Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
5
Favori
466.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede philips home hero var 400 watt emiş gücü var arkasında hepa filtreli hani tanıtım yada show desek daha doğru olur onda ışıkla gösteriyorlarya bizim makinadan bişey çıkmadı baya bozuldu tanıtım görevlisi ve her üründen pay aldıklarından hiç şüphem yok
  • 3-5 mesajlı kullanıcılara kimse itibar etmez nasılsa ama mesaj yazanların cogu ürünün satıcısı
  • ARKADAŞLAR BEN ANKARADAYIM. İHLAS TEMİZLİK ROBOTUNUN TANITIMINA GELDİLER MAKİNE GÜZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK SPOTTA 1.050 TL EVE TANITIMA GELENLER 1.530 TL NAKİT İSTİYORLAR. 3 YIL EVDE GARANTİ HİZMETİ VERİYORUZ DİYORLAR. YANİ KULLANICI HATASINDAN MOTORU YAKTINIZ DİYELİM ERTESİ GÜN EVE GELİP MOTORU DEĞİŞTİRİYORLAR HEMDE ÜCRETSİZ DEDİLER. 3 YIL SONRA YANİ GARANTİ BİTİMİNDE PARÇA PARASI VE 20 TL YOL ÜCRETİYLE EVDE YİNE SERVİS VERİYORLARMIŞ.

ŞİMDİ. ASIL SORU ŞU :1.000 TL VERİP SPOTTAN MI ALSAM YOKSA 1.530 TL VERİP GARANTİLİ Mİ ALSAM . BİRDE DİYORLARKİ SPORTTAN ALIRSANIZ SERİ NURMARASINDAN BAKIYORLAR PARANIZLA BİLE OLSA YAPTIRAMIYORSUNUZ DİYORLAR. ARADA 500 TL OYNUYOR LÜTFEN YORUM YAPIN KAFAM ÇOK KARIŞIK...
  • ihlas aura cleanmax temizlik robotunu annemle teyzem yaklaşık 15 yıldır kullanıyorlar.ihlassın ilk çıkardığı modeli sanırım.bende 6 senedir kullanıyorum.annemin bu makineden nekadar memnun olduğunu gördükten sonra yeni modelini almaya tereddüt bile etmemiştim.fiyatı oldukça pahalı ama verilen parayı hakediyor.diğer toz torbalılar tozu bir taraftan havayla çekerken bir kısmınıda hava çıkışından geri bırakıyor.bu robot gerçekten tozu suya hapsediyor.biz alırken çok fazla su filitreli makine yoktu piyasada.şimdiki suyla çalışanlar nasıldır bilmem ama bu robotu artılarını ve ekslilerini yazayım kararı siz verin.

eksilerinden başlıyalım
    *normal süpürgelere göre boşken bile çok ağır.ama yeni modelleri eskisine göre nisbeten hafiflemiş.
    *oldukça gürültülü çalışıyor.derin temizlik için dövücü açtığınızda bütün apartman sizin temizlik yaptığınızı anlıyor.
    *yedek parça fiyatlarında düşük olduğu söylenemez.
    *suyunu boşaltmazsnız birkaç gün sonra inanılmaz bir koku yayıyor.

şimdi gelelim artılarına
    *ağır dedim ama makineyi kucağınızda taşımıyorsunuz sonuçta .Derin temizliği açtığınızda süpürgenin uç kısmı halı üzerinde kendiliğinden ileri gidiyor.siz sadece geriye çekiyorsunuz.
    *gürültülü çalışması temizlik permormansının yanında önemini kaybediyor.bir müddet sonra gürültüsüne alışıyorsunuz bile.
    *yedek parçaları pahalı ama zırt bırt bozulmuyor.(6 senede sadece 1 parçası değişti,eski modellerde daha çok yaşanıyordu bu parça değişimi.hangi parçalar sık sık bozuluyorsa o parçaları sağlamlaştırmışlar
    *suyunu boşaltmak toz torbası değiştirmekten daha zahmetsiz ve temiz.bazı arkadaşlar separatörün temizliği ve kazan temizliği çok zaman alıyor demiş ama bu makineyle temizlik yaparkan zaten zamandan tasarruf etmiş etmiş oluyorsunuz.
    şimdi ekstra artılarına geçelim
    *halı yıkamak süpürmeye göre yorucu olsada sonuç sizi memnun ediyor
    *suyu ilk doldurduğunuzda odanın içinde öylece çalışmaya bırakısanız odanın havasını temizliyor.robotu alırken verilen kokuyuda kullanırsanız mis gibi koku kaplıyor evinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berence -- 12 Nisan 2013; 14:58:31 >

