Bende annem için almaya niyetlendim ama kart kampanyası puan kupon gibi birşey denk getirebilir miyim diye bakıyordum. |
İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı 999TL - Çiçeksepeti (2. sayfa)

-
-
Atık su borusunu gidere bağlamazsanız ve balkon gibi bir yere verip damacana içine koyarsanız balkona lavaboya kullanabilirsiniz. Faturada çok bir şey yapmıyor ama ben çevre için bu şekilde yaptım günde bir iki kere banyoya taşıyorum kovayla sadece.
Biz Hyundai kullanıyoruz 1'e 3 veriyor atık suyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 16 Şubat 2021; 17:7:48 > -
Bu sistemler hep mi böyle yaw atık su çok fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yüzden almıyorum. En iyisi bile 1e 3 - 4 atık su veriyor. İçme suyunu damacana vs hallediyorum. Arıtıcılara da fazla güvenmeyin. Kimyasalları arıtamaz. Kireci nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama büyük ihtimal kireç çözücü filtre de var. Virüs bakteri vs %99 arıttıklarını iddia ediyorlar. Ama inandırıcı gelmiyor. Suyun tadının güzel gelme sebebi en son aşamada hindistan cevizi aromasını suya karıştırıyorlar.
Zaten su kıtlığı dönemindeyiz. Hem de 1000 tl buna peşin vereceksiniz sonra su faturanız 2 katına kadar çıkacak. Günde 1 2 damacana tüketilmiyorsa bence boşa masraf.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır mı arkadaşlar çok bilgim yok bu cihazlar hakkında 4 kişilik aileyiz. -
musluk var mı yok mu şimdi nerde yazıyor musluk olmadıgı
-
Bu olayın sebebi ne ? Cihaz ne yapıyorda bu kadar atık su oluşuyor?
-
arıtma cihazlarında atık su üreten tek filtre vardır oda membran filtresidir.bu filtredeki gözenekler sadece su molekullerının geçebileceği bir yapıdadır milimetrenın on milyonda biri kadar ufak gözeneklerdir.dıştan gelen su eğer bu gözeneklerden geçebilirse filtrenın içerisindeki borudan arıtılmış su olarak çıkarlar,bu gözeneklerden geçemeyen su ise atık su olarak ayrıştırılır.
her bolgenın su kırlılık derecesı farklı olduğundan atık su oranı su kirliliğine göre değişmektedir,atık su oranını buyuk olcude etkileyen diğer bir neden ise su basıncıdır.şebeke suyunun membran filtresınin gözeneklerınden geçebilmesi için suyun basınçlı olması gerekır.su basıncı ne kadar çoksa su filtreden geçmek için zorlayacaktır ve atık su oranı azalacaktır.eğer basıncınız düşükse arıtma cihazı çalişmayacaktır veya pompalı bir arıtma cihazına ihtiyacınız olacaktır.
-
Bu cihazın İhlas'ın olduğuna emin misiniz? Ben böyle bir cihazını görmedim. Günlerdir araştırıyoruz. Fiyat, performans, sağlık vs. açısından en iyisi İhlas Cebilon. En çok satılan arıtma cihazı. Sağlık sertifikaları mevcut. AO Smith ve bunun arasında kalmıştık, AO Smith'in buna göre artısı yok, o zaman o kadar para vermeye de gerek yok.
Fiyat çok iyi. Hemen satın aldım, çok teşekkürler.👍 Musluğu içinde midir bilemem, çok da önemli değil. Dün GPD Mar70 sipariş vermiştik zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimmer -- 16 Şubat 2021; 19:48:56 >
-
Şebeke suyum :
Merhabalar arkadaşlar. Bu cihazı Kayseri'de kullanan var mı acaba? Şu kepazeliğe bakar mısınız, su mu içiyoruz, rakı mı belli değil. Tadı da ilaçladıkları için çok kötü. Damacana takip etmekten bunaldım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 16 Şubat 2021; 21:0:41 > -
Damacanadan su içmek çok sağlıksız. Tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor.
-
Hocam, şebeke suyunu paylaşmıştım. Arıtma cihazı alma arefesindeyim. 😁quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasServisi yokmu ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Hocam, şebeke suyunu paylaşmıştım. Arıtma cihazı alma arefesindeyim. 😁
Alıntıları GösterYanlış anlamışım pardon.
-
Aman hocam Kayseri deyim bende , biran ihlas temiz olarak bu suyumu çıkardı diye okudum🙂 şebeke suyuymus Allah tan üründe kargoya verilmiş çünkü iptal de edemezdim.1-2 güne gelir farkı yazarımquote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Şebeke suyum :
Merhabalar arkadaşlar. Bu cihazı Kayseri'de kullanan var mı acaba? Şu kepazeliğe bakar mısınız, su mu içiyoruz, rakı mı belli değil. Tadı da ilaçladıkları için çok kötü. Damacana takip etmekten bunaldım artık.
-
Düzelttim hocam. 😅 -
İhlas pazarlama yalnızca aura cebilon satar, anlaşılan kişilerin ihlas la bir alakası yok, ihlas ın ismini kullanarak dolandırmış vicdansızlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Fırsatavcısıİhlas pazarlama yalnızca aura cebilon satar, anlaşılan kişilerin ihlas la bir alakası yok, ihlas ın ismini kullanarak dolandırmış vicdansızlar.
Googledan ortimax diye markayı arttığımda birden fazla farklı pazarlama şirketlerinin bu ürünü pazarladığını tespit ettim. Dediğinizde haklı olabilirsiniz. Hatta benzer şikayetlerde okudum. Yaşlıları hedef almışlar. Büyüklerimizi bu dolandırıcılara karşı uyarmamız lazım. Ücra köşedeki köylere kadar gidiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 16 Şubat 2021; 22:39:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X