Şimdi Ara

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası sürecim başlıyor. Her detayı paylaşacağım. (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nibera Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.129
Cevap
42
Favori
89.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yankı Büyüksezer (@yankibuyuksezer) on X
    https://x.com/yankibuyuksezer/status/1877302549750906997?s=46&t=TI2Bloat2GmPOPsNEwPD8w

İnanılmaz kararlar çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Adam tasinsa, aldiginin x miktar fazlasi ile kiraya ciksa sonrasinda o x miktar icinde bam kiracisi odeyecek karari verecek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul için mahkemelerin güncel durumu;

• ozkanros O kullanıcısına yanıt
    Tabi ki vermeyecek, verse bile onun icrası istinaf falan yine yıllar sürer zaten.

Caydirici olurdu

• Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var...kiracı eşimle konuşmuş Şubat'ta çıkarım fakat bazı sartlarim var demiş 110/120 arası bir rakam istiyor..taşınma bedeli...ve ev sahibimle aramda bir dava olmadığından kendisinin kazancagini söylemiş eğer kabul etmezsek acelesi olmadığını sürecin sonuna kadar bekleyecgini söylemiş ne yapacağımızı şaşırdık..kendisi avukat kiracı birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin daha dava aşamasındaydı bir de istinaf var 1 senedir bekliyoruz 1 sene daha sürecek gibi gözüküyor. Bence makul bir teklif yapmış ben olsam kabul ederdim.

• Sezzzzx S kullanıcısına yanıt
    Verin gitsin bence

Bizim avukatla görüşeceğim bugün o ne diyecek acaba..birde sizce ev sahibimle aramda dava olmaması ve arabulucuda anlaşmış olmamız onun kazanacağını anlamına mı geliyor..o bunu savunuyor biz tahliye tehdidi altındayiz ev sahibimiz tarafından kendi evimize ihtiyacımız var dedik dilekcede ve gelen ihtarnameyi sunduk..neymiş böyle dediğimiz için aramizdada bir dava olmadığından kendisi kazanacakmis..sizce mumkunmu

Hayır öyle bişey yok bizim de ev sahibi sadece ihtar yolladı dava açmadı. Ama davayı kazandık.

Eğer mali olarak size zararı 110 bin tl yi geçiyorsa kabul edin. Acelem yok 2 sene beklerim diyorsanız kabul etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landlord3460 -- 15 Ocak 2025; 9:44:41 >
    Bizde kiradayız tek evimiz var hakim ilk celsede tahliye kararı verdi.Kirada olmanız evinize geçmeniz için haklı bir neden.

Ev sahibimiz sadece sözlü olarak çıkın dedi herhangi bir ihtar yada dava açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sngeic -- 15 Ocak 2025; 9:46:17 >
  • landlord3460 L kullanıcısına yanıt

Oda diyorki siz dilekcenizde ev sahibi tarafından tahliye tehdidi altındayım dediniz ama artık tahliye tehdidi yok anlasmissiniz arabulucuda.. ihtiyaç ortadan kalkmış

• sngeic S kullanıcısına yanıt

Kazanacağını bilse zaten böyle bir teklif gelmezdi diye düşünüyorum zaten kazanacak ya kendince 10.yilin sonuna kadar oturmazmiydi..ilk durusma ya mazeret bildirmeyip gelmezmiydi kazanacak olan ..yada bir avukat arkadaşını vekil yapmazmiydi sırf vekalet ücreti ödeyelim diye... bunlar aslında kazanamayacaginin bir gostergesi degilmidir

Ki biz gelen ihtarnameyi sunduk.. arabulucudada yüksek bir rakamı kendi jiracimiz çıkmadığı için ortdada kalmamak adına,dava masraflarına hukmedilmememk adına kabul etmek zorunda kaldık..ev sahibi kiracı ilişkimiz zedelendi..yine başka sebepten çıkarmak isteyebilir

Kesinlikle ben kiracınızın bir şey elde edeceğini düşünmüyorum arabulucuda anlaştınız ama sonra tekrar ev sahibiniz evden çıkmanızı isteyebilir ve o ev sizin illaki geçeceksiniz onun farkında.

Sizde ona teklif yapın onun istediğini vermeyin bir nakliyeci bulun uygun fiyata taşıyın evini düşsün yakanızdan. 2022 den bu yana uğraşıyorum istinafta takıldım kaldım daha fazla yıpranmayın derim.

75 bine kadar kabulumde avukatin ücretinin ona kalması karşılığında..

• İSTİNAF uyap a ne zaman düşer bilen var mı

• RİCARDOQUARESMA R kullanıcısına yanıt
    Maximum süre 3 ayda düşer.Tebligatlar cevap dilekçesi vs.

• Arkadaşlar kiracı ödediği %25ten fazla kira bedelini talep edebilirmi..

Edebilir diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.