• Merhaba bende aura cleanmax 114F kullanıcısıyım, ürün yanlışlıkla susuz olarak çalıştırıp temizlik yapılmış. Şimdi, ya psikolojik olarak yada gerçekten çalıştırdığımızda zırıltılı sesler geliyor ve sesi sanki eskisine göre arttı. Ne yapmamızı öneriyorsunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler...
  • beyler bu ihlasçılardan uzak durun işe alıyoruz diye yemesinler alırlar işe ondan sonra referans isterler yok tanıdıklarına gidiyomuşsun tanıtıma saçma sapan işler lise mezunu adamları satış müdürü yapıcaz yönetici olcaksınız diye yiyolar arkadaşım girmişti anlattı şaşırdım ayrıca bu tanıtımcılar evinizin önünde kamp bile kurarlar satmak için başımıza geldi ordan biliyorum aman diyim uzak durun.
  • ihlas pazarlamada çalışıyorum
    aura cleanmax temizlik robotu ücretsiz tanıtım görmek isteyenlere evlerinde ücretsiz tanıtım yapılır. her türlü bilgi desdek için yardımcı olmak isterim. özellikle bildirmek isterim ki amacımız sadece tanıtmaktır. Zaten beğeneceğinizden eminiz. Gerçekten çok kullanışlı zaten öyle olmasaydı kimseye önermezdim. Çünkü bu başkalarını kandırmak olur. Ulaşmak isteyenler arayabilirler.

tel : 0554 698 99 34
  • quote:

Orijinalden alıntı: metelevent81

Merhaba bende aura cleanmax 114F kullanıcısıyım, ürün yanlışlıkla susuz olarak çalıştırıp temizlik yapılmış. Şimdi, ya psikolojik olarak yada gerçekten çalıştırdığımızda zırıltılı sesler geliyor ve sesi sanki eskisine göre arttı. Ne yapmamızı öneriyorsunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler...

Sevigli İhlas satış temsilcileri ürünlerinizin arkasında böyle mi duruyorsunuz. Kimse yardımcı olmayacak mı? Servisi nerededir bu cihazın...
  • aura cleanmax için koku nereden temin edilebilir? orjinal verilen kokular bitti. onlar çok güzeldi, istanbul anadolu yakasında ?
  • İhlasın temizlik robotu için arkadaşlardan biri 5 TL teknik servis ücreti ödediğini yazmış? gerçekten çok merak ettim hangi ilde yaşıyor bu arkadaş??? her sene ihlasın temizlik robotu için illa ki teknik servise gidiyorum. Markası İHLAS olduğu için bu konuda TEKEL olmuşlar. sadece hortumunu değiştirmek için bugün teknik servise gittim. 100 TL masraf istiyorlar. geçen sene 5. ayda yine aynı konu için gitmişim. her sene bunlara para vermekten gına geldi.
    elimdeki ürünün bir tek hortumu yırtık satıyorum. almak isteyenler bana ulaşsın.
    muhittinkalkan@hotmail.com
  • bu arada sayın yönetim burası İhlas pazarlamada çalışan pazarlamacıların cirit attığı bir foruma dönmüş bence bu meseleye bir el atın...
  • İhlas temizlik robotu Ürün hakkında sorularınız tüm yanıtları sitede belirtilmiştir incleyebilirsiniz
  • Ben bir dağ köyünde çalışan ve küçük bir lojmanda kalan bir öğretmenim.Evimdeki tüm eşyayı toplasanız 5000 lira etmez. Sonuçta geçici bir durumdayız burada.Ama evimde 1700 liralık Cleanmax var.
    Kaynanamın bana en büyük kazığı da budur.Kendisi bunun üstüne bir tane de küçük olanından alacakmış.Koltuklar için. Küçücük lojmanda atım atacak yerimiz yok ama başköşede robotumuz oturuyor. Ayrıca o ağır diye bir tane de normal torbalı makine de var.
    Ayrıca memuriyetten önce kendim de bir tür pazarlama işi yaptığımdan, ayrıca İhlas Finans babamın 100 000 markını yediğinden çok zoruma gidiyor.
    Fakat tüm bunların dışında 1700 liralık bir makine olmadığı en basitinden, borularını birbirinden ayırmak için bastırılması gereken o pimlerden belli.Ergonomiye bak!

