa isime yarar. Ne halt yicem ben burada bir hafta bilmiyorum. Ha bu arada internet wifi falan yok. Kaplica dedikleri sey de banyodaki küçücük jakuzi ondan da termal su akiyo diyolla. Ama bu normal cesme suyu deilse ben bi sey bilmiyorum xd

Wifi vardi ben 11. Blokta akaliordum ttnet wifi vardi ayrica iskele danismanin ordaki avmdede wifi var

Bisiklet kiralayabilirsin 10 tl covari birseydi

• Wifiye girmek icin ttnet aboneligin olmasi gerekiyor. Yoksa para ile satiliyormus. Bisikletten ziyade atv kiralayim dedim 30dk icin 30 tl istiyorlarmis. Basket ve futbol sahasi var. Kapisi acikti o beleş sanirim. Yarin cts. Pazari varmis buranin gidip futbol topu deniz gozlugu falan alicam. Burada bu mevsimde top oynamaya genç bulmak. Eskort bulmaktan daha zor olacak ama bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

Wifiye girmek icin ttnet aboneligin olmasi gerekiyor. Yoksa para ile satiliyormus. Bisikletten ziyade atv kiralayim dedim 30dk icin 30 tl istiyorlarmis. Basket ve futbol sahasi var. Kapisi acikti o beleş sanirim. Yarin cts. Pazari varmis buranin gidip futbol topu deniz gozlugu falan alicam. Burada bu mevsimde top oynamaya genç bulmak. Eskort bulmaktan daha zor olacak ama bakalim.

Valla ben şu an orada olsam oynardık hocam Seneye yazın gelirseniz oynarız, her yıl 3 ay oradayım
  • İhlas Armutlu tatil köyünde 11.Blok A3 Dönemi C girişi 17 nolu daire 8. kat havuzlara kapalı tünel geçişi.

23 ocak 06 şubat Arası kiralık Devremülk 1200 tl Kullanacak kişi adına noterden kullanım izni yapılıp gönderilecektir.5057857078
  • İhlas Armutlu Tatil Köyünde C blok Deniz manzaralı devre mülk 18 Kasım - 2 Aralık dönemi için pm gönderirseniz yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.