Şimdi Ara

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi 2015-2016 Girişliler (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
18
Favori
9.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snefru

benden başka hukukçu yok mu ya

bu arada beni de ekleyebilirsin hukuk olarak.

Beni de yazın hukuka.
    Snefru dostum pm at özelden konuşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de bilgisayara yazın
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Önceki konularda 30-40 liraya alırsınız, orijinale gerek yok diyorlardı. (Burda da yazmışlar) Orijinal olmayan kitapları nerden alacağız? Hocalar bir şey demiyormuş; fakat bu hocalar gelip de bana takarsa benim hazırlık bitmez.
    Sen nasıl yapmıştın bu işi?

Kapsamlı bursun verdiği miktar yeterli olur diyorsun o zaman?

Kapsamlı bursu olanlar yurt seçebiliyor mu? (91.-92.)

Kayda erken gitmenin bir faydası var mı? (3 Ağustos yerine 8 Ağustos'ta falan gitsek)

Hazırlıkta öğreneceğimiz İngilizce bölüme geçince yeterli olacak mı yoksa İngilizce'yi 1 sene değil 5 sene boyunca sürekli geliştirerek mi öğreneceğiz? (Her şey hazırlıkta bitmiyor yani?, öyle mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 25 Temmuz 2015; 14:00:29 >
  • 3nokta1 kullanıcısına yanıt
    İşletme ve mühendis öğrencilerinin çoğunluğu oluşturmadığı aktif kulüplerden örnek var mı? (edebiyat, tarih, ... tarzı)

Orijinal alma diyorsun, hocalar da alma diyor. Eee bu hocalar ders sırasında illa görecek bu kitapları. Hiç mi demiyorlar ''Ben ne dedim evladım size, bu kitaplar orijinal olacak.'' diye? Orijinal olmayan kitapları nerden temin edebiliyoruz? Ne kadara patlıyor? Kur başına almak yerine, ilk kur alıp ondan sonraki kurlarda bir üst kurda bulunan arkadaşın kitaplarını almak ne kadar kolay? (2 ay içinde çevrem o kadar genişler mi, bilmiyorum)

Sen hazılıktayken kitapları orijinal mi yoksa orijinal olmayan mı aldın?
  • yaz hocam makine mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

Önceki konularda 30-40 liraya alırsınız, orijinale gerek yok diyorlardı. (Burda da yazmışlar) Orijinal olmayan kitapları nerden alacağız? Hocalar bir şey demiyormuş; fakat bu hocalar gelip de bana takarsa benim hazırlık bitmez.
    Sen nasıl yapmıştın bu işi?

Kapsamlı bursun verdiği miktar yeterli olur diyorsun o zaman?

Kapsamlı bursu olanlar yurt seçebiliyor mu? (91.-92.)

Kayda erken gitmenin bir faydası var mı? (3 Ağustos yerine 8 Ağustos'ta falan gitsek)

Hazırlıkta öğreneceğimiz İngilizce bölüme geçince yeterli olacak mı yoksa İngilizce'yi 1 sene değil 5 sene boyunca sürekli geliştirerek mi öğreneceğiz? (Her şey hazırlıkta bitmiyor yani?, öyle mi?)

orjinale takan hocalar olabiliyor fotokopi veya korsan alcaksan olgunlar sokakta bulursun. hatta bilkent ve kurunu söylesen hazır set bile yapmışlar ben ilk kurorjinal alıp sonraki kurlar için diğer arkadaşlarımın kitaplarını aldım.

kapsamlı burs 2 öğün yemekhane için fazlasıyla yeter ben keyfime düşkünüm dışardan söylerim, başka yerde yerim, gezerim dersen 700 800 falan olabilir. tamamen sana bağlı yani. okulun bursu az miktar değil asgari ücrete yakın, insanlar 4 kişilik aile geçindiriyor bu kadar parayla.

bilkentte bursdan bağımsız olarak istediğin yurdu seçersin zaten hazırlık olcaksan muhtemelen seni 91 92den birine atarlar sıkıntı çıkmaz. merkezde ise belli bir dönem internetten form dolduruğ istediğin yurtları yazıyorsun doluluk ve talep durumuna göre geliyor veya gelmiyor.

kayda erken gidersen bir avantajın olmaz zaten bugüne kadar gideni de duymadım ancak istisnai durum falan olsa gerek. zaten bilkentte güzel bir kayıt sistemi var 15dkde yurt yemek kayıt kütüphane banka bütün işlerini halledip çıkıyosun.

hazırlıktaki ingilizce ile bölümdeki ingilizce arasında çok fark var. hazırlıkta baya sana kurs gibi öğretirler bölümde ise sen hocanın kullandığı kelimeleri vs. biliyorsun gibi varsayıp ders işlerler sürekli geliştirme durumu yok. sen geliştrirsen kendin o sana kalmış.

• Makineyi +1 yapalim :)

• Ekleyebilirsin hocam

Turizm ve Otel İşletmeciliği
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi ilk etapta orijinal alayım. Sonrakilerde de artık durumua göre bir şeyler yaparız.

Yemekhane için karta hemen yükleme yapılır mı kayıt olduktan sonra?

91. mi yoksa 92. mi iyi olur?

Senin hazırlık dönemin nasıl geçmişti, zorlandın mı? Nasıl bir çalışma önerirsin?

(Çok soruyorum, şimdiden özür dilerim. )
  • Bilgisayara ekleyin beni

• Endüstri mühendisliğine gelen yok mu yav?
  • Benide yazın Bilkent Tıp , çok mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn97

Benide yazın Bilkent Tıp , çok mutluyum

• Dunya kadar kulup var ama hic kulup kovalamadim(ilk senemdi). O yuzden cok fazla bilgim yok ama hatirladigim kadariyla edebiyat toplulugu vardi.

Dedigin gibi kimse gelip "orjinal olacakti bu kitap" demiyor. Dese dahi LP de en fazla 5-10 puan kaybettirebilir sana. Risk alma olarak gorme bunu , 4 kur okudum bir kere bile orjinal kitap almadim. Sadece tek kurda 2-3 puan gibi birsey kaybettim LP de. Cogu arkadasim da benim gibiydi yani 18 kisilik sinifin en az yarisi korsan kullanacak o yuzden rahat ol.Tunus servisinden inince Olgunlar i kime sorsan gosterir. 30-40 liraya halledersin.

91 mi 92 mi sorarsan o kisiden kisiye degisir ama aciklayayim. İlk olarak kapsamli bursluysan 92. Yurtta 2 kisilik ranzali oda yok. Karyolali var. Aradaki farki odeyip 91 de karyolaliya gecen kapsamli arkadaslarim olmustu. 92. yurt , 91 in yaninda huzurevi gibi kaliyor. Baya sakin ama ben ilk sene icin 91 i tavsiye ederim , asosyal falan degilseniz rahat rahat cevre yaparsiniz. Soguk havada insan disari cikmaya useniyor o yuzden yurtta kurdugun arkadasliklar baya onemli.

Başka seçeneğim yokmuş. 91. yurda yolum gözüktü.

Yanılmıyorsam pre-int. başladın o zaman. Nasıldı hazırlık dönemin? Nasıl çalışmalıyız? Bu Lp dediğin olay nedir, açar msın? Hazırlıktaki notlarımız transkripte yansıyor mu?
    91. yurt nasıl? Temizlik durumu vesayre nasıl?

Berber falan vardır umarım kampüste? Kaça hallediyor saçları?

(Çok soruyorum, şimdiden özür dilerim.)
  • Yaz iktisat

• Whatsapp grubumuza gelmek isteyenler pm atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

Endüstri mühendisliğine gelen yok mu yav?

Yaz hocam endustriye seni mi kiracam

• soğanlı kebap kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.