• Arkadaşlar benimde dün gece evime geldiler hanımın sayesinde.Yaklaşık 3 saat oturdular anlattılar.Tamam sağlık açısından iyi bir ürün olabilir fakat çok pahalı dedim ama bi şekilde ikna ettiler.Az önce gittigidiyorda baktım 1390 tl yazıyor.Bunlar bana World karta 1800 tl 12 ay taksit dediler.Makine şu an bizde ama ben hala kararsızım kart çekimi henüz yapılmadı.Yakın zamanda alan arkadaşlarda aldıkları fiyatı burada acilen paylaşırsa sevinirim.
  • hiç tavsıye etmıyorum... senede 2 kez halı yıkamak için 2000 tl gıbı bır rakam vermek tuhaf..

tum ev halılarını en fazla 100 tl yıkatırsınız.. hemde yorulmadan
  • merhaba yorumların sadece bır kısmını okuma imkanım oldu.. ve yazmadan geçemeyecegım...

ama kesınlıkle ihlasın ve aura nın temızlık robatunu tavsıye etmıyorum... ikiside kullandım.. iyi yanlarda var elbet..

1- evet dövucusu halıları parlatıyor.. ancak kucuk paratları temızlemek ayrıca zor.. ve halıyı süpürdugunuz aparatla malaesef parkeler süprulmuyor... ve dıp köse gırmıyor dövucusu.. aparatı degiştirmek için boruyu çıkarmak için fil gücüne sahıp olmak gerekıyor..

2- halıları yıkamadan önce mutlaka dövucu ile süpürmek gerekıyor.. sonra yarım saatınızı yıkama aparatlarını takmaya harcıyorsunuz.. ve püskurtulen suyu çekmek için guçluce bastımak gerekıyor... buda çok zor.. kolaylıklada koltuklar yıkanmıyor.. hiç denildigi gibi degil..

senede 2 kez halı yıkama da halıları yıkatsan 100 tl ancak eder.. zaten halılar yada bır silinir... senede 2 kez halı yıkamak için o kadar parayı yatırmak mantıksız..

3- dişarıya temız hava filitresı dedıklerı şey.. oraya basıt bır sungere benzer bır şey koymuşlar. kısa sure sonra koku yapıyor.. yanında verılen parfum ise igreç.. kokusu mıde bulandırıcı. ayrıca set halınde sıze onunda satıyorlar..

4- hangı sulu süpürge olursa olsun, temızlık bıtınce her şeyini yıkamak zorunda kalıyorsunuz.. kısa sure yıkanmadı mı, özellıkle yaz a fecı şekılde koku yapıyor.. zamanı kısıtlı, çocuklu bayanlar için hiç uygun degil..

5- ihlasın süpurgesınden sonra, rowentanın sulu süpürgesını aldım 150 tl ye
    ancak ikisinin arasında hiç bır fark yoktu...

6- ihlasın supürgesınde ucak motoru gıbı ses var.. gunun bellı saatlerının dışında kullanırsanız kesın bınadan atılırsınız..

7- vakum vs bahsedıyorlar.. bunu normal süpürge ile gayet tabı yapabilirsiniz..

8- genelde sorunlu ve bozuk urunler çıkıyor.. kaç defa tamıre gıttı bılmıyorum... sayamadım..

açıkçası eger sulu süpürge almak istıyorsanız gıdın ucuz bır şey alın.. paranız yazık olmasın... senede 2 halıyı yıkamak için 2000 tl vermek çok manıksız..

• Ben de yeni bir thomas twin t2 sahibi olarak hemen gözlemlerimi aktarayım istedim.
    Bir aydır evde köpek beslemeye başladığımdan ve kıl tüy probleminden kurtulmak istiyordum. Elimde Bosch 1300w dandik toz torbalı bir süpürge vardı. Onunla kılları çekmek resmen eziyetti. Araştırdım soruşturdum hatta iki arkadaşımın makinalarını denedim. İkisi de evcil hayvan besliyor. Yani ksıtasımız hayvan tüylerini çekmek aslında.
    Birincisinde İhlasın cleanmaxı var. Çok süper temizliyor demişti. Gittim aletin çekim güüc aslında çok değil. Ancak Turbo fırçayı daha önce görmeyen insanlarda süper temizliyor etkisi yaratıyor. Sulu sistemin babasının taklidi olduğu için bu konuda iyi. Ancak hantal. Hortumu delindiğinde 100TL ödeyen arkadaşımdan Turbo başlığın da garanti dışı olduğunu öğrenip üstüne garanti kağıdını kaşelemedikleri için (çok kişi mağdur) aslında ürünün halihazırda garanti dışı olduğunu da öğrenince işini iyi yapan bu makinadan soğudum. Kısaca Düşük emiş gücüne rağmen iyi temizlik çok ses çok para. Turbo başlıksız köpek kılı çekemezsiniz eziyet.Ama turbo başlık yanında geldiğinden problem değil.
    İkincisinde Arnica Bora vardı. Emiş gücü beni tatmin etti gayet başarılı. Halı yıkamıyor ama sulu temizliğini de beğendim. Malzeme kalitesi pek iyi değil. Temizlemesi reklamdaki gibi basit değil. Bu tabi tüm sulu sistemler için geçerli. Ancak Fiyatına göre performansı süper. Ses olarak İhlasın müthiş sesine ulaşamasa da sesi yüksek.
    Son olarak benim aldığım ve hevesle açıp denediğim Thomas t2. Özellikle güya çekiş gücü en yüksek Thomas modeli diye bunu seçtim. Bazı yorumlara aldanarak Thomasda karar kıldım. Dedimki ikisinin ortası olsun malzeme kalitesi iyi olsun belki cam da sileriz :)
    Çekim gücü İhlasınkinden iyi olsa da düşük. Turbo başlık kutudan çıkmıyor bu sebeple tüy temizlemede çok başarılı değil. Normal başlığı kullanmayı öğrenince biraz rahat oldu. Verdiğim paraya acıdım.
    Sonuç olarak amacınız günlük süpürmeyse, milyarlar vermeyin halılarınızı yıkatın firmalara. Günlük temizlik içinse Arnica 2400w 400w çekim güçlü BORA alın paranız boşa gitmesin.
    Sulu sistemi boşver diyenlere aldırmayın, sulunun yerini hiç biri tutamaz. Önce en baba makinayla sonra arnicayla aynı yeri süpürün bakalım nasıl bir su çıkacak karşınıza.

• AURA CLEANMAX ın Bugun tanıtımda, fiyatının 2.400,00 TL 24 ay taksitli olduğunu söylediler.Ayrıca 13 yıl garantisi varmış sorgusuz sualsiz kırsanız bile ücretsiz değiştiririz dediler.Amaa ben buna inanmıyorum,çünkü sitesinde Garanti 3 yıl yazıyor, bir şüpha var.Ürün güzel buna bişey diyemem,fiyat çok pahalı vede sevis çok önemli bugün size ürünü satan temsilci 1 yıl sonra acaba o işten ayrılırsa sizi kim tanır,13 yıl garantisi saptırmaca bence...
  • arkadaslr daha once yazdiklarimi okudumda tam reklamlardaki gibi yazmisim :D tekrar belirtmek isterimki makina btun herseyi suya gomdugund astim hstasi toza alerjisi olanlar icin birebir... Fakat eksik yonleri ise hali dovucu olmaz ise temizliktn %100 randiman alinamiyor. Jet motoru gibi sesi var. Birde makina agir... Ama anneme gore temizligi eksilerini kapatiyor....
  • Benim knaatim ise hangi marka olursa olsun halı yıkama işi kandırmaca,tam anlamı ile hiçbir makina halı yıkamaz,yıkar ama yıkar işte suyu verir sonra çeker kimisi yüzeyden kimisi derinlemesine sonuçta halıda bulunan tozlar su ile çamurhaline gelir ve halının dip katmanlarına yerleşir her makinada durum budur kimisi az çamur bırakır kimiside daha derine hapseder burada a markası daha iyi yıkıyor sanırız sonuçta hepsi yıkar ama dediğim gibi kandırmacadan öteye geçmez en iyisi yılda en az bir kere halıları yıkamacıda yıkatmak işi profesyoneline bırakmak,gelelim diğer temizlik olayına ne kadar güçlü çekim güzü var ise o kadarda hava çıkışı olmak zorunda dolayısı ile torbalı hepa filtreli ne olursa olsun bir şekilde hava çıkacak onunla birlikte küçük parça tozlarda temizlik yapılan ortama yayılacak bu noktada aklım ve mantığım tozu suya hapseden modellere kayıyor bunların içinde en iyisini biliyoruz ama o kadar para verilirmi imkan meselesi imkanı olan verebilir çokta güzel makinadır,beni aşr deyip ülkemizde yapılan kopyasını (ihlas) uzun süredir kullanıyorum çokta memnunum evet gürültülü hortum dışı deforme oldu ordan ayağa giden elektrik kablosu iş görmüyor ben onu düz bağladım şimdilik işe yarıyor (burda mesajımı okuyan izmir narlıdere hatay civarında bir ihlas satıcısı veya servisi varsa orjinal hortum almak isterim fiyatı ile ilgili cevap veya pm atabilir) halıyı temizlemesi güzel ayak elektrik motorlu olduğu için kendi kendine yürüyor sizi yormuyor bence önemli bir özellik sonuç olarak makinamdan memnunum yıllardır kullanıyorum bu arada ihlas satıcısı veya bayiisi değilim,makinayı yenilemeyi düşünürsem fiyat ve özellik araştırması yaparım sanki arnica bora fiyatı ile daha yakın gibi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.