Şimdi Ara

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi 2015-2016 Girişliler (Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
18
Favori
9.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tanitim gunlerinde bile servisle gittim. kayit ol sorun kalmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada kayıt olan varsa şunu sorabilir mi : kimlik karti icin foto cekilmesekte onceden çekilmis vesikalik versek olur mu
    Bide süreç nsail işliyo anlatirsaniz

• Parayı yatırdık bankada dekont verdiler iki tane kayıta giderken götürmek gerekiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brolo B kullanıcısına yanıt
    dün kayıt oldum teşekkürler yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikdörtgenli kullanıcısına yanıt
    dostum sıhhiye köpriüsünw çık tam çıktığın hizadan bilkent dolmuşu kalkar her15 dk da.bilkente girince bdkle spor salonına kadar gidiyo dolmuş

• Dün kaydı yaptım 4 kişilik yurt kalmamış bilginiz olsun. Ben de 3 kişilik karyolalıyı yazdım. Kişi sayısına göre en geniş oda. 2 kişilikler hapishane hücresi gibi.
  • Hatırlatma:

1-Yurt yerleşimlerinin yapılabilmesi için; 10 Ağustos 2015 akşamına kadar öğrenci numarası ve stars şifresi ile girilebilen Bildorm hesaplarında bulunan Kişisel Bilgiler sayfalarının tamamen ve eksiksiz olarak doldurulmuş olması gerekmektedir.
    2-Yurt kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için yurda giriş esnasında, Bildorm hesabından alınacak Yurt Başvuru Formu çıktısının imzalı olarak yurt idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.
    3-GE100 dersi seçenek seçimleri 10 Ağustos (09.00) Pazartesi başlayacak.

Oğuz Atay'dan incilerle yazıyı tamamlayayım:
    ''Oysa bizim bütün güzelliğimiz, yaşadıklarımızla düşündüklerimiz arasındaki acıklı çelişkinin yansımalarından ibaretti.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 6 Ağustos 2015; 20:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

Hatırlatma:

1-Yurt yerleşimlerinin yapılabilmesi için; 10 Ağustos 2015 akşamına kadar öğrenci numarası ve stars şifresi ile girilebilen Bildorm hesaplarında bulunan Kişisel Bilgiler sayfalarının tamamen ve eksiksiz olarak doldurulmuş olması gerekmektedir.
    2-Yurt kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için yurda giriş esnasında, Bildorm hesabından alınacak Yurt Başvuru Formu çıktısının imzalı olarak yurt idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.
    3-GE100 dersi seçenek seçimleri 10 Ağustos (09.00) Pazartesi başlayacak.

Oğuz Atay'dan incilerle yazıyı tamamlayayım:
    ''Oysa bizim bütün güzelliğimiz, yaşadıklarımızla düşündüklerimiz arasındaki acıklı çelişkinin yansımalarından ibaretti.''

Hocam çıktıyı 10 ağustosa kadar teslim etmemiz mi gerekiyor? Ben kayıt olurken bunlardan hiç bahsetmediler.

• Club Rocker C kullanıcısına yanıt
    -10 Ağustos'a kadar internetten işlemleri tamamla diyor 1. madde.
    -2. maddenin başında da ''yurda giriş esnasında'' ibaresi var başvuru formu teslimi için. Dikkatinden kaçmış herhalde.
  • quote:

-10 Ağustos'a kadar internetten işlemleri tamamla diyor 1. madde.
    -2. maddenin başında da ''yurda giriş esnasında'' ibaresi var başvuru formu teslimi için. Dikkatinden kaçmış herhalde.

Evet sağ olun
  • s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Puck -- 7 Ağustos 2015; 1:34:39 >
  • Arkadaşlar bi whatsapp grubu varsa bana pm atabilir misiniz, eğer yoksa ben kurayım bi whatsapp grubu isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Arkadaşlar bi whatsapp grubu varsa bana pm atabilir misiniz, eğer yoksa ben kurayım bi whatsapp grubu isterseniz

bölüm ne
  • Beyler selam, 2 gün önce yaptırdım bende kaydımı herkese hayırlı olsun.

Bildorm dan kişisel bilgileri vs girdim. Onun dışında internetten yapılacak birşey varmıydı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Orijinalden alıntı: Parishan

Arkadaşlar bi whatsapp grubu varsa bana pm atabilir misiniz, eğer yoksa ben kurayım bi whatsapp grubu isterseniz

bölüm ne

Matematik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaimeLannisterKingslayer

Beyler selam, 2 gün önce yaptırdım bende kaydımı herkese hayırlı olsun.

Bildorm dan kişisel bilgileri vs girdim. Onun dışında internetten yapılacak birşey varmıydı acaba ?

10 ağustos 27 ağustos arası ge 100 seçeneğini seçeceksin
  • Cope sorulari 2013 bi kendinizi deneyinhttps://busel-moodle.bilkent.edu.tr/ecope/
    Üye olun aktivasyon kodu kismina COPE yazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliodastablet -- 8 Ağustos 2015; 21:29:07 >
  • GE101 dersinden 13 taneden kaç tane seçmek gerekiyor?
  • 12 seçenekten 1'ini seçeceksin. (13. seçenek yabancı uyruklu öğrenciler için düzenlendi.)
  • quote:

12 seçenekten 1'ini seçeceksin. (13. seçenek yabancı uyruklu öğrenciler için düzenlendi.)

SRS Kullanımı diye bir seçenek var onu seçip 2 dkda A alabiliyoruz yani bu mudur?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.