Şimdi Ara

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi 2015-2016 Girişliler (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
18
Favori
9.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • whatsapp grubu varsa aktifse benide alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtlarda hangi gün insanlar geliyor.Cope1 sınavından sonra kurbana kadar insan oluyormu hep

• ctis whatsapp grubuna alabilirsiniz.
    hazırlığı doğuda göreceğiz ama merkez kampüsten yurda başvursak gelme ihtimali var mı? ne kadar mantıklı olur?
  • Hukuk. Listeye ekleyebilirsiniz beni de. :)
  • Arkadaşlar hazırlık okuyacağım merkez yurtlarına kabul görür müyüm acaba? Ortalama yürüyerek kaç dakika sürer hazırlıkla merkez yurdu arası
  • Beyler merkez yurtlarını unutun hazırlıkta ya 91.yurt ya da 92. yurtta olacağız anladığım kadarıyla.
  • Ekle hocam; Matematik bölümü
  • Arkadaşlar formu doldurdum ama babamın cep telini yazarken yanlışlıkla bir rakamı yanliş yazmısım sonradan fark ettim..gönder'e de bastım..nasıl değiştiricem acabaa.Baktım ama bulamıyorum..randevuda aldım o numaradan ileştime mi geçerler ? inanılmaz üzüldüm ve stres yaptım su an :(:( yardım edecek yok mu ?
  • kardes bilkenti ara olayi anlat belki yardimci olurlar

• yarın ararım olmazsa..of sinirlerim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunnyyy

Arkadaşlar formu doldurdum ama babamın cep telini yazarken yanlışlıkla bir rakamı yanliş yazmısım sonradan fark ettim..gönder'e de bastım..nasıl değiştiricem acabaa.Baktım ama bulamıyorum..randevuda aldım o numaradan ileştime mi geçerler ? inanılmaz üzüldüm ve stres yaptım su an :(:( yardım edecek yok mu ?

Takip
    benim de duzenlemem gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar formu doldurdum ama babamın cep telini yazarken yanlışlıkla bir rakamı yanliş yazmısım sonradan fark ettim..gönder'e de bastım..nasıl değiştiricem acabaa.Baktım ama bulamıyorum..randevuda aldım o numaradan ileştime mi geçerler ? inanılmaz üzüldüm ve stres yaptım su an :(:( yardım edecek yok mu ?

hocam rahat ol yarın ara bilkenti yardımcı olurlar
  • hoşt kullanıcısına yanıt
    dostum haberin var mı bilmiyorum ama ctis doğu kampüste.Hazırlıktakilere 91-92 gelir genelde
  • quote:

yarın ararım olmazsa..of sinirlerim bozuldu

oiy ye mail at easy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler üni. hayatına giriş ile ilgili sorum olacak.ilgimi ceken pek çok program var ama kılavuzda 10 farklı seçenek verilmiş. İlla o seçeneklerdeki gibi mi seçmek zorundayız ?Kafamıza göre aktivite programı yapamaz miyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp grubu var mi arklar?

• sorunum çözüldü gençler...:D
  • Ben şuraya sorularımı bırakayım da yardımsever kardeşlerimiz cevaplar:

1-Ulaşım: Ankara'yı hiç bilmem. Konuştuğum herkes çoğunluk olarak: Otobüsten inince; (Balıkesirliler mesaj kutumu şenlendirsin. :D) Terminalden veyahut diğer ismiyle Aşti'den metroya biniyoruz. (Tek kullanımlık bilet 3 lira (kartı olmayanlar için)) Metroyla Kızılay'a (8. durak) ulaşıyoruz. Kızılay'dan yürüyerek Tunus Caddesi'ne ulaşıyoruz. Buradan saat başlarında Bilkent servisleri(ücretsiz) kalkıyor. Böylece okula ulaşıyoruz. Benim burda sormak istediğim: Bu ulaşım dışında farklı bir önerisi olan var mı? (taksi kullanmak istemiyorum.)
    2-Kapsamlı burslular sadece 91'de kalıyormuş. Peki 92. yurda kapsamlı burslu bir öğrencinin yerleşmesi mümkün mü? (Hiç kimseyi tanımıyorum, yurt kaydımı yapacak kişiler ile ilk kez karşılacağız yani.)
    3-İngilizcesi pre-int veya int, olan birine Cope 1 sınavı için çalışacağı kitap önerir misiniz? Hiç çalışmadan direkt girsem Beg. veya El. (Allah korusun.) falan kalma ihtimali var mı?

3 Ağustos 09-13 arasında olanlara: Tanışmak isteyenler özel mesaj atsın, kayıttayken karşılaşırsak tanışalım.

• Sana en uygun olanı seçeceksin sadece. Aktivite programında seçeneklere bağlı kalacaksın. Zaten çoğu aktivite tüm seçeneklerde ortak. Sadece seminerlerin konuları farklılık gösteriyor. O kadar takma. 12 ve 12+ puan toplamaya bak. Altı üstü 1 kredilik ders. Ben 4. seçeneği seçeceğim. (4. seçenekte yer kalmazsa 7. seçeneği seçeceğim.)
  • zarzopp kullanıcısına yanıt
    Cope1'e girdikten sonra 1-3 Eylül'de GE100 var. 7'sinde de dersler başlıyor zaten. Büyük ihtimal 28 Ağustos'ta herkes yurtlarına yerleşir. Kurban'a kadar da derslere katılırlar. (Kurban haftasında gidenler olur mu onu bilemem. (Kurban haftasından kastım: 21-23 Eylül'deki derslere katılmayıp 18 Eylül'de gidip Kurban Bayramı'nı birleştirip tatili uzatmak.) Sonuçta okulun katı bir devam zorunluluğu kuralı var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 30 Temmuz 2015; 1:34:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.