Şimdi Ara

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi 2015-2016 Girişliler (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
18
Favori
9.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pzt internetten form doldurmamiz gerekiyormus. bunun icin de osym nin mail adresimize attigi bir sifre kullanilacakmis. bu sifre bana daha ulasmadi. ulasan var mi? bir de randevu sistemiyle gelecekmisiz sanirim. gelecegimiz gunu biz mi tercih ediyoruz yoksa onlar mi belirliyor? once ya da sonra gelmenin farki oluyor mu?
    kapsamli burslar icin ozel bir hesap actirmak gerekiyormus(yapi krediydi galiba) bu hesabi kayitta actirabiliyor muyuz?
    bir de kutuphane sistemi nasil isliyor? girip istedigimiz kitabi istedigimiz kadar kullanabiliyor muyuz? kutuphaneden disari cikarmak istesek gunluk ne kadar oduyoruz, cikarmak icin depozito vs. oduyor muyuz?
    tum kurlarin kitaplarini tek seferde almak zorunda miyiz?
    bir de bu kurlari daha kisa surede bitirebiliyor muyuz? mesela benim pre int geldi ama o seviyeye gore cok iyiyim. muafiyet sinavi gibi bir sinavla int e gecebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    -Gelmedi.
    -Evet, kendimiz seçiyoruz günü. 3-8 Ağustos'tan bir gün seçip sonra 9-13/13-17 saat dilimleri arasından birini seçiyorsun.
    -Kütüphaneye kuruş ödemiyorsun. Hatta istediğin kitabı getirtiyorlar. (Biraz zaman alıyor ama) İstediğin kadar değil, belli süre kullanabiliyorsun.
    -Kur kur alacaksın.
    -Kur bitirme sınavları oluyormuş, o da kur sonunda oluyor. Onun dışında geçme olanığın olur mu dönem içerisinde bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

-Gelmedi.
    -Evet, kendimiz seçiyoruz günü. 3-8 Ağustos'tan bir gün seçip sonra 9-13/13-17 saat dilimleri arasından birini seçiyorsun.
    -Kütüphaneye kuruş ödemiyorsun. Hatta istediğin kitabı getirtiyorlar. (Biraz zaman alıyor ama) İstediğin kadar değil, belli süre kullanabiliyorsun.
    -Kur kur alacaksın.
    -Kur bitirme sınavları oluyormuş, o da kur sonunda oluyor. Onun dışında geçme olanığın olur mu dönem içerisinde bilmiyorum.

spor salonu olayi nasil? ucretsizmis o da galiba. ama spor salonunda hocalar vardir illa ki.istesek program ayarlama falan oluyordur. bunlar da mi ucretsiz yoksa girip direk kafamiza gore mi kullaniyoruz? arastirmissindir sen :)
    bir de stars, srs ve moodle denen seyleri biri aciklayabilir mi?

Fitness, halı saha falan ücretsiz. (Yukarıdaki mesajlarda okumuşsundur zaten.)
    Spor salonunda hoca var mı bilmiyorum; ama diğer spor aktiviteleri için kurs tarzı seçmeli ders alabiliyormuşuz.
    Stars notlarımızın, ders seçimlerimizin olduğu elektronik ortam. Şifre falan gönderecekler ya e-postadan. Haah, işte o şifre ile gireceksin.
    Kitapları orijinal mi yoksa korsan mı alacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

Kitapları orijinal mi yoksa korsan mı alacaksın?

arada hicbir fark yoktur muhtemelen. korsan alabilirim. ustteki yorumlarda da pek sorun olmadigi yazilmis zaten.

Ben de öyle yapacağım büyük ihitmal.
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Bu üniversite hayatına giriş dersi nedir? Araştırdım biraz ama tanışma kaynaşma olayını biraz açabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazirliktaki sistemi aciklamaya cok useniyorum uzun vaktim olursa detayli aciklarim ama stres yapmaya gerek yok acele etmeyin bu kadar.

91. yurt genel olarak guzel yani ben seviyorum ama mukemmel bir temizlik beklemeyin. Haftada 1 odaniz temizlenir , tuvaletler gun icinde temizleniyor ama baya cirkin manzaralarla karsilasacaksiniz haberiniz olsun. İcinizden "bu herifler nasil bilkente gelmis" falan dediginiz anlar olacak. Sonucta universite kazanabilen bir canli sifon cekmeyi biliyordur.

Merkezde 78. yurdun zemin katinda berber mevcut , 15 liraya fena kesmiyor

Spor salonlarinda hocalar var. Randevu veriyorlar sonra o gun gidip program yazarlar , ilk gun tum hareketleri gosterirler.

• 3nokta1 kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı falan boşver artık, sen bana şu tuvaletleri anlat?
  • Yaz baba, Felsefe

• Aleksassantic benimde uluslararası pm atsana bölümden adam lazım

• Bir tane daha makine mühendisliği geldi. Bu arada herkese hayırlı olsun.

• bende bilkent bilgisayar teknolojisi ve bilisim sistemlerini kazandimda dogu kampusteymis dogu kampusu bana cok kotulediler gercekten kotu mu

• grup filan varsa alabilirsiniz

• Yektaa Y kullanıcısına yanıt
    Evet, kötü. Ders dışında Merkez'de takılırsın olur biter.
    Whatsapp kullanmıyorum. Grup kuran vardı biri; ama o da yok buralarda sanırsam.
  • tamam saol

• sen hangi bolumu kazandinn

Uluslararası ilişkiler...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.