Şimdi Ara

İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ağustosta kısmetse ailece gitmeyi düşünüyoruz.
    gidenlerin fikirlerini almak istedim.birde bu yüzme havuzu beni düşündürüyo bazıları 8 lira veriyosun 2.5 saat yüzüyosun diye bir şey söledi doğru mu birde karma havuz var mı çünkü bazılarıda kadın erkek ayrı dedi doğru mu yardımcı olursanız sevinirim

• bilen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: @REİS1907

bilen yok mu
    bizim devremülk var orda. kışın gidiyoruz çünkü kaplıcalarıda olduğu için daha çok kışın tercih ediliyor. tabi yazın da çok kalabalık oluyor ve güzel oluyor diye biliyorum. eğlence ortamı açısından asla sıkılmazsın go kart, gondol, konser falan ortam gerçekten güzel. havuz olayına gelirsek sanırım bu sene 7 lira falandı, havuzlar siteye girişte güvenlik bölümünün hemen solunda kalıyor daira kiralarsanız 1.bloklardan birinden kiralayın hem eğlence yerleri yakın hemen önünde hemde havuz hemen sağında kalıyor. yüzmenin saati var heralde 2 veya 2.5 saatti yani seansları var mesela 14:00 - 16:00 arası gibi. havuzlar karma değil kadın ayrı erkek ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

bizim devremülk var orda. kışın gidiyoruz çünkü kaplıcalarıda olduğu için daha çok kışın tercih ediliyor. tabi yazın da çok kalabalık oluyor ve güzel oluyor diye biliyorum. eğlence ortamı açısından asla sıkılmazsın go kart, gondol, konser falan ortam gerçekten güzel. havuz olayına gelirsek sanırım bu sene 7 lira falandı, havuzlar siteye girişte güvenlik bölümünün hemen solunda kalıyor daira kiralarsanız 1.bloklardan birinden kiralayın hem eğlence yerleri yakın hemen önünde hemde havuz hemen sağında kalıyor. yüzmenin saati var heralde 2 veya 2.5 saatti yani seansları var mesela 14:00 - 16:00 arası gibi. havuzlar karma değil kadın ayrı erkek ayrı

tmm hocam sağol yardımın için birde hocam aile havuzu yok mu sitesinde yazıyo sanırım orada karma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @REİS1907 -- 15 Temmuz 2011; 4:24:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

tmm hocam sağol yardımın için birde hocam aile havuzu yok mu sitesinde yazıyo sanırım orada karma

Alıntıları Göster
    yukarı

• quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    evet havuzlar ayrı seans seans havuzlar var. ama temiz mikrop kapma ihtimali yok aile havuzu var biraz tuzlu 40 lira. akşam konser falan yat turları var mangal yerleri var sahili güzel kadınlara ait deniz kıyısı var. 2 tane market var ne ararsan var fiyatları az bişey pahalı istanbul'a göre genelde yaşlılılar gelir oraya ama cok sakin balayını orda geçirdim tavsiye olunur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x2a

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    havuz kadın erkek ayrı diye biliyorum içki satışı flnda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Havuzu bilmiyorum ama şeffaf denizanalarından vardı, renkli olanları temizliyorlar. Araç varsa daha iyi oluyor ulaşım sıkıntılı. Sahildeki en büyük sorun belli zamanlarda geçen feribot, keza dikkatli olmazsanız telefon, sigara, çanta vs vs yerinden kalkıp geri çekilen denizle birlikte gidebilir. İstanbul feribotuydu yanılmıyorsam o Armutlu sahilinin tamamında aynı etkiyi gösteriyor, 1 haftada 2 kez suya çok yakın noktaya yerleşmemizden dolayı benim telefon ve sigara gitti; kız arkadaşım da güneşlenirken en son gelen dalgaya yenik düşüp suya kapılmamak için çığlık atıp bana tutunmaya çalışıyordu ben de küfür ediyordum

Hadi lan o kadar dalga mı olur diyorsanız minik tsunami'ye direnmeye çalışmayın, keza feribot geçtikten hemen sonra herkes sudan uzaklaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuz1i -- 15 Temmuz 2011; 10:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz1i

Havuzu bilmiyorum ama şeffaf denizanalarından vardı, renkli olanları temizliyorlar. Araç varsa daha iyi oluyor ulaşım sıkıntılı. Sahildeki en büyük sorun belli zamanlarda geçen feribot, keza dikkatli olmazsanız telefon, sigara, çanta vs vs yerinden kalkıp geri çekilen denizle birlikte gidebilir. İstanbul feribotuydu yanılmıyorsam o Armutlu sahilinin tamamında aynı etkiyi gösteriyor, 1 haftada 2 kez suya çok yakın noktaya yerleşmemizden dolayı benim telefon ve sigara gitti; kız arkadaşım da güneşlenirken en son gelen dalgaya yenik düşüp suya kapılmamak için çığlık atıp bana tutunmaya çalışıyordu ben de küfür ediyordum

Hadi lan o kadar dalga mı olur diyorsanız minik tsunami'ye direnmeye çalışmayın, keza feribot geçtikten hemen sonra herkes sudan uzaklaşıyor

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkürler peki denizi nasıl temiz midir

• quote:

Deniz de aynen tatil köyü gibi denize girenler eğer

İçki içmişse sigara içmişse nasıl toprak kabul etmiyor ya deniz i de öyle deniz seni kabul etmiyor ve bir dalgayla hooop sahildesin kumlarda o yüzden arınman ve saf temiz halde denize girmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

quote:

Deniz de aynen tatil köyü gibi denize girenler eğer

İçki içmişse sigara içmişse nasıl toprak kabul etmiyor ya deniz i de öyle deniz seni kabul etmiyor ve bir dalgayla hooop sahildesin kumlarda o yüzden arınman ve saf temiz halde denize girmen lazım

Alıntıları Göster
    Burda ki bazı arkadaşlar yalan yanlış bilgiler vermiş, islam düşmanlığı yapmak için din düşmanlığı yapmak için İhlas tatil köylerini kötülemek için,

Gİttim, en son ocak ayındaydı işte, kadın erkek ayrı havuzları var, plaj olarak hem kadın erkek ayrı hemde karışık plajlar var bu yönden gerçekten çok büyük bi nimek istediğin gibi girebiliyosun

İçki satışı yok içeride, fakat dışardan istiyosan getir kimsenin mani olduğu yok, fiyatlar iyi, denizide güzel

Ailecek gideceğin için daha da uygun bi yer, kafa dinlemek adına dinlenmek adına gidelebilecek en güzel yerlerden biri armutlu

tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Burda ki bazı arkadaşlar yalan yanlış bilgiler vermiş, islam düşmanlığı yapmak için din düşmanlığı yapmak için İhlas tatil köylerini kötülemek için,

Gİttim, en son ocak ayındaydı işte, kadın erkek ayrı havuzları var, plaj olarak hem kadın erkek ayrı hemde karışık plajlar var bu yönden gerçekten çok büyük bi nimek istediğin gibi girebiliyosun

İçki satışı yok içeride, fakat dışardan istiyosan getir kimsenin mani olduğu yok, fiyatlar iyi, denizide güzel

Ailecek gideceğin için daha da uygun bi yer, kafa dinlemek adına dinlenmek adına gidelebilecek en güzel yerlerden biri armutlu

tavsiye ederim

peki hocam çok sağol bilgi için
  • quote:

quote:

tavsiye ederim

peki hocam çok sağol bilgi için

Alıntıları Göster
    küçük bikaç arkadaşımız var burda, daha kavrama yorumlama kapasiteleri oturmamış sen onlara bakma gittiğinde görürsün memnun kalırsın, şimdiden iyi tatiller

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

küçük bikaç arkadaşımız var burda, daha kavrama yorumlama kapasiteleri oturmamış sen onlara bakma gittiğinde görürsün memnun kalırsın, şimdiden iyi tatiller

Alıntıları Göster
    Hafta sonu evde kalma gel armutluya , ihlas armutlu tatil köyü rez için 0.... ulan bir ara ntv radyo da ne reklam verirlerdi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Hafta sonu evde kalma gel armutluya , ihlas armutlu tatil köyü rez için 0.... ulan bir ara ntv radyo da ne reklam verirlerdi be.

Alıntıları Göster
    atroce sağol hocam
    hayati54 sorma ya o reklam yüzünden kafayı yicektim nasıl bir müziktir ya

• quote:

atroce sağol hocam
    hayati54 sorma ya o reklam yüzünden kafayı yicektim nasıl bir müziktir ya

yok hocam severdim aksine reklam çalınca sesini açardım hoşuma giderdi
  • quote:

tavsiye ederim

Bilgilendirmen için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beylerbeyi01

quote:

tavsiye ederim

Bilgilendirmen için teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    http://inciswf.com/1308341287.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

http://inciswf.com/1308341287.swf

Alıntıları Göster
    birde aklıma takıldı yiyecek fiyatları nasıl örneğin marketi istanbula göre çok mu pahalı
  • quote:

birde aklıma takıldı yiyecek fiyatları nasıl örneğin marketi istanbula göre çok mu pahalı

Alıntıları Göster
    yukarı